Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naravne barve za lase – vaše izkušnje

Naravne barve za lase – vaše izkušnje

Iz klasičnih barv bi prešla na naravne barve za lase, npr. Sante, Logona….da prekrijejo sive lase in ne dražijo lasišča. Imate kakšne izkušnje, priporočila zanje, kaj naj kupim?

Moje izkusnje: so sicer ok, ampak sive lase prekrijejo samo do prvega pranja las. Zame neuporabno.

Logona ne prekrije popolnoma sivih las, pa tudi izsuši lase. Popolnoma jih prekrijejo Radico barve. Khadi kano sem tudi poskusila, pa tudi tukaj pokrivnost ni 100%.

kot že ena pravi, radico prekrijejo 100%. Trajno, za stalno. barvam se že leta in govorim iz izkušenj. Logona ne prekrije, Khadi solidno, samo me bolj prepričajo radico barve. Je pa finta v tem, da moraš izbrat isti odtenek svoje barve ali še za nianso temnejši.

Če si rjavolaska, rjave barve, ker jaz če se pobarvam z rdečo denimo, mi spet vse prekrije, samo pridejo kot prameni, sivi  so svetlejši. Če se pobarvam z vijolično ali temno rjavo, so vsi lasje enake barve, naravno zgleda čist.

Nobena barva ne prekrije trajno, to je eno, drugo pa, vijolična naravna???

Odgovor na objavo uporabnika
noja13, 31.10.2021 ob 22:16

Nobena barva ne prekrije trajno, to je eno, drugo pa, vijolična naravna???

Zakaj pa ne bi bila? V naravi obstaja nebroj pigmentov – le kako so stoletja nazaj nastale freske, menda ne z umetnimi barvami?

Radico pa res pohvalijo, čeprav je praktično enaka packarija kot pri barvanju s kano.

New Report

Close