Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Narcis Golob

Narcis Golob

Kakšen narcis je Robert Golob. Ne prenese kritike, dejstev, upad BDP, dali so nam najnizjo oceno , on pa začne zgodbo o 500 milijonski investiciji ki prihaja v Slovenijo. Raje se zlaže, samo da izpade človek ki vse obvlada in ne prenese kritike. Niso to najbolj očitni  znaki narcizma? Mislim da tudi Tini ni lahko z njim živeti

https://www.24ur.com/gospodarstvo/bi-slovenija-lahko-znova-postala-evropski-financni-bolnik.html

Do sedaj so se kitili z tujim perjem, sedaj se pa že vidijo prvi učinki te vlade. To je jasno vsem razen JS in pa tistim, ki imajo piskrček zraven!

Golob in Gnusarca sta nastavljena bruseljska konjušarja. Zato pa sta postala predsednika.

Evropi kot taki danes ni rešitve. Evropa je v primežu pederastov in psihopatov. Ne vidim (zaenkrat) rešitve, kako bi uspeli te pederaste in psihopate odnesti na smetišče zgodovine. Ampak lej, Ameriki je uspelo!

Francoski nasnifani pederast s svojim kurzem od žene (ja, rojeni dec je njegova žena), britanska pederčina Starmer, ki se liže z Lordom Alijem, mladi ukrajinski prostitut pa mu je pred kratkim poskušal zažgati hišo, Blackrockov pudelj Merz, Kuzla von der Lajna je zrigala zadnje romunske volitve (vsi vemo, da izvoljeni predsednik je Simion). Pa naš, naj bi bil Makaronove sorte,  s svojo najeto konkubino, ki papežu pliš v taški nese.

Slava Donaldu Trumpu in Slava Vladimirju Putinu!

Leta 2023, sem tankal 2000 litrov kurilnega olja za nj odštel 1932 €, danes sem natankal 1900 litrov kurilnega olja in zanj odštel 2033, sodečk nafre je bil takrat 78€, danes je 65€. Vam to kaj pove brihte tipa mona, mama miška, popay and co…..

Dober dan janževski troli… Poglejte koliko je upadlo vse pod zadnjo Janševo vlado…

Poglejte novice o krkinem najboljšem poslovnem rezultatu, enako o Telekomovem dobičku… Delnimupad BDP-ja je lahko tudi posledica tujih recesij zaradi odvisnosti vsaj dela našega gospodarstva…

Odgovor na objavo uporabnika
anonimno183, 20.05.2025 ob 09:29

Dober dan janževski troli… Poglejte koliko je upadlo vse pod zadnjo Janševo vlado…

Poglejte novice o krkinem najboljšem poslovnem rezultatu, enako o Telekomovem dobičku… Delnimupad BDP-ja je lahko tudi posledica tujih recesij zaradi odvisnosti vsaj dela našega gospodarstva…

mene ne briga trolanje, pač pa me edino in samo briga, koliko dobim za svoj denar, ki ga pošteno zaslužim in napisal sem primer! Ostali se pa jebite levo in desno kolikor čete!

don ki hod, 20.05.2025 ob 09:26

Leta 2023, sem tankal 2000 litrov kurilnega olja za nj odštel 1932 €, danes sem natankal 1900 litrov kurilnega olja in zanj odštel 2033, sodečk nafre je bil takrat 78€, danes je 65€. Vam to kaj pove brihte tipa mona, mama miška, popay and co…..

V covidu je bil pa sploh najcenejše kurilno olje. 1eur/liter. Kurilno olje ne bo nikoli več drago, ker so vsi na TC. Ampak kaj ima s tem Janša, Golob. By the way v Covidu je bil premier Janša. Dejstvo je da je Golob zelo čuden človek, ne prenese kritike, napada, namesto da bi argumentirali, ošaben, narcisoiden in vse kar je rekel, ni naredil .

Anonimnqla, 20.05.2025 ob 10:25

V covidu je bil pa sploh najcenejše kurilno olje. 1eur/liter. Kurilno olje ne bo nikoli več drago, ker so vsi na TC. Ampak kaj ima s tem Janša, Golob. By the way v Covidu je bil premier Janša. Dejstvo je da je Golob zelo čuden človek, ne prenese kritike, napada, namesto da bi argumentirali, ošaben, narcisoiden in vse kar je rekel, ni naredil .

Trošerine?

