Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naredimo seznam jugovičev na pomembnih položajih

Naredimo seznam jugovičev na pomembnih položajih

Đorđević, vrhovni sodnik

Milošević

Senad Jušić

Odgovor na objavo uporabnika
takole, 27.12.2024 ob 23:44

Milošević

V Sloveniji je mišljeno in to zdaj ti idiot.

kdo mi? samo dva ali trije smo še tukaj.

Ti boš sezname sestavljal pajade.

Previdno s tem kar si želiš. Lahko se en dan hitro sam znajdeš na kakem seznamu.

Seznam je predolg.

Pod slovenskimi imeni in priimki se skrivajo 105% ćefurji, tako čez palec bi rekel da ćefurji zasedajo 80% položajev, mi smo samo še sužnji !

Primer, ni sicer na položaju, ga pa vsi poznate , Nik triler iz kmetije, 200% ćefur, niti slovensko ne zna dobro, pa ima povsem slovensko ime in priimek !

Anonimno 7255, 28.12.2024 ob 07:23

Pod slovenskimi imeni in priimki se skrivajo 105% ćefurji, tako čez palec bi rekel da ćefurji zasedajo 80% položajev, mi smo samo še sužnji !

Primer, ni sicer na položaju, ga pa vsi poznate , Nik triler iz kmetije, 200% ćefur, niti slovensko ne zna dobro, pa ima povsem slovensko ime in priimek !

Sedaj je za nekatere že Triler južnjak, ker ne govori tako kot ti v vaši vasici.

Poslušaj prekmurca, primorca, dolenjca, gorenjca in belokranjca in mi povej kdo od njih je pravi Slovenec.

Kakšni bebci ste nekateri.

Opankar od Saraorci, Arsenović, Popović, Masleša, Stojmenov Duh….

Državljanstvo ni isto kot narodnost. Samo ‘ič’ konec priimka ni dovolj, ker Jurčič, Župančič, Gregorčič in še kdo, so znani avtorji Slovenskih literarnih del. Res pa je, narodna pripadnost mnogo pomeni in ko se začne organiziranost tuja, je to znak nevarnosti, še posebej zato, ker na primer za srbe velja načelo: “Ovde gde sam ja ovde je srbija.” Načelo upoštevajo povsod kjer se trenutno pojavijo. Komunisti so jih nastavljali na vodilna mesta, če so bili člani ZK. Podedovani način uničevanja Slovenije še obstaja ko se interesi srečajo. Povsod se najdejo izjeme, ampak osnova tli v podzavesti.

To imata dva kletna trola določene stranke že nekaj časa komando, da šopata anti Srbsko propagando na monu z nenehnim menjavanjem nickov.

Vam počasi propaganda slava Ukrajini usiha na potentnosti in bo sedaj poskus gonje proti našim bratom Srbom?

Skačete iz ene psiho akcije v drugo. Ko se je kljovid izpel je bila naenkrat Ukrajina. Ste menjali emoji inekcije za Ukrajinsko zastavo ob svojem imenu na družabnih omrežjih. Bo sedaj nov emoji prečrtana Srbska zastava?

Eh zombiji prizadeti.

Nek na ić s črnim Mercedesom mu je speljal Jožico, ko je bil mlad in od tedaj sovraži vse, ki niso vaški pobje.

Ja itak, potlej jo je pa peljal v Bosno in jo tam kresnil, ne skurrrzem ampak s pištolo….hahahahahahahahahah, živela jožica !

Kako počen moraš biti da tako razmišljaš, itak si ćefur, ko ne bi bil bi videl in vedel da nam ćefurji uničujete državo in družbo !

Anonimno 7255, 28.12.2024 ob 08:05

Ja itak, potlej jo je pa peljal v Bosno in jo tam kresnil, ne skurrrzem ampak s pištolo….hahahahahahahahahah, živela jožica !

Kako počen moraš biti da tako razmišljaš, itak si ćefur, ko ne bi bil bi videl in vedel da nam ćefurji uničujete državo in družbo !

Kakopak bi lahko bilo drugače, če se nekdo ne strinja s teboj ga označiš za čefurja. Na tak način me boš nedvomno prepričal v pravilnost tvojih argumentov.

Seveda čefurji uničujejo Slovenijo. Oni so vodili privatizacijo, oni so skopali bančno luknjo, oni so zadolžili Slovenijo za 70 milijard evrov, oni so uničevali gospodarstvo in zastrupljali Slovenski narod z zvarki med plandemijo, oni podpirajo prelivanje krvi v Ukrajini… Seveda seveda… Da uničenega zdravstva, luknje v pokojninskem sistemu, 50 milijard izginulega premoženja vseh Slovencev in podobnih malverzacij niti nihče ne omenja. Vse to in še več so storili čefurji in oni uničujejo Slovenijo. Ma dej skrij se bizgec.

New Report

Close