Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Naredite mi to deželo zopet nemš… pardon… katoliško

Naredite mi to deželo zopet nemš… pardon… katoliško

Hvala, da z nami deliš svoje izkušnje.

farom bi blo treba jajca porezat pa

Hvala, da z nami deliš svoje izkušnje.[/quote]

Prosim, pa še kdaj:-)

Povej nam še kaj? Si članica SDS? Osebna prijateljica Janeza Janše? Ali kaj tretjega?

Povej nam. Na takšne kot je janJA, se JJ poser**. Mu pa včasih prav pridejo.

To pravico jim je odvzel oče…… po tvoji logiki naj bi torej otroci živeli v družini kjer vlada laž, nasilje in zlorabe…kakšen napotek za življenje bi šele to bil?…..

WildWind

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Otrokom to gotovo koristi. Za mentalno zdravje. Ko oče paradira pred kamera z žensko, ki je let njegove hčerke. To gotovo pozitivno vpliva na njegovo hčerko.

Baš boli JJ za celo Slovenijo, kaj šele za eno hčerko. Važno, da je on glavni. Da je oblast. Pri njem očitno samo to šteje in nič drugega.

Me pa res zanima. Ali je takšno početje jj v skladu s krščansko vero, ki toliko poudarja pomen družine.

A je JJ sploh kristjan?…Nikjer ni omenjeno….ali pa nisem zasledila.
Vrabček in tisti, ki se zmrdujete nad poudarjanjem vloge družine, le glejte, da otrok ne boste učili, da družina ni nič vredna in to samo zaradi tega, ker so pri maši rekli da je.

WW

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Povsem mogoče, da sploh ni krščen. Moje mnenje je, da samo izrablja vero.

Če boš še enkrat prebrala oba citata, ki sem jih navedel, boš videla, da moje zmrdovanje ni zarado poudarjanja pomena vloge družine, ampak zaradi čisto nečesa drugega. Žal pa opažam, da so zmožnosti dojemanja nekaterih (predvsem bolj klerikalno “ozaveščenih”) sodelujočih v tej temi precej omejene. Pa saj ni čudno.

Boom….meni je precej jasno kaj te žuli, ampak tale pridiga (vsaj mislim, da je bila pridiga?) je bila namenjena verujočim članom neke vere. Za to kar si želel poudariti, bi moral izpustiti prvi post…..meni namreč družina predstavlja vrednoto.
Praktično zmeraj kadar Rode kaj pove dobim kurjo kožo in me začne grabit paranoja (pač ne prenašam RKC kot institucije in njenih predstavnikov- razen nekaterih izjem)….ampak s tem o družini se pa strinjam.

WildWind

Kje pa si zasledila, da se jaz zmrduje nad poudarjanjem vloge družine. Prav nasprotno. Za mene osebno je družina daleč, daleč na prvem mestu. Za mene je družina edina vrednota.

WW zato za razliko od tebe svojega otroka vzgajam, da je družina največ kar lahko starši dajo svojim otrokom.

Tebi družina ne predstavlja nič. Če bi ti družina kaj predstavljala, potem ne bi nakladala neumnosti, ki jih trosiš po forumu. Pa meni si dovoliš očitati, da se zmrdujem nad povdarjanjem vloge družine. Nisi naletela na pravo.

Ti sploh ne veš kaj je družina. Če bi to vedela, si ne bi upala pisati takšnih bedarij.

Vrabček…..sem še enkrat prebrala, se opravičujem….ti se ne zmrduješ na vlogo družine ampak samo nad JJ in krščanstvom…..

……….Tebi družina ne predstavlja nič. Če bi ti družina kaj predstavljala, potem ne bi nakladala neumnosti, ki jih trosiš po forumu. Pa meni si dovoliš očitati, da se zmrdujem nad povdarjanjem vloge družine. Nisi naletela na pravo.

Ti sploh ne veš kaj je družina. Če bi to vedela, si ne bi upala pisati takšnih bedarij…..

