naročila,kupila,vrnila
Pozdravljeni,
prosim za nasvet. Kot s.p. sem kupila rač.program z opremo oz.dobila sem ponudbo, jo plačala in zdaj bi jo v roku kot piše spodaj na ponudbi rada vrnila, a jo dobavitelj noče vzeti. Kaj naj storim?
Hvala.
Spoštovani!
Najlažja rešitev je, da se obrnete po pomoč na Tržni inšpektorat RS. Konkretnejšega odgovora vam ne moremo podati, ker ne vemo za nakup kakšnega programa gre, prav tako pa nimam vpogleda v ponudbo in samo dinamiko nakupa.
Z lepimi pozdravi!
Naj povem, da sem klicala na Tržni inšpektorat pa so mi odgovrili, da oni niso pristojni za to, saj gre za nakup in prodajo med dvema s.p.-jema.
Resnično prosim za pomoč, kaj lahko naredim, da vrnem kupljeno zadevo. Na računu je pisalo, da imam 40 dni garancije za vračilo kupnine. V 30.dneh sem jih obvestila, da artikla ne bom potrebovala in kam naj ga pošljem nazaj. Potem pa mi je gospod pisal izredno nesramne in ćaljive emaile.
Prosim za pomoč.
Hvala.
Spoštovani,
še enkrat vam moram povedati, da brez vpogleda v vse relevantne listine v tej zadevi konkretnejšega odgovora ni mogoče podati. Predlagam, da se čimprej oglasite pri odvetniku po lastni izbiri, ki vam bo pomagal rešiti nastali problem.
Lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.