Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naročanje HM splet

Naročanje HM splet

Prosim za pomoč. Naš HM nima spletne prodaje, zato bi naročila na nemški. V nemčiji imam prijateljico, bi naročila na njen naslov. Zaplete se pri plačilu. Ponavadi jaz plačam z mastercardom ali prek paypala, tako da ona samo prevzame in prinese ko pride v Slo. Sedaj mi mastercarda ne sprejme, ker očitno slovenska banka ne gre skozi. Potem je še ena opcija:

– Rechnung im Paket
Ihrem Paket liegt der Lieferschein mit angehängter Rechnung bei. Keine zusätzlichen Gebühren. Im Falle nicht fristgerechter Zahlung wird der Betrag automatisch auf die Monatsrechnung übertragen (Rechnungsgebühr 1 €).

Tega pa ne razumem dobro. V paket priložijo račun, ki ga potem plačaš v roku? Malo mi je čudno, da pošljejo robo vnaprej, brez plačila? Je to možno? Mislite, da potem lahko plačam preko klika recimo?

To je po moje samo za kakšne člane kakšnih klubov ali kaj takega. Sanjaj, da bodo tebi tako poslali.

Ja, tako je. Pošljejo ti naročeno blago z računom, ki ga moraš v določenem roku plačati. V Nemčiji je tega kar precej. Zaradi tega sistema si precej ljudi tam nakoplje ogromne dolgove, ker potem blaga ne plačajo … Sicer pa še vprašaj prijateljico v Nemčiji.

Hvala za info! Mislis, da lahko racun poravnam iz slo?

Hvala za info! Mislis, da lahko racun poravnam iz slo?[/quote]

Tega pa res ne bi vedela. Žal. Naj prijateljica preveri v Nemčiji pri H&M, je morda najbolje.

V Nemčiji je možno prevzeti pošiljko in plačati račun ob prevzetju. Seveda je to običajno okoli 4 evre dražje, kot če bi poštnino poravnal s kartico takoj.
ne vem pa, če issti pogoji veljajo tudi za pošiljanje v Slovenijo. Sicer pa vse piše na spletni strani prodajalca

New Report

Close