Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Naročilo po spletu s strani SHEin

Naročilo po spletu s strani SHEin

Gre za stran z ženskimi oblačili http://us.shein.com/. Ali je morda že katera (kateri) naročala pri njih in kako je s poštnino? Nisem vešča tega, zato vam bom hvaležna za informacije. Hvala!

Živjo,

med brskanjem sem naletela na tvoje vprašanje žal že leto dni staro, a vseeno odgovarjam za bodoče, ki bi jih to zanimalo.
Sama sem že kar nekajkrat naročila preko omenjene spletne stvari in jo moram pohvaliti. Sprva sem bila zelo skeptična, saj se gre za kitajsko robo, ki pogosto pride manj kvalitetna. Ampak dejansko sem bila prijetno presenečena, pod vsako obleko vam piše iz kakšnega materiala je, večinoma je iz poliestra in podobnih materialov, redko je kaj iz bombaža tako da tu ne govorimo o nekih high quality, ampak sama bi vseeno rekla, da je to na nivoju h&m oz. kakšni ruzaki in torbice še celo boljši, tudi obleke so pri meni bile do sedaj vedno presenetljivo dobre kvalitete. Zadnje dva naročila sta tudi prišla ekspresno hitro. po 5dneh je bilo že v Amsterdamu, potem pa je trajalo še približno 5dni do doma (naročilu lahko zelo preprosto sledite). Tako da sem vedno v manj kot 14dneh naročilo že dobila, prvič pa je trajalo tudi en mesec. Glede poštnine je tako, da če naročite pod manj kot 43€ in še nekaj centov, stane poštnina kar 13€ kar je ogromno, tako da priporočam, da ko kupujete, naročite vsaj za to ceno ali več, ker je poštnina v takem primeru potem zastonj. Vedno preverite tudi komentarje, ki so pod izdelki objavljeni, saj vam pogosto povejo, če je kakšna stvar npr. prosojna, natisk ni tak kot na sliki, čudni šivi itd. Jaz brez komentarjev rajši ne naročam edino če se ne gre za dodatke. Odsvetujem tudi, da kupujete bele izdelkov, saj so zelo pogosto skoraj prozorni, kakšni puloverji in določene majice niti ne, obleke pa praktično vedno. Torej, sama bi jo pohvalila, pride hitro, dobre kvalitete, izdelki pa so vedno celi + če vam ni všeč lahko brezplačno vrnete.

živjo,
našla sem vaš komentar na izkušnjo za stran Shein. Jaz hočem kupiti stvari tam a mi ne sprejme vrstive kjer bi morala
napisati poštno kodo. Vse sem že sprovala a pomaga nič.
Morda kdo ve kako to izpolniti?
Zelo bi vam bila
hvaležna.

tudi meni ne prime te poštne kode, probala že vse živo. mogče kdo ve?

Pozdrav vsem! Vem da sem malo pozna ampak mogoce bo se vseeno komu pomagalo. Glede postne kode, za slovenijo morate pred postno kodo vpisati SI- in potem vasa postna koda . Opozarjam vas da ni SL ampak I. Kakovost oblek glede na nizko ceno ni slaba.

Ali mi lahko poveste prosim ce je treba placati carino..davke karkoli ce gre za nakup nad 22€ iz shein trgovine?

Naj povem, da vračanja pri SheIn ni! Samo v vednost, jaz sem se sprijaznila ker so bili nesramni in čim prej pozabila na to stran.

Zanima me ce ima se kdo kaksne izkusnje z vracanjem izdelkov pri SHEIN spletni trgovini. Kaksni so stroski vracanja, kako poteka vracilo?

 

Za Shein Europe imaš navodila na spletni strani, kako vrneš. Vračanje je žal na lastne stroške. Jaz sem morala poslati v Nemčijo, prejšnji teden. Vračila denarja zaenkrat še ni.

Modeli niti niso slabi, je pa živa plastika vse. Pižame, majice, hlače, spodnje hlače….sama plastika. Zašvicaš kot avion da se samo premakneš. Modrci so pa fajn.

jaz sem vedno dobila denar nazaj. ne laži

Odgovor na objavo uporabnika
poliester, 08.08.2021 ob 21:33

Modeli niti niso slabi, je pa živa plastika vse. Pižame, majice, hlače, spodnje hlače….sama plastika. Zašvicaš kot avion da se samo premakneš. Modrci so pa fajn.

Lahko izbiraš tudi po materialu in pač klikneš bombaž, lan ali karkoli.

Mi zna kdo, ki je ze vracal, povedat koliko stanejo stroski vracila?

Zdravo, zanima me ali pri shein plačaš tudi carino? Hvala za odgovor.

Jaz sem ravnokar prejela paket narocen 17.9. za cca 50,00 eur in nisem placala nic carine.

Živijo, tisti, ki ste že kdaj vračali blago ali ste vračali preko DPD? Preverjala sem različne cene in do sedaj je DPD (ki je Shein paket tudi dostavil) še najcenejši. Hvala za nasvet.

Aja, glede kvalitete pa morda še moje mnenje. Pri vsakem artiklu piše tudi material; jaz sem za hčerko naročala samo bombažne izdelke in takšni so tudi prispeli. Tako, da ob nakupu preverite še kvaliteto materiala.

Živjo.

Gledala sem identične stvari kot v Zari. So številke tudi identične?

Oj. Dejte mi povedat kam se lahko obrnem ce je moj paket ze od 25 nov v tranzitu men pa pise da sem ga kao prejela.

Žal nisem dobila denarja nazaj oz. sem označila, da mi vrnejo v denarnico. Že nekaj časa jim pišem in njihovega odziva po več kot mesecu dni še vedno ni.

Dopolnjujem… sem jim ponovno pisala. Najprej so trdili, da vračila niso prejeli. Nato sem jim poslala dokazilo o vračilu in sem dobila denar v roku 48 ur nazaj.

Pozdravljeni,  a treba placati carino ali davke  za nakup nad 40€ iz shein. Hvala 🙂

Pozdravljene, vaši odgovori oziroma vprašanja so sicer že stara, a vseeno pišem, ker sem v avgustu 2022 vrnila izdelek v Nemčijo in še do danes nisem prejela denarja.Poslala sem jim tudi z navadno pošto vsa potrdila o vrnitvi izdelka, nakupu…v sledenju pa sem opazila, da moja pošta ni bila vročena, ker pač to fizično ni bilo mogoče. Iskala sem tudi kontakt preko spleta, a ni ničesar, odgovarja samo robot. Tako, da je zame to en velik minus za Shein in verjetno nikoli več ne bom naročila pri njih.

Anka674, vas smem vprašat, kam ste jim pisali?

 

Mene tudi zanima carina? Se to dobavlja iz EU ali Kitajske? Bi prosila, če kdo ve, ker bi naročila, ne oblek, ampak ustvarjalni material za nečakinjo. Hvala lepa!

New Report

Close