Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naprosyn

Naprosyn

Že 14 dni jemljem naprosyn, dvakrat dnevno po eno tableto.
Sicer nisem občutljiva na želodcu, ampak se mi zdi, da me zdaj malo hvata tam okoli…..sem že popila vodo s sodo bikarbono.
Po moje bo treba zamenjat zdravila….samo, ne , vem, katere bi bile manj zoprne za želodec…
Ima kdo take izkušnje?

Zakaj pa jemlješ Naprosyn, mogoče zaradi bolečin? Kolikor je meni znano, so vse te protibolečinske tablete strup za želodec in vzeti dve tableti na dan, je kar veliko. Verjetno bi morala istočasno piti tudi tablete za želodec (zjutraj na tešče). Tako pije moja mama,ki ima več tablet.
Tudi Naklofen npr. je strup za želodec.

Jutri zjutraj jo sploh vzela ne bom več.Me zanima, če bo počutje slabše.Sicer grem pa itak dopoldne k zdravnici….

14 dni naprosyna je veliko !!!!! Meni so odstranili jajčnike operacijsko in sem bila na naprosynu samo 5 dni, potem pa lekadol. Že v bolnici so mi nehali dajat naprosyn. In ja , zdaj imam probleme z želodcem. Mi je žal, da nisem rajš malo potrpela po operaciji in se filala z lekadoli.

Sama sem dobila hudo rano na želodcu zaradi protibolečinskih tablet pa mi je šele takrat dohtarca rekla, da bi morala jemat Ultop na tešče!

Zdaj vzamem Lekadol, če je nevzdržna bolečina!Ne boste verjeli–prime!

Zakaj pa jemlete naprosyn? Kdo vam ga je svetoval? Če bi že včeraj nehala,bi bilo pre(pozno) ! Agresiven protibolečinski tretma ste si izbrali.Takoj začnite z probiotiki,vsaj en jogurt dnevno da pomagate želodcu da se “pozdravi”.

Vzemite nalgesin in to ne kar tko po čez.Ko je huda potreba.

Lekadol ti naredi najmanj skode, pa se tega vzamem sele, ko je res nujno.

Hvala vsem.Kupila bom probiotični jogurt in zdravnico prosila za Lekadole ali Ultop.

New Report

Close