Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Napudrane ženske

Napudrane ženske

Jaz bi pa rad, da vse ženske za en dan opustijo svoja ličila, make up.

Dajo dol iz sebe umetne nohte, šminko.

No, pa da vidimo katera bo najlepša.

Jaz brez problema, že po covidu sem to vse zmanjšala za pol. Pudram sem samo za uradne stvari, pa še to sem veliko ukinila. Uporabljam edino več kremic za podočnjake, pa preveč denarja sem pustila v DM.

Butasto, da leta 2025 še vedno ženske tekmujejo v tem in se dokazujejo moškim, katere v resnici sploh ne zanimajo. Upam da bodo mlajše generacije prej pogruntale, da je to izguba dragocenega časa in življenja in da je bolj pametno, da kvačkajo, berejo, skrbijo zase in svoj napredek. Moški si pa za kratkočasenje lahko nabavijo lutke izdelane po meri.

Mnoge s pudrom prekrivajo modrice od udarcev svojih idolov.

Za večino žensk mislim, da to ne bo problem. Delam z ljudmi, tudi mladimi, in ti povem, da je napudranih malo ali pa je tako neopazno. Ženske poudarjajo predvsem trepalnice, nohte, pa potetoviranih je veliko, čeprav lahko samo majhen tatoo.

15 letnice so tako namazane, da se kar svetijo.

Pri športu imajo vse flekaste majice od pudra.

Pozno 19.stol so ble ženske dost bolj ženske celostno. V zgodnjem 20 stol. so urejenost jemale skoraj kot dolžnost. Ble so zelo sposobne in lepe. Ampak so se odločile te sposobnosti zanemariti in se preizkušat na drugih terenih. Tk so opustile tut splošno urejenost in eleganco. Mladostnice pogosto še kričijo po “urejenosti”, ki pa je zrt vsega kaosa preforsirana in klovnska.

jst tud… jst sigurno nam najlepsa hahaha 🤷‍♀️

ceprav lahko sem brez vsega vsak dan ampak puder mi je skorej number 1, je skodljiv sigurno, ampak lepo barvo mi naredi…

Odgovor na objavo uporabnika
No, 09.06.2025 ob 20:51

Butasto, da leta 2025 še vedno ženske tekmujejo v tem in se dokazujejo moškim, katere v resnici sploh ne zanimajo. Upam da bodo mlajše generacije prej pogruntale, da je to izguba dragocenega časa in življenja in da je bolj pametno, da kvačkajo, berejo, skrbijo zase in svoj napredek. Moški si pa za kratkočasenje lahko nabavijo lutke izdelane po meri.

to je res. ce se ze, se naj zaradi sebe. dost jih pa se tekmuje med sabo 🤦‍♀️ in to sploh ni med njimi, ampak je vedno en tip zarad katerega je tako…

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8589, 09.06.2025 ob 21:50

to je res. ce se ze, se naj zaradi sebe. dost jih pa se tekmuje med sabo 🤦‍♀️ in to sploh ni med njimi, ampak je vedno en tip zarad katerega je tako…

A jih ta tip pa zanima zrt sosede?? Ker, če ne.. ja potem se vseeno mažejo ZASE in svoje interese doooh.

Zlasti kvačkanje je pomembno.

New Report

Close