napitki za hujšanje
Živjo, punce (ali pa če je tudi kak fant vmes:)),
ali je katera izmed vas že poskusila razne napitke/shake, ki jih prodajajo v Muellerju in so kakor nadomestki obrokov?
Eni so samo za nadomestek, eni pa naj bi pomagali pri hujšanju.
Jaz teh zadev nisem nikoli uživala, a zdaj me pa mika, priznam, ker imam težave z malico v službi. Doma pojem zajtrk, ki je kar zgoden (malo čez 6), potem me pa tam nekje ob enajstih že kar grabi lakota.
In se ubadam, kaj jesti, v službi imam sadje (pomaranče in jabolka), prinesla sem si tudi ovsene kosmiče in potem to mešam z jogurtom, pijem tudi čaj z medom in mlekom, kar tudi nekaj nanese…a vseeno me mika, da bi poskusila za malico kdaj tudi kak tisti shake. Malo za spremembo, pa da niso vedno kosmiči (potem mi že zmanjka idej, pa tudi ne morem si nositi nevemkaj v službo, kake solate itd.ne pride v poštev), pa nekaj enostavnega za priprait, kar bi me nasitilo do kosila, ker sicer potem ob štirih, ko začnem kuhat, kar planem na hrano.
Kaj mislite, a ima kdo morda kake izkušnje s tistimi praški?
Aja, hujšam, seveda:)
Hvala!
Saj ne vem točno, nekako tako je, da ima pokrite osnovne potrebe po beljakovinah, mineralih, tudi OH, a je hkrati nizkokaloričen in te nasiti, da ti ne pade cukr in potem te ne grabi sla po piškotih ali kruhu (moja šibka točka:)).
Kaj točno pa vsebuje pa ne vem, ker nisem tako natančno gledala…po mojem so vsi ti praški na eno in isto vižo?
Saj zato pa sprašujem, če se kdo kaj bolj spozna, ker jaz se iz onih sestavin tudi ne znajdem zelo dobro. Nisem pa zelo proti “umetnim” zadevam, za sem ter tja, če so praktične in pa kolikor toliko kvalitetne.
Če pa deluje, pa še toliko bolje:))