Naroča kdo online iz trgovine NEXT (UK)?
Zanima me torej kot že v naslovu piše, ali kdo naroča iz NEXT spletne trgovine z oblačili iz Anglije, in sicer kako dolgo potuje paket ponavadi? A v roku meseca nekje dobiš? Pa carina se tudi kaj plača?
Nazadnje sem par let nazaj kupovala iz ZDA in Kitajske (ebay) in dobila vse zelo poceni in brez poštnine, ker tam prodajalci označijo zraven ali je free ali ne. Tukaj pa NEXT strani pa ne veš, ker v pravilniku piše, da je odvisno.
Tole kar si zdaj napisala, je kar neki. Se vidi da nisi nikoli naročala tu. Oblačila so boljše kakovosti kot npr. H&M ali C&a, da kakšnih New Yorkerjih in Kikih sploh ne govorim. Je pa kar nekaj komentarjev tudi pri samih oblačilih – tako v zvezi z materialom kot velikostmi.
Edino kar je meni moteče je, da je za odrasle v zadnjem času veliko umetnih materialov. Škoda da grejo tudi oni v to smer.
Za otroke se splača kupit komplete (npr. več puloverjev ali pajkic skupaj).
Tole kar si zdaj napisala, je kar neki. Se vidi da nisi nikoli naročala tu. Oblačila so boljše kakovosti kot npr. H&M ali C&a, da kakšnih New Yorkerjih in Kikih sploh ne govorim. Je pa kar nekaj komentarjev tudi pri samih oblačilih – tako v zvezi z materialom kot velikostmi.
Edino kar je meni moteče je, da je za odrasle v zadnjem času veliko umetnih materialov. Škoda da grejo tudi oni v to smer.
Za otroke se splača kupit komplete (npr. več puloverjev ali pajkic skupaj).
[/quote]
Si pogledala komentarje pri oblačilih? Iz tam sem videla, da je veliko cenenega pofla. Ali trdiš da so mnenja na njihovi strani fake?
Si pogledala komentarje pri oblačilih? Iz tam sem videla, da je veliko cenenega pofla. Ali trdiš da so mnenja na njihovi strani fake?
[/quote]
ne gledam vseh kritik. Ko pogledam material in vidim poliester, ne gledam naprej. Tisto kar sem kupovala, so bili po navadi komentarji na velikost. Če so bile kritike na slab material, barvo- sem pogledala npr. drugo barvo. Ker se tudi material pri različnih barvah razlikuje.
Jaz tu kupujem že leta za vse- za mene, otroka in moža. Pred korono tudi 2x letno fizično v njihovih trgovinah. Tam je seveda lažje izbrat.
In ti še enkrat povem, da to kar sem kupila je bistveno boljše kvalitete od H&M ali C&A. Ki naj bi pri nas štela za malo boljši pofl.