Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naravni deodorant

Naravni deodorant

Kateri naravni deodorant priporočate za 11 letnika.
Kdaj pa so ga vaši začeli uporabljati?
Hormoni namreč delajo na polno…

Lidera:) Najboljša.

Zakaj, a vam smrdi?

To se da rešiti s tem, da mu ne dajajte čebule, česna ali katerekoli druge smrdeče snovi v živila.

Čebula, česen, čemaž = žveplo! Sulphur. Smrdi ko iz riti od ## ##.

Midva s sinom sva že po naravi takšna (izgleda, da imamo zdravje v rodu, tudi oče ga ne mara), da ne marava smrdečih snovi in zato tudi ne smrdiva.

Vesel oče & Veseli sin

Moja hči pri 10 letih. Jaz sicer nisem vohala nobenega smradu, razen ob res hudih naporih, ampak zaradi negativnega vpliva na njeno psiho in samopodobo, ji uporabe ne odsvetujem. Potrpežljivosti za kaj več, kot navaden deodorant v pršilu pa itak nima.

Poskusite z deo kristalom. Kristalni kamen zmočiš z vodo in parkrat potegneš pod pazduho. Povsem naravna zadeva. Pri meni se je začel tam nekje po petdesetem pojavljat neprijeten vonj kljub uporabi vseh sort dezodorantov. Odkar uporabljam tole zadevo, že nekaj let, nikoli več nobenega vonja.
Če ima fant že dlake pod pazduho (sem že pozabila, kdaj se to začne), jih je pa dobro občasno pobrit, da se kristal uporablja na gladko kožo.

Kupujem Balea deodorante brez Al in parabenov.

Midve s hčerko (11 let) imava obe Nelipot. Ji pa hormoni divjajo že na polno, tako da če ne bi uporabljala deodoranta, bi kljub vsakodnevnemu tusiranju smrdela.

Tisti kristal je cista aluminijeva sol, torej najhujsi strup kar jih je pri deodorantih. Tudi lidera je polna kemije. Kupite naravni deodorant, npr. od DM, glejte predvsem, da je brez parabenov in aluminijevih soli, te so najslabse. Ne kupite antiperspiranta, ampak deodorant. Posebej za otroke je to res pomembno.

Uporabljam deo aktiv kristal. Na škatli piše:
100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} izdelek narave itd.
Že od nekdaj ga v azijskih deželah uporabljajo za telesno nego.
Sklepam, če je v uporabi že več stoletij, da ni industrijski proizvod.
Uvožen s Tajske.

Uporabljam deo aktiv kristal. Na škatli piše:
100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} izdelek narave itd.
Že od nekdaj ga v azijskih deželah uporabljajo za telesno nego.
Sklepam, če je v uporabi že več stoletij, da ni industrijski proizvod.
Uvožen s Tajske.
[/quote]
Pa se motis. Ne vem, ce se kje v naravi najde cista aluminijeva sol v kosih. Ce ja, potem ga mogoce res uporabljajo vec stoletij. Ceprav… se ne dolgo nazaj se proti smradu niso borili z umivanjem in deodoranti. :))) Papir pac vse prenese, se posebej, ce je namenjen reklami.

Za (pred)pubertetnika poisci nekaj nevsiljivega in neagresivnega. Biobaza ima dobre deodorante, prodajajo jih v DM.

Pri nas že skoraj 4 leta uporabljamo samo domač deodorant. Jaz, mož in vsi trije najstniki. Soda bikarbona, škrob, kokosova maščoba in eterično olje. Pri nas nam je najbolj všeč citrus. Deluje 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, tudi na najstniške prešvicane noge na treningih. Pod pazduho pa itak.

Stopiš kokosovo olje, dodaš eterično olje čajevca (antibakterijsko) ali limone (antiseptično), dodaš sodo bikarbono in škrob. Ko se strdi, uporabljaš kot kremo. 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} odstrani neprijetne vonjave in je popolnoma naravno.

New Report

Close