Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Naraščaj

Naraščaj

Skupaj sva pol leta. Stara pa nekaj čez 30. Zelo se imava rada in oba si želiva otroka. Vendar pa se mi zdi, da vsak melje to željo sam pri sebi. Konkretno se o tem še nisva pogovarjala. Ker jemljem tabletke, bi se rada z njim pogovorila o prekinitvi. Pa ne vem kako….

joj punce, kakšen nasvet prosim…..

Tisto pol leta me malo moti. A to pomeni, da se poznata pol leta, ali da se poznata že dalj časa, skupaj pa sta pol leta. Ali pomeni skupaj skupno življenje, ali živita ločeno. Marsikaj pride na dan šele potem, ko z nekom res živiš skupaj. Včasih se je zdelo, da je ženska pri 30 že zelo stara za prvega otroka, sedaj pa se je ta doba premaknila tako, da se veliko žensk odloča za materinstvo krepko po tridesetem letu. Skratka napiši še kaj, da bomo lažje komentirali.

Lep pozdrav!

pol leta biti z nekom je zame zagotovo premalo časa, da se odločiš za otroka…..

No, jaz sem se po štirih mesecih poročila, čez eno leto in pol rodila pa je OK! Pogumno naprej. LP.

ja, meni se zdi, da le še malce počakaj, da bosta skupaj kakšno leto, pa bo prišlo tudi do te debate.
zaradi tega, ker se tebi zdi, da ti mogoče že biološka tiktaka ne gre hiteti – moje mnenje.

Mogoče bi blo pa boljš če bi še ene pol leta počakala oz. jaz bi počakala še veliko dlje….

ne moti me, da hodita šele pol leta, ampak to, da se ne moreta pogovarjati. Kako? Pač začneš, koje čas. Kako pa se sicer pogovarjata? Kako pa mu rečeš sploh karkoli? Kako pa mu poveš, da si kaj kupila, da te glava boli, da ima tvoja mama rojstni dan? Je to vse težko? Razlika je samo ta, da moraš vedeti, da rabiš za tak pogovor več časa.

Po moje se bojiš, da ti njegov odgovor ne bo všeč. Bosta pač razčistila, čim prej, tem bolje. Mirne živce in pogum!

Lažje bi začela pogovor o otroku, če bi bila poročena. Zato bi jaz na tvojem mestu začela debato o poroki – po poroki bi bilo bolj samoumevno, da se kmalu rodi še dete. Srečno!!

MIDVA SVA SE ODLOČILA KO SVA BILA SKUPAJ 6 MESECEV, ZANOSILA SEM KO SVA IMELA 11 MESECEV. seDAJ SVA POROČENA IN IMAVA MALEGA NADEBUDNEŽA. KO SVA ZAČELA SVA BILA 25 LET, OBA SVA IMELA ZA SABO ZVEZE, TAKO DA SVA BILA SIGURNA DA JE TO TISTO TAPRAVO. O TEM SVA SE POGOVARJALA OD ZAČETKA. ČE SE NE MORETA NI TAPRAVI.
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close