Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naročanje kuhinje-Rutar?

Naročanje kuhinje-Rutar?

čao, ali veste (tiste,ki ste naročale kuhinjo po meri), koliko časa jo čakaš,če naročiš v Rutarju?? hvala

mislim da 2 meseca

Midva sva pred nekaj leti ri njih naročila posteljo, za katero naj bi čakala max dva meseca. Dobila sva jo po štirih, pri tem pa sva se morala dnevno “spopadati” s popolnoma nesposobnim osebjem, ki jih plačujejo izključno za to, da nategujejo poštene ljudi, ki jim plačujejo s 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} avansom. Rutar močno odsvetujem! Pa še to postelja je bila tista najbolj osnovna; štiri dile skupaj zbite s štirimi nogami.

je ne bi naročila v Rutarju in tudi tebi to odsvetujem.

Enkrat samkrat tam naročila omaro, eno leto (!!!) sem imela delo z njimi, ker ena stranica ni bila prava, 3x tedensko sem jih klicala, prosila, zahtevala… po enem letu mi je njihov mizar sam izdelal manjkajočo stranico. če ne bi zelo tečnarila, bi bila še danes brez!

škoda živcev, pojdi raje drugam.

No, da ne bo vse tako negativno. Jaz sem pri njih narocila omaro, cakala naj bi do 2 meseca, dobila sem jo 2 tedna prej, tako da…tudi to se zgodi:)
in ko sem prisla sprasevat za kuhinjo, je bil gospod tam neprimerno bolj ustrezljiv kot ta v Lesnini.

hvala vam :-))

Dobavni rok je odvisen od proizvajalca. Mi smo jo dobili po dveh mesecih, točno je bila zmontirana, brez težav. Je pa res, da smo imeli občutek, da se je prodajalec zelo za nas postavil in je bla to njegova zasluga (je bil en mlad, je bila to po vsej verjetnosti njegova prva velika prodaja).

Nikoli več v Rutarja, razen če imajo blago na zalogi. Niti ni njihova navada, da določijo rok dobave, ampak rečejo tole bo čez en teden, en mesec ipd – brez točnega datuma. Nategnili so mene, pa tudi brata, njegovo pohištvo naj bi prišlo čez en mesec, ko je ta minil so pa podaljšali še za en mesec. Pa da ne boš mislila, da se kdo potrudi in te obvesti.
Čisto obratno je bilo v Lesnini. Na list s predplačilom ti napišejo datum dobave. Ker je prišlo do 2-dnevne zamude so me poklicali in obvestili. Ko pa sem vprašala, koliko zamudnih obresti znese za ta dva dni, je prišlo pohištvo celo v roku.
Potrošniki smo preveč potrpežljivi.

Beži od Rutarja, resno!!

******Čisto obratno je bilo v Lesnini. Na list s predplačilom ti napišejo datum dobave. ******

Tudi pri Rutarju je tako. Sem kupil omaro, datum dobave pa je bil 49 teden v 2006.

No – nimam jo še in kdo ve kdaj bo prišla ????

Sem pa enkrat prej kupil spalnico, takrat je bil rok dobave točen, po 7 tednih, kot so obljubljali.

New Report

Close