Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Napovedi za coine

Napovedi za coine

Seveda se da zaslužit, če si dovolj zgodaj zraven in mirno preneseš vse padce valute na poti in tudi nekajmesečno stagnacijo.
Še en zanimiv coin: Wabi. Velika uporabna vrednost – za boj proti kitajskim ponaredkom.

Kaj pa kakšen Dogcoin? Sem včeraj malo brala o kovancih, izvoru, pomenu….. Kakšen se vam ta zdi?

Za nazaj je simpl biti pameten … Se vse vidi na grafih 😄
Za naprej pa je ni steklene krogle, ki bi kaj za vsaj 51% točno napovedala.
Meni je najbolj pomembno, da mi menjalnica sledi, ko si izplačam žetev

Resnično, in se tudi strinjam. Meni je Bitstamp sledil v Francijo. Prav tako Kraken. Pravzaprav gresta obe menjalnici tja, kamor gre moj laptop.

Napovedovati cene je težko in loterija. Hotela sem poudariti, da se da zaslužiti tudi z majhnimi vložki in z majhno rastjo cene. Tudi, če se cena Rippla ustavi na 10 USD, bi v mojem izračunu to prineslo zavidljivih 1.573.810,00 USD.

Cena Rippla
– marec 2017: 0,006354 USD
– danes, 30.12.: 2 USD
– napovedana cena konec leta 2018: 10 USD

Vložek 1000 USD
Nakup marca 2017: 157.381 kovancev
Vrednost dec 30 2018: 1.573.810,00 USD.

Torej, ta mrzlica na Bitcoin je popolnoma odveč. Se da z drugimi kar lepo zaslužiti.
[/quote]

Da pride Ripple na 10 USD, potrebuje market cap skoraj 400 milijard.
Market cap vseh kriptovalut je v tem trenutku 660 milijard.

Najbolj optimistične napovedi/ugibanja/špekulacije napovedujejo v 2018 dvig marketcapa na 2.000-4.000 milijard.

Je pa res tudi, da če si lani na začetku leta vložil 1000 USD v Verge, si lahko (potencialno) izstopil s 14.7 mio USD.

XVG ne vem no… Imam sicer nekaj, a če ne bo wraitha kmalu zunaj…
[/quote]

če sem prav videla, je zunaj?
vrednost pa dol … je moment za nakup?

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

če sem prav videla, je zunaj?
vrednost pa dol … je moment za nakup?
[/quote]

Nekateri pravijo, da je, drugi da ne. Coin je prehitro zrasel in ima še veliko prostora za padec. Pa še McAfee ga je okužil. Ljudje bežijo stran. Kje je dno? Kdo bi vedel.

Nekateri pravijo, da je, drugi da ne. Coin je prehitro zrasel in ima še veliko prostora za padec. Pa še McAfee ga je okužil. Ljudje bežijo stran. Kje je dno? Kdo bi vedel.
[/quote]

na Redditu je objavljeno da so dali ven, oni so dokaj zanesljiv vir, drugač se strinjam, da je šel fino gor, lahko še pade, ni pa nujno 🙂

večina mojih ogledanih valut sicer raste in še čakam pravi moment za nakup 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

New Report

Close