Ne gre za rezultat Krke, Telekoma,ki so dobri,  na splošno pada gospodarska rast. In na splošnem gospodarstvu se ocenjuje BDP. Kar je logično, ker v svetu je podobno, sploh v Ameriki, Nemčiji, veliko podjetij se zapira. Ampak v Evropi nam pada najbolj, tako so ocenili zunanji , ne Golob in njegovi. Sprašujem se bolj o komentiranju nekaterih tu, ki takoj mislite da smo iz Janševega kroga. A je vam res on Ok?  A ni bedno da smo pristali na tako nizkotne politike, meni sta Golob in Janša zelo podobna. Kje je Drnovšek in jemu podobni. To kar se nam sedaj dogaja, je zame dno. Golob je v politiko vnesel polarizacijo, razdelil Slovenijo na dva pola. Obnaša se nezrelo, narcistično, ošabno. Nima niti malo bontona, zmeraj bolj je osoren.  Vsi pred njim so bili boljši, Cerar, celo Šarec. Golob je pa tako lazniv da se zlaže brez da bi trznil.  Prav zanima me kakšna 500 milijonska investicija prihaja. Če bi bilo kaj res, bi se o tem govorilo že leto prej.

Ne, da Drnovšek ni bil tako ohol, ampak je ukinil SDK in začele so se podtalne rabote, utajevanja…..

Nekaj vlad nazaj, v času, ko smo banke reševali se je delodajalcem znižalo prispevke, delavci še kar plačujejo več. Pa še mnogo neumnih potez je bilo sprejetih v VSEH dosedanjih vladah, zato pa smo tam kjer smo.

Zadnjemu avtorju zapisa, da se v zadnji vladi ni naredilo nič. ja kaj pa so delale dosedanje vlade? Kaj imajo za pokazati?

Ja so se talali bombončki ljudem, bomboniere pa vsem “našim”.

Kako odgovorni so bili vsi predhodniki?

Da pa BDP pada je krivo tudi vsesplošen padec  v svetu, EU in naše gospodarstvo je vezano na panoge, ki globoko tonejo. Ti gospodarski objekti so se razvijali tekom desetletij in niso “stvarjenje “zadnje vlade.

Saj veste kako deluje ekonomija je obdobje 7. let debelih krav in pride obdobje 7. let suhih krav. Znati pa bo treba balansirati med temi čermi , katerim je podvržen cel svet in ne le pri nas.

mamka Miška, 20.05.2025 ob 11:18

Ne, da Drnovšek ni bil tako ohol, ampak je ukinil SDK in začele so se podtalne rabote, utajevanja…..

Nekaj vlad nazaj, v času, ko smo banke reševali se je delodajalcem znižalo prispevke, delavci še kar plačujejo več. Pa še mnogo neumnih potez je bilo sprejetih v VSEH dosedanjih vladah, zato pa smo tam kjer smo.

Zadnjemu avtorju zapisa, da se v zadnji vladi ni naredilo nič. ja kaj pa so delale dosedanje vlade? Kaj imajo za pokazati?

Ja so se talali bombončki ljudem, bomboniere pa vsem “našim”.

Kako odgovorni so bili vsi predhodniki?

Da pa BDP pada je krivo tudi vsesplošen padec  v svetu, EU in naše gospodarstvo je vezano na panoge, ki globoko tonejo. Ti gospodarski objekti so se razvijali tekom desetletij in niso “stvarjenje “zadnje vlade.

Saj veste kako deluje ekonomija je obdobje 7. let debelih krav in pride obdobje 7. let suhih krav. Znati pa bo treba balansirati med temi čermi , katerim je podvržen cel svet in ne le pri nas.

Zakaj se pa potem tako zaposluje v JU? Kaj delajo vsi ti ljudje. Obljubljena je višja plača, on se zadolžuje, ampak glavno da je Golob,njemu je vse opravičeno.

Ti ste eni tako blesavi da ni res. To je isto kot bi jaz izgubila službo in šla kljub kreditu v nakup novega avta. Troši se preveč, preveč se zaposluje, dvig plače imajo , gospodarstvo pa pada. Vsak ki ima malo soli v glavi, menda razume kaj to pomeni.

Ali lahko prosim poimenuješ vidnejšega slovenskega politika, KI NI  NARCIS? To pač gre zraven. Samo Janšo poglejte, pa Grimsa, pa irglco, pa Ruparja, pa Ropa, pa Šrota, Jankovića itd. Da o Putinu in Trumpu sploh ne izgubljam besed. Onadva sta DEFINICIJA narcisov.

Giga236, 20.05.2025 ob 09:06

Kakšen narcis je Robert Golob. Ne prenese kritike, dejstev, upad BDP, dali so nam najnizjo oceno , on pa začne zgodbo o 500 milijonski investiciji ki prihaja v Slovenijo. Raje se zlaže, samo da izpade človek ki vse obvlada in ne prenese kritike. Niso to najbolj očitni  znaki narcizma? Mislim da tudi Tini ni lahko z njim živeti

https://www.24ur.com/gospodarstvo/bi-slovenija-lahko-znova-postala-evropski-financni-bolnik.html

Ne samo narcis, pravi  DIKTATOR – ala Putin.

New Report

Close