Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek naprave proti pasjemu laježu

naprave proti pasjemu laježu

Ali ima kdo izkušnje z napravami proti pasjemu laježu? Na netu jih je malo morje, pa me zanimajo vaše izkušnje.

Sem se enkrat “pogovoril”z sosedovim psom, od takrat laja le kadar mora opravljat svojo dolžnost.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

A to bi ti uporabila za svojega psa ali za sosedovega 🙂 ?

Pasja radost, ali kaj podobnega. Vsaj za nekaj časa.:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

za vilida: kako pa si se pogovoril, si lajal nazaj,si ga ugriznil, ali pa si ga markiral?
moji sosedje imajo eno tako žvau, ki non stop laja v en kot usred ničega (mrbit je pa kakšna kompulzivna obsesija vmes)
zdaj pa zares ne vem, ali naj zrihtam psihoterapijo za psa ? Ali rajši zase?

mi imamo tole za našega: http://www.zoohit.si/shop/psi/sport_usposabljanje/ovratnice_za_trening/ovratnice_proti_lajanju/246146

ko sem sama iskala, tega še pri nas ni bilo (je bilo med “prepovedanimi”)…smo poskusili prej tudi ovratnico, ki oddaja zvok in tisto, ki poškropi z vodo po vratu, ko zalaja…ni bilo nobenega učinka

s tole zadevo smo rešili zadevo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

Pri nas dva psa lajata v enem stanovanju tudi po 4 ure v paketu…Nekateri so že čisto na koncu z živci tako, da me ne bo presenetilo ko se bo enemu utrgalo do konca in ju bo za vedno utišal. Lastnika se enostavno sprenevedata, da ne lajata njuna psa kljub temu, da se ve da sta njuna psa…bo še zanimivo.

mogoče pa res ne vesta, da njihovi psi lajajo, ko so sami? mi nismo vedeli…je začel lajati nekje pri 10. letih, prej nismo imeli problemov, ker smo imeli takšne službe, da je bil zelo malo sam doma…ko sem dobila drug delovni čas, se mu je pa “zmešalo” in je lajal celih 6 ur v eno (tako so povedali sosedi)…od trenutka, ko je zadnji otrok zapustil dom, ko je odšel v šolo, do takrat, ko je nekdo prišel domov…v eno, brez prestanka…kako naj to vemo, če nam kdo ne pove? ko je slišal avto ali vhodna vrata, je utihnil, mi ga nismo nikoli slišali…verjamem pa, da se je sosedom lahko mešalo od tega…ampak zakaj niso takoj povedali, da je problem

seveda smo vse sprobali in dokler nisem našla v tuji trgovini te naprave, ni nehal…tukaj pa potem v trenutku…in je mir “pri hiši”…smo pa dogovorjeni, da povejo, ko zopet začne lajati…takrat je treba menjati baterije 🙂

Jima je bilo povedano…večkrat.

Najboljša naprava je tista ki ima dve elektrodi in jo daš kot ovratnico gor. Ima detekcijo zvoka in se sproži ob laježu.

Vsakič ko cucek dela hrup dobi elektriko. Ne moreš verjeti kako hitro utiša tečnega cucka ki mu prej nobena metoda ni pomagala.

to je to, kar sem prilepila in je pri nas že par let preizkušena (po 1 letu od nakupa je nehala delati in so mi jo brezplačno menjali – je iz anglije, ampak zdaj vidim, da enako prodajajo tudi na tej slovenski strani, cena pa je bila takrat tudi okoli 50 eur s poštnino vred)

imaš več nastavitev – ena je npr. da spusti elektriko takoj ko pes zalaja, druge pa se aktivirajo po nekaj časa konstantnega laježa, tako da ravno ne strese takoj, ko pes zacvili ali zalaja prvič ali drugič…mi imamo to nastavljeno

smo jo pa preizkusili tudi na sebi, da se ne bi kdo spuščal na mučenje ipd. …”strese” oz. bolje rečeno “speče” tako, kot nas npr. ko damo jezik na baterijo…ni boleče, seveda pa ni prijetno…ampak če pes ne laja, ga tudi “speče” ne in to hitro skapira 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
pet safe, 25.02.2015 ob 17:36

mi imamo tole za našega: http://www.zoohit.si/shop/psi/sport_usposabljanje/ovratnice_za_trening/ovratnice_proti_lajanju/246146

ko sem sama iskala, tega še pri nas ni bilo (je bilo med “prepovedanimi”)…smo poskusili prej tudi ovratnico, ki oddaja zvok in tisto, ki poškropi z vodo po vratu, ko zalaja…ni bilo nobenega učinka

s tole zadevo smo rešili zadevo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

Pozdravljeni..a poveste katera naprava je to?

Odgovor na objavo uporabnika
Sonci726, 10.08.2021 ob 08:17

Pozdravljeni..a poveste katera naprava je to?

Mučilna. Vzgajaj.

Sem imela psa. Ko je začel lajati, sem odločno rekla Tiho! In ga prijela za gobec in rahlo stresla. Po nekaj ponovitvah mu je postalo jasno, da nočem, da laja. Potem je bilo dovolj, da sem samo rekla Tiho! In je nehal lajati. Nazadnje sploh ni več lajal.

Eni pa imajo tako nevzgojene cucke da lajajo recimo ves čas pri kosilu, s čimer izsiljujejo, da jim dajo hrano z mize. Ali pa bevskajo na plaži in s tem motijo druge ljudi. A videti je, da lastnike to ne moti, ali so se pa sprijaznili s tem.

Pasja sola , in vzgoja psa.

Je sosedova retriverka, pa je mila, ampak ko je mene zagledala, tačke gor, glavo gor, na hrbet odpret trebuh z gimmi. 😄 🤗🤗🤗

Druga soseda ima dva psa, kjer se pristopiti ne upam. Laja pa. En dan grem na skromni balkon na sonce, je bila lepo tiho. Kuža mislim. En pes bolj laja. So šli otroci z vrtca mimo, je začela lajati v nedogled. Na sončke. Name pa ni. 😆 To bolj ženske besedno delajo. Kuže pa ne. Kuže me na hrbet mečejo, ker so me vesele. Zakaj mislite, da pes laja na poštarje, sploh zdej imajo neke čudne motorne zvoke na mopedih. Zato. 😄 Brrr Postaneš alergičen na zvoke.

Maske za ženske tudi niso dovolj proti t.i. lajanju. Tja gor bo treba dati kakšno boljšo opremo, ne pa živali.  🙄

Pozdravljeni!

Lahko poveste za katero napravo gre?

Hvala in lep pozdrav,

Roberta.

Moj pes nikdar ne laja ko smo doma.  Ko nas ni,  pa je priporočljivo da laja ves čas.

New Report

Close