Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Napisala bom pismo njegovi ženi

Napisala bom pismo njegovi ženi

Kaj je a si se mal ustrašila da bo kdo tvojemu možu kaj napisal?
[/quote]
V bistvu se lahko ustrasi samo moj moz ce bi meni kaksna pismo napisala. Mene nima bit kaj stah,saj ne delam nic cesar ne bi smela. Torej cemu bi me bilo strah.?

pa katera budala se zapleta z poročenimi? Valda, da je lažnjiveč in egoist. Kaj si pa mislila? Da je zaupanja vreden, da spoštuje ženske in da je zrela oseba? Ni, tako kot ti ne. Zato sta se pa našla. 5 centov ni noben vreden. Ti kaj piši ženi. Blagor tisti, ki ga je zgrešila.

In to so očitno velike besede razočarane ljubice, ki je ugotovila, da se je ljubček ohladil. Kaj ti veš kakšna je žena. Verjameš njegovim besedam. Mislim, da bi bila šokirana, ko bi izvedela resnico. Očitno le nisi tako zanimiva, ko si misliš, da si, ker če bi bila, bi se tip ločil. Briga njega za otroke. Očitno njegova žena kar dobro poskrbi zanj, ti pa si bila ali pa si še samo njegova zabava in boš na koncu potegnila ta kratko.
In kako to vem – ker sem žena takega kretena in za vsako vem. Pa mi je čisto vseeno. Mogoče je celo moj mož tvoj ljubček- kdo bi vedel.

New Report

Close