Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka naprsni šopki za svate

naprsni šopki za svate

Danes je točno še mesec dni do najinega D-dneva. Naročiti moram še cvetje, tu pa se zatakne. Ne veva, kaj naj narediva glede naprsnih šopkov za svate. Midva jih najraje sploh ne bi imela, starši pa pravijo, da to mora bit.
Imela bova naprsne šopke za priče in šoferja, za ostale pa ne veva, kaj naj imava, če sploh. Za cvetje bova imela sončnice.
Kako je to pri vas. A imate vsi nakupljene naprsne šopke in kakšne (naravne umetne, katere rožice).

Lep pozdravček!

Jaz sem kupila vrtnice (ker bo iz njih moj poročni šopek) in vse ostale potrebščine (malo zelenja, zelen trakec, mašnico, sponko…) v Promaku v Ljubljani. In zdaj jih doma sama pridno delam. Čeprav se mi zdi, da bi se dalo tudi cenjše skozi prit (pa ne v Ljubljani, ampak pri nas doma, kjer so cene bolj normalne za vse). Tako da se prej pozanimaj. Sem pa videla, da imajo v Promaku tudi sončnice za naprsne šopke. Gre za umetno cvetje, da ne bo pomote, ampak je trajno in zelo lepo.

LP.

Petra.

Sicer se za naprsne šopke še nisem posebej pozanimala, ampak tudi jaz bom imela šopek iz sončnic.
Za naprsne šopke mi je rekla, da bodo iz tistih čisto malih sončnic.
Jaz jih bom zagotovo imela, ker se mi zdi to lepo.

Ali že imaš kakšno idejo kakšen bo tvoj šopek? Ali bo iz samih sončnic, ali boš kaj kombinirala?

Mateja

Midva bova imela naprsne šopke samo za naju, priči in starše. Ker je moj šopek sestavljen iz dveh barv (vrtnic), bodo imeli moja priča in moji starši eno barvo, ženin, njegova priča in njegovi starši pa drugo. Ženinov naprsni šopek bo seveda drugačen od njihovega – ker je moj šopek v obliki srčka, bo tudi njegov naprsni en mini srček, ostali pa bodo imeli navadne.

cau, P.

Hojla,

Pri meni bodo imelil vsi enake naprsne šopke in sicer umetne – bela podlaga – svilena na kateri bo kala in mašnica – vse to mi bodo naredili z Poročnem kotičku, ena stane 300 sit, imajo pa tudi variante z majhno sončnico tako, da ni problema. Vse skupaj ti dajo v tako košarico, ki jo potem lahko prineseš nazaj – ti je ni treba kupiti – lahko si jo sposodiš – oziroma zanjo plačaš 2.000 sit, ki ti jih vrnejo ko prineseš košarco nazaj.

Urška

jaz sem imela šopek iz živo rdečih vrtnic. najprej sem tudi sama hotela delati šopke iz umetnih vrtnic, bili so sicer zelo lepi, ampak vseeno ni to to. po dogovoru z cvetličarko, smo se dogovorili za marjetke. ena veja mnogocvetnih marjetic(mislim, da so v vseh barvah, jaz sem imela bele), stane okol 200 sit, mogoče malo več, na njej pa je kakih 12 cvetov. šopki so bili fantastični, strošek pa sploh ne velik.
mogoče se sliši čudno, ampak meni je bilo škoda denarja za rože, ki vzdržijo en dan. za naprsni šopek lahko daš 100 sit ali 2000, pa ne vem, če se bo dosti svatov ubadalo s tem, glavno da je lepo… je pa tud res, da dražje kot so rože, lepše, večje so…pa tudi težje. tudi mini sončnice so težke, pol pa vsi norijo, ker se jim cel čas obračajo…aja, lahko pa se da še 150 sit za t sponke… na koncu pa je vse isti šmoren, vsi so itak zadovoljni, sploh če kaj dobijo…. tisto idejo, da ne bi imeli nič raje opusti, ker bodo svati žalostni:)

Tudi jaz bom imela sopek iz soncnic, naprsni sopki pa bodo le za zenina in prici.
Umetne soncnice nama niso vsec. Itak bodo svati v spomin na najino poroko dobili sliko, loski kruhek z napisom in skatlo s pecivom.

Tudi midva se dolgo nisva mogla odločit ali bi imela naprsne šoke ali ne. Na obred je prišlo tudi precej ljudi, ki niso bili povabljeni na zabavo. Da sva se izognila težavam, komu pripeti šopek in komu ne, sva se nato odočila, da šopkov ne bova imela. Da bi jih pripejali šele na zabavi pa tudi ni prišlo v poštev, saj smo bili na prostem in so se itak vsi le dodatno oblačili.

Tudi midva bova imela naprsne šopke za svate iz mnogocvetnih marjetk.
Ib si čisto prav povedala, da je to res lepa in ugodna varijanta. Meni se zdi lepo da imajo tudi svatje rožice, naj se vidi da so povabljeni in da so svatje.

Kika to je super ideja – marjetice. Kako pa se obnesejo čez dan??
A hitro uvenijo na prsih svatov?

Veliko sončka
m.

marjetke se obdržijo cel dan, sploh ni problema. pa tak res elegantno izgledajo. veliko bolj kot bilo kaj iz umetnega materiala, pa naj bo se tako lepo…

OJLA!
Za svojo poroko bom sama izdelala vabila, naprsne šopke in zahvale. Vendar imam problem. V glavi imam idejo, a žal ne vem kje bi lahko našla umetne bele lističe(so pa iz blaga – takšne kot jih lahko vidite na http://www.darilni-bazar-mojci.si//index.php?option=com_content&task=view&id=53&Itemid=54).Povprašala sem že v večih trgovinah s tem materialom, a imajo na voljo le umetne zelene.Če mi lahko katera pomaga, lepo prosim za pomoč!Hvala

Živjo, Allly, vidim da se pripravljaš na poroko. Če iščeš take lističe bele svilene, mislim, da jih mora imeti vsaka bolje založena cvetličarna. Če pa jih ne boš dobila, povej, mogoče ti lahko jaz pomagam.Koliko bi jih pa rabila?

LP, Rmeli

Lep pozdrav mene pa zanima kako je z tem ko se naprstni šopki pripenjajo in navadno po večini dajo kak €. Komu pripada potem ta denar ki se zbere? Lp

New Report

Close