Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Naročanje na amazon.com

Naročanje na amazon.com

Vem, da ste o tem že enkrat govorili, vendar mi nekaj še ni jasno. Namreč ko sem že dolgo nazaj pregledovala to stran, se mi je zdelo, da sem prebrala, da lahko številko kreditne kartice pošlješ po faxu. Toda ko sedaj berem, najdem samo nekaj, da lahko ne vpišeš celotne številke in jih potem pokličeš in ne vem ali vtipkaš »robotu« na drugi strani ali nekaj takega… No ta varianta se mi ne zdi preveč priročna in zanesljiva. Kako je bilo, ko ste vi naročali?

Brez kakršnihkoli težav. Številko vtipkaš samo enkrat. Stran imajo varovano. Številka se shrani (pri prvem naročilu), tako da pri ponovnih naročanjih vtipkavanje ni potrebno ( če boš naročevala vedno pri istem oz. v isti državi).

Že večkrat sem naročevala pri amazon.com.
Pri prvem naročanju napišeš celo številko kreditne kartice, ki se pri naslednjih naročanjih shrani. O kakšnem klicanju in pošiljanju številke ne vem nič.

lp
petra

Hvala vsem, ki ste mi poskušali pomagati – sem že našla… št. lahko tudi faksiraš ali pokličeš… I like it better! 🙂

Takole je to!
Jaz se naročanja preko interneta ne bom šla več. Naročala sem samo knjige preko Amazon.coma pa so se mi vsedli neki tipi in sem bila ob 200 $. Preklic kartice, banka se mi je seveda vsedla na moj TR. Kasneje so vrli detektivi pri LB odkrili, kaj je to bilo in sem denar dobila nazaj. Ali bi ga dobila, če bi bila ob večjo vsoto, pa rajši ne razmišljam. Toliko v vednost.

Kaj pa tisti, ki ne morete plačevati s kreditno kartico (npr.če je še nimate, ali pa ste nezaupljivi)?
Ali je mogoče kdo že plačeval z gotovino oziroma z nakazilom, ne vem točno kako to poteka. Ali greš na pošto in plačaš znesek poštni uslužbenki in je to poravnano, ali moraš poslat gotovino?

New Report

Close