Napisala bom pismo njegovi ženi
in ji vse razkrila, potem pa ji ga pustila, naj ga ima. Vem da je zvita lisica, vem da hoče le denar od njega, njemu se pa smilita otroka. Ampak tako ji bom začinila te njene praznike in naj uživa z njim, ki je nima niti toliko rad, da ga ne bi okrog namakal. Bedna sta oba, ubogi otroci s tako materjo in očetom.
Kdo pa si ti? Zakaj iz tebe veje tolikšno sovraštvo do te ženske? Kaj pa veš kakšno je ozadje. Mogoče bi bila presenečena, če bi vedela resnico…
Moški ga lahko, kot rečeš, okoli namaka, ampak ženska nima nič z njegovo nemoralnostjo.
Si jezna, ker ne izbere tebe? V čem je problem?
Posredi pa so vseeno otroci, ne delaj problemov, če ni treba.
Še ena glupača, ki verjame poročenemu dedcu, da ima doma jalovo grdo debelo ženo, ki ga cuza samo denar, sexat mu ne dá, pa še tečna in slabe volje je skozoi, mar ne?
Hahahaha…patetika ti ni tuja.
Drugače pa sem takoj ZA, da ji sporočiš. Da se bo lahko ločila od tega debila in mu pobrala pol premoženja. In živela happy ever after.
Kaj mene brigajo otroci, nimajo nič z menoj, popolnoma nič. Naj vse življenje gledam na druge in ne nase? Lani se je zaklel, da bova letošnji božič skupaj, pa veš kdaj se je zadnjič oglasil, zadnjega okrobra, ko je smrkljo peljal na RD, vmes pa prišel na “lušno”. Da jih je peljal v terme, sem izvohala na FB, meni pa je rekel da dela, potem mi je rekel da je bolan, aja tako zelo da je fotkal celotno 40 letnico svojega brata…..eh se mi ne da več, naj vsi zgnijejo.
Kaj mene brigajo otroci, nimajo nič z menoj, popolnoma nič. Naj vse življenje gledam na druge in ne nase? Lani se je zaklel, da bova letošnji božič skupaj, pa veš kdaj se je zadnjič oglasil, zadnjega okrobra, ko je smrkljo peljal na RD, vmes pa prišel na “lušno”. Da jih je peljal v terme, sem izvohala na FB, meni pa je rekel da dela, potem mi je rekel da je bolan, aja tako zelo da je fotkal celotno 40 letnico svojega brata…..eh se mi ne da več, naj vsi zgnijejo.
[/quote]
Uf. Koliko si te stara? 20? Pač se ti dogaja tipična zgodba ljubic, ki vejo da to so in da bodo za vedno to tudi ostale. Zakaj ga preverjaš? Saj veš da ima družino.
Al ga sprejmeš s “paketom” ali pa si najdeš kakega samskega…saj veš…takšnega brez žene in otrok, ki bi imel čas samo zate.
Ti ničesar ne piš in si najd tipa, ki ne bo v zvezi in ne bo mel družine. V vsakem primeru pa se moraš zavedat, da ta moški, ki si mu ljubica, ni vreden pol p mrzle vode. Če bi bil tako nesrečen s svojo ženo, bi se loču in poskrbel za svoj naraščaj. In mislim, da te bo kmalu nadomestila kaka druga. Pa jaz si ne bi želela met za partnerja človeka za katerega lahki z gotovostjo rečem, da ful laže in ženi in otrokom in meni. Kje pa piše, da jaz ne bom naslednja taka žena, ki mi bi delal isto. Ker to pač zna in mu ni nič sveto.
Glej nase in se prav zato dostojanstveno umakni. Kot lahko že sama vidiš, se je on že ohladil. Žal ali pa na srečo. Če gre za kolikor toliko resno vez med ljubico in moškim, kjer je prisotno vsaj nekaj čustev, so srečanja pogostejša.
Ne delaj štale, se zna zgoditi, da se vse obrne proti tebi.
Razumem pa tvojo jezo, bes, razočaranje in tudi željo po maščevanju. Zadrži se. Na dolgi rok se to najbolj splača.
Pa išči samskega in si ne otežuj življenja po nepotrebnem.
nepismena si, ker ne veš, da se napiše decembrska, ne pa decEmbrska.
Sicer pa si poleg nepismenosti tudi zlobna in vedno boš ostala sama.
[/quote]
Večina babšet tu gor ti bleja o nekem umiku, kaj vem kakšnem. NE! NE!
Tip je lagal, tebi. In očitno tudi drugim. Zasluži si razkrinkanje.
Niti slučajno se ne umakni! Razkrinkaj lažnivca hudičevega, ki ima za norca (zelo verjetno) več ljudi.
Pošlji linke fb-ka njegovi ženi, pošlji ji vsa njegova sporočila (naredila ji boš veliko uslugo), ko ga jebe pra.sca. Naj počne svoje svinjarije pri belem dnevu in javno, če si upa, da ga vidimo hudega korenjaka.
Glej avtorica , tako kot si ti bi tudi sam imel.
Doma je že zdavnaj suša.
Glede na premoženje skupno se mi ne splača ločiti, ker bi bil preveč ob to kar sam rečem lagodje .
Ne bi se branil pa kakšnega fajn sexa občasno z kakšno.
Ti pa misliš da se bo kar ločil in s tabo začel živeti.
Sam se za tako varianto ne bi odločil in si na glavo če z leta nakopal spet eno tako kot jo že ima
Glej avtorica , tako kot si ti bi tudi sam imel.
Doma je že zdavnaj suša.
Glede na premoženje skupno se mi ne splača ločiti, ker bi bil preveč ob to kar sam rečem lagodje .
Ne bi se branil pa kakšnega fajn sexa občasno z kakšno.
Ti pa misliš da se bo kar ločil in s tabo začel živeti.
Sam se za tako varianto ne bi odločil in si na glavo če z leta nakopal spet eno tako kot jo že ima
[/quote]
Saj nikoli ni imel resnih namenov. Taki, ki imajo svojo ženo nikoli nimajo resnih namenov s svojimi ljubicami. Ljubice so pa neumne, da jim verjamejo. Zaračunajo naj jim, ker v njihovih očeh so itak iste kot tiste kresničke pod lučko v Italiji. Zadnje čase je med Italijanskimi kresničkami največ Nigerijk. No ne vem kaj si o tem misli njihov bog Allah.
Zakaj bi ti pisala karkoli zeni.? Si ji pisala tudi,ko si se zapletla z njim,si ji pisala ko je hodil k teb ns seks.? Nisi,torej svoj problem resuj z njim. Te je njegova zena f.ukala al te je on.?
Dejte resevat probleme s tistim, ki vas dejansko nateguje tako ali drugace
[/quote]
Kaj je a si se mal ustrašila da bo kdo tvojemu možu kaj napisal?