NAPIHLJIVA POSTELJA – izkušnje?
A so vredu?
Gledala sem v Yisku, tako 40 cm visoko, imela bi stalno napihnjeno v eni mali sobici, za kdaj pa kdaj prespat. (širine 90, za enega)
Spusti precej čez noč?
Je zelo neudobno?
Rada poči ali se prepikne?
Je to stabilno kolikortoliko, ali se vse maje sem in tja?
Prosim za kakršne koli izkušnje, predvsem te iz Yiska. Hvala!
Ja saj je samonapihljiva, Znamke INTEX.
bI IMELA GOR RJUHO in še kako dekco, ampak razmišljam, če mi jo bo mačka prepiknila s kremplji, hmmm… Ima postrižene krempeljčke ampak ne vem, kolk je to kompakten material….
http://www.jysk.si/165/752/420/4739200/a/catalog tole bi imela.
Ne mi predlagat dražje, ni denarja
Iz osebne izkušnje bi rekla, da je fajn, če je napihljiva, ker ne zavzema nobenega prostora, ko jo pospraviš. Če pa bi imela prostor stalne postavitve, sigurno ne bi vzela napihljive. Od časa do časa imajo v hudih akcijah vzmetnice oz. penasta ležišča v Hoferju, ki definitivno nudijo boljšo obliko pomožnega ležišča, mačka ne more prepičit in otroci se kobacajo po tem kolikor hočejo. Podložiš z evropaletami, itak ležijo vsepovsod okoli. Malo pofarbaš, vogale obdelaš s kakšnimi ostanki blaga in z malo domišljije dobiš uporabno posteljo.
Tudi v Yisku imajo dosti ugodno vzmetnico, mislim, da je Basic, 90 x 190, dosti visoko in nazadnje je bila cca. 65 eur. Odlično ležišče za majhen denar. Pa skoraj prepričana sem, da bi tam lahko bilo tudi na obroke, vem pa ne.
Za nekje imet stalno postavljeno jaz prav gotovo ne bi vzela napihljive postelje. Bi že rajši kakšno zložljivo varianto, če jo imaš namen mogoče kdaj pospravit, se gotovo bolje spi na njej kot na napihljivi.
Sicer imava pa midva napihljive “turbomaximus” blazine, debeline kakih 15 cm, za v šotor, če sva kdaj malce dlje stacionirama, in se čisto fajn spi na njih.
Mi nismo bili zadovoljni. Velikokrat je spustila in si se zbudil na tleh, grozno je tudi če na njej spita dva čutiš vsak premik. Zdaj imamo samonapihljivo 10 cm (akcija Hofer 24 eur) in je dosti boljše. Tvojo blazino je tudi težko napihniti in rabiš dodatno pumpo najboljše električno ki pa tudi nekaj stane.