Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Naravna kozmetika Neovita!

Naravna kozmetika Neovita!

Pozdravljeni!

Odpiram nov lepotni salon in me zanima naravna kozmetika. Ste že slišale za to popolnoma naravno kozmetiko Neovita ( http://www.neovita.si / http://www.facebook.com/NeovitaSLO )? Slišal sem, da je ta kozmetika res dobra in prijateljica je dejala, da bi naj bila sicer prihajala iz Nemčije ampak, da je povsem naravna, brez konzervansov. Zanima me, a se je katera že srečala z to kozmetiko? Kaj poreče nad njo? Slišal sem, da je tudi ne prodajajo v fizične namene, torej bi naj bila najbolj primerna za kozmetične in lepotne salone.

V naprej hvala in lep pozdrav.

Pozdravljena, nisem slišala za to kozmetiko. Sem pa v salonu v Celju kjer hodim zadnjič kupila naravno olje za telo in kremo Monna, ki je odlična in naravna ter zelo pristopna cena. Kolikor sem zasledila jo lahko dobite na strani http://www.monna.si. Stranke vam bodo hvaležne da imate pristopne cene!

Tako jaz sem se odločil, izbral sem Neovito… Moram priznati, da sem s predstavitvijo bil več kot zadovoljen tako da drage dame/dekleta/fantje/moški vljudno vabljeni. 😉

Ne morem opisati občutkov, ko sem videl delovanje te nemške naravne kozmetike Neovita.

Wau je premalo 😉

hm, prvič slišim za to Neovito 🙂
Je veliko naravne kozmetike v Mullerju, kjer tudi kupujem kozmetiko in sama iskreno ne bi kupovala po salonih- je pa vsekakor dosti izbire vsepovsod tako da, kakor komu paše:)

Odpiraš salon in imel boš samo 1 kozmetiko, za katero si od prijateljice slišal da je super?
To ni pametna poteza- poleg tega za to kozmetiko še nihče ni slišal!
Samo v razmislek pa srečno! Obišči kakšen sejem pa si izberi še neko znamko, da lahko stranke zbirajo in niso vržene pred gotov čin!

Lp,
Tanja

Draga eno je, da je možno kupiti kozmetiko v trgovinah in lekarnah, drugo pa da jo ni možno kupiti v trgovinah in lekarnah, saj se uporablja za profesionalno uporabo… Nam je to velika prednost in velik plus… Sem pa se prepričal glede sestavin in resnično ne vsebuje niti ene kemikalije… same naravne sestavine. Kar pa me je najbolj fasciniralo pa je to, da nima roka uporabe… kar nobena kozmetika v Müllerju ne more ponuditi …

Vsak pa seveda ima svoje mnenje 😉

Draga Tanja,

Moja draga je delala z večino kozmetik Brabor, Sothys, Afrodita, … niti ena ni nudila tega kar nudi Neovita. Mi dva sva bila očarana sedaj po uporabi sva fascinirana …

Ne poznam te blagovne znamke. jaz kupujem na Vaš link in imajo odlično naravno kozmetiko s francije in italije tudi s konopljinim oljem.

Sara hvala za predstavljeno, a problem je v tem, če ima trgovino je za fizično prodajo… Mi bi radi profesionalni naravni produkt, ki ga bomo zagovarjali .. in trenutno je Neovita tako:
1. Naravna kozmetika
2. Profesionalna kozmetika
3. Ni je moč kupiti drugje kot pri distributorju
4. Brez konzervansov, primesi, aditivov, sintetičnih olj it.
5. Količinsko dobimo več kot pri navadnih, saj je dozira v obliki pene in ne kreme
6. Delovanje občutiš takoj
7. Ne masti kože, ne pušča okluzivnega filma
8. Ne alergena
9. Ni testirana na živalih
10. Brez roka trajanja

No če ni za fizično prodajo jo ne rabiš tu zagovarjati-nekako izgleda da promoviraš to kozmetiko ne sprašuješ pa za mnenja kot si trdil na začetku- glede na to da si čisto določen go on imej to kozmetiko in jo prodajaj 🙂

Jo imamo, in ne je prodajamo, z njo pa delamo in zato si zasluži, vsak napisan stavek. Peace

Je možno dobiti kakšne testerje??? 🙂

Ne jaz kupujem na spletu Vaš link

Zelo zanimiv pristop trženja lastnih proizodov. Pa deluje? Mislim to- da sam sebi delaš reklamo?

New Report

Close