Tole pa…no ja nimam pravih besed . Si upaš tole povedati meni in moji družini v obraz???????? Ti v temle tvojem pisanju ne ugotavljaš ampak trdiš, da meni družina ne predstavlja nič……..si mi upaš tole povedati v obraz, ne samo preko monitorja????……

WildWind

Vrabček…..sem še enkrat prebrala, se opravičujem….ti se ne zmrduješ na vlogo družine ampak samo nad JJ in krščanstvom…..

……….Tebi družina ne predstavlja nič. Če bi ti družina kaj predstavljala, potem ne bi nakladala neumnosti, ki jih trosiš po forumu. Pa meni si dovoliš očitati, da se zmrdujem nad povdarjanjem vloge družine. Nisi naletela na pravo.

Ti sploh ne veš kaj je družina. Če bi to vedela, si ne bi upala pisati takšnih bedarij…..

Tole pa…no ja nimam pravih besed . Si upaš tole povedati meni in moji družini v obraz???????? Ti v temle tvojem pisanju ne ugotavljaš ampak trdiš, da meni družina ne predstavlja nič……..si mi upaš tole povedati v obraz, ne samo preko monitorja????……

WildWind[/quote

Zopet ugotavljaš bedarije. Kje se pa jaz zmrdujem nad krščanstvom?

Pa mi še to argumentiraj, sicer pa se še enkrat opraviči.

Seveda si upam, kadarkoli želiš. Kar povabi me. Samo, da mi ne boš potem prepovedala vstopa na tvoje dvorišče.

Že res, da je kardinalissimo govoril zbranim katoličanom, vendar naloge slovenske RKC naj bi očitno veljale kar za vesoljno Slovenijo.

vrabček…ni problema….moj mail je v imenu….stopi iz ilegale.

WW

Nikoli se ne prepricuje prepricanih. Prepricuje se neprepricane.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

===========================================================

mik,

ja ja, že dolgo je ko sva končala šolanje. Ti si končal takrat nekako kot moj prvi otrok, jaz pa precej preje, začela že v stari JUGI, končala s koncem vojne.

Postara, se pa vsak, če ga preje ne vzamejo angelčki ali pa parkeljčki.:-))))

mik, zakaj si mi namalal zgornji citat???

Ali zato, ker sem napravila “kiks”, 14.09.2007 23:43, napisala sem “pokolala”, morala bi, “pokopala”,:-)). Vrinil se mije “l”, moral bi biti “p”. :-)), bo sedaj v redu???

“Pokopujejo”, pa je napisala janJA, to je njena pogruntavščina.:-)))

Kmalu bo dežurstva konec.

mik,

ko si že star, pa že upokojen, je čas, da greš malo na dopust, sedaj je ceneje. Nekaj sem brskala, sem tole našla, mogoče ti bo prav prišlo.
veliko izbire je. Jaz bom šla kar mandarine obirat.:-))) Vitamini!
Ti pa kakor hočeš, lahko greš tudi v “Večno mesto Rim”, ali kam drugam, po želji.
http://www.jereb.si/default.asp

Tvoja zahteva je bila, da ti to povem v obraz in ne “preko monitorja”. Še enkrat preberi.

Torej bodi načelna. Sporoči naslov in se vidiva. Kontakt preko maila je prav tako samo preko monitorja. Ali pač ti mogoče misliš drugače?

P.S.

Pa ne samo da nisi načelna, tudi dosledna ne. Nisi mi pojasnila, kje se zmrdujem nad krščanstvom.

na KRIŽu je zmaga VERE in
poraz CERKVE kot institucije na celi črti.

katoličanstvo s krščanstvom nima veliko skupnega,veliko več skupnega ima s POGANSTVOM saj je večina cerkvenih praznikov povezanih s poganskimi običaji,tako da sploh nevem zakaj omenjajo Kristusa.On ni bil pogan.Apostolom pa tudi ni naročil naj širijo poganske običaje,ampak EVANGELIJ,VESELO SPOROČILO (o rešitvi človeka po veri)
Zakaj že govorimo o temnem srednjem veku?
Zgodovina se ponavlja!?Pred našimi očmi!?

New Report

Close