Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Naravni kozmetični izdelki za občutljivo kožo

Naravni kozmetični izdelki za občutljivo kožo

Zdravo!

Imam precej občutljvo kožo (rdečica, če sem dolgo izpostavljena soncu, ob grobem ravnanju s kožo traja dolgo, da rdečica izgine ipd.) in me zanima, če je kdo spoznal in poskusil še kakšne druge naravne kozmetične izdelke za dnevno nego takega tipa kože kot ga imam jaz – znana je npr. firma Dr.Hauschka, sem pa prepričana, da obstajajo še druge podobne, mogoče še boljše, zato bom vesela vsake informacije!
Pa še, kakšne izkušnje imate z Eucerinovimi izdelki za nego kože?

Prijeten pozdrav!

Špela

Imela eucerin, sem bila zelo zadovoljna z njim, vendar zaradi škodljivih snovi, ki jih vsebuje sem prenehala z uporabo!

Katka, a to misliš sečnino? Ali kaj drugega?
S katerimi izdelki pa si potem nadomestila Eucerinove? si z njimi zadovoljna?

Naravnih krem je tudi pri nas vedno več. Jaz trenutno uporabljam celotno kolekcijo za obraz od Provida Organics, ki ima tako kot Hauscka certifikat BDIH, vendar je nekoliko cenejša in več jo je – krema:50 ml. Imam mleko za čiščenje – nepozebnik, tonik iz vrtnic in vlažilno kremo aloe vera in shea maslo.Moja koža je precej suha in občutljiva in mi ta kolekcija zelo ustreza. Prej pa sem imela tudi jaz Huauscko in sem bila tudi z njo zadovoljna, zdi se mi samo, da je zelo draga.

Sienna hvala za info!

Kje pa se dobi kozmetika Provida organics?

Hvala, l

Jaz jo nabavljam v slovenski spletni trgovini, drugje je nisem zasledila.

Huh, jaz imam podobno, zelo občutljivo kožo, nekoliko suho, poskusila sem kar nekaj krem, tudi bolj naravnih, ampak me je do zdaj še najbolj prepričal Avene – krema Skin recovery cream, Calming formula ..sensitive and irritated skin (ne vem kako prevajajo v slo) – skoraj sem prepričana, da te ne bo iritirala. Edino kar sem sčasoma ugotovila, da je morda premalo bogata – zaščitna, mastna, sploh za zimo. Pa pač, kreme z vsemi možnimi dodatki me pa dražijo. Tako da ostajam pri njej in morda vmes dam še kako drugo te iste znamke.
aja, dobiš jo v lekarni in tudi testerje imajo ponavadi. cena: ok.15eur.

Živjo,

meni te stvari, ki se jih omenjale niso odgovarjale, sploh ne sedaj, ko se mi koža vrne v neko čudno stanje in se obnaša popolnoma drugače kot med letom.

Sedaj uporabljam švicarsko linijo swissform in mi zelo odgovarja.

Špelka, sem ti poslala na mail.

Lp

Tudi uporabljala od vitaminske (mešane v lekarni), Eucerinovimi, Dr.Hauschka,..
Zamenjala z L’occitanovim proizvodom. Prisegam samo še na to kozmetiko.

LP, Tally

L’occitane ima v svojih izvedlkih največ škodljivh snovi. oni so eni izmed tistih ki zavajajo!

Kaj pa Aubrey Organics? Ste že poskusile?

mogoče bi pa sprobala afriško kozmetiko Akamuti. lahko jo naročiš preko slovenskega uvoznika. malo pogooglaj, pa boš našla spletno stran, kjer lahko naročiš!

ARGANOVO OLJE postaja veliki hit med ostalimi kozmetičnimi sredstvi.

Jaz sem izredno zadovoljna s kozmetiho LAVERA. Ima tudi BDIH certifikate. Res jo toplo priporočam!
Lavera ima pa tudi dekorativno kozmetiko in moram reči, da je lip glos fantastičen. Drugega pa zaenkrat od dekorativne kozmetike še nimam.

Meni pa zelo odgovarja Mineral Beauty sytem – kozmetika iz Mrtvega morja

http://www.priskrbi.si/nega.html?cat=6

Imam suho in občutljivo kožo, preiskusila sem že veliko različnih krem (tudi Dr.Hauschka in Eucerin kremo za obraz), a niso pasale moji koži. Te izdelke pa uporabljam že pol leta in sem trenutno res zadovoljna.

organska kozmetika Juice beauty je zakon! sploh pa je sedaj fajn, ko se jo da narociti tudi v sloveniji – http://www.najasi.si

Jaz ti lahko pomagam z mojimi izkusnjami tudi sama imela velike probleme z kozo in poznala firmo LR Healt&Beauty System LINK http://www.LRworld.com naravna kozmetika in produkti iz aloe vere in z temi delam tudi trenutno tako da ce se potrebujes pomoc se lahko javis na Facebook Ines Vidovic ali mail [email protected]

Tudi jaz sem imela probleme z kozo po celem telesu ne samo na obrazu…in sem spoznala LR Healt&Beauty System naravna kozmetika in produkti iz ALOE VERE in moram res povedat da sem zelo zadovolna in lahko priporocam naprej…
kontaktirate me lahko na [email protected] na tej strani si pa lahko pogledate kaj vec sodelujem sedaj z to firmo http://www.LRworld.com 😉

Logona je tudi naravna kozmetika s certifikatom. Uporabljam nekaj njihovih izdelkov in sem zadovoljna.

Mi uporabljamo v glavnem naravno kozmetiko Lavera. Za nego suhe kože na obrazu pa Šipkovo olje[/url]

Jaz za nego obraza uporabljam samo eno kremo – 4D od Lux Factorja. Edina krema na našem trgu, ki mi ne povzroča težav z dermatitisom.

Tudi jaz imam suho in občutljivo kožo. Po vsem me je peklo, dokler mi hčerka ni kupila Gallinee kremco in toner, ki mi noro pašeta. Francoska naravna kozmetika. Toplo priporočam!

New Report

Close