naročilo v spletni trgovini muziker.si – pomoč prosim
Lepo pozdravljeni.
če ima kdo kakšne izkušnje s spletno trgovino muziker.si, želim naročiti mikrofon in napiše v košarici tole:
POZOR
Izdelek je trenutno razprodan. Na srečo imamo razstavni eksponat s prodajalne, ki pa lahko kaže znake uporabe in podaljša čas naročila. Nekateri izdelki imajo še celo originalno embalažo. V primeru, da vas zanima izključno nov izdelek tega modela, nas prosimo kontaktirajte in kar najhitreje ga bomo probali za Vas dobiti, oziroma vam povedat kdaj bo na voljo.
kaj zdej to pomeni, da novega sploh ni možno dobiti? in da ga ne moreš naročiti preko spletne trgovine, kjer je zelo ugodna cena?
hvala.
lp
To pomeni, da imamo v eni izmed 10ih “fizičnih trgovinah” še kakšen izdelek, medtem ko ga na centralnem skladišču nimamo. V trgovinah so izdelki lahko razstavljeni eksponati, nekateri pa se zgolj nahajajo v trgovini, pa še niso bili odprti. Pri izdelkih, ki se ne izdelujejo več je torej edina možnost kos iz trgovine, pri ostalih pa lahko počakate nekaj časa, da naročimo nove kose od proizvajalca.
Če ste v dvomih, pokličite 080 84 88 kjer Vam bom vse skupaj še enkrat razložil oziroma pri točno določenem izdelku preveril, kakšna je situacija.
Lp Boris iz Muzikerja
Muziker je dokaj razvejana prodajalna glasbil po vsem svetu, zaradi cesar si lahko privoscijo nekoliko nizje cene, pri tem pa so tak zelo leni, da niti ne zaotovijo navodil v materinem jeziku, kamor prodajajo! Kaj ste rs tako neumni, da silite v Muziker, ceprav imate tu neprimerno bolj usluzni Musicmax, kjer ne boste le stevilka in kjer se iz ljudi ne delajo norca? Ko sem slovensko govorecemu prodajalcu v Muzikerju razlagala o mojih tezavah z organi pregona, krivicno vse, mi je posmehljivo odgovoril, da bi nemara raje kupila flavto ali drugo glasbilo za na usta, saj da mi jezik dobro leti. Torej, norcujejo se, navodil pa ne dajo v slovenscini, ni tukaj servisa. Ne mores nazaj, kam, a na Dunaj, al v London? To ni vredno teh max 80 eur prihtanka, ce kupis pri njih Se vidi, zakaj je roba poceni in zakaj draga, ker nimajo dosti za ponudit, delajo na kvantiteti in ne na kvaliteti.
Gospa, spomnim se Vas. Po tem ko ste mi cca 30 minut po telefonu razlagali, da ste se v gostilni zmlatili z natakarico, ker ste na ves glas kričali, da je treba nekemu policistu odrezati penis, kaj od mene pričakujete?? Če se prav spomnim, ste se še pohvalili, da ste to natakarico tudi ugriznili, kajne? Če sem Vas kakor koli užalil, se Vam iskreno opravičujem, to nikakor ni bil moj namen, in zdi se mi tudi, da ste se takrat na mojo šalo s falvto še smejali.
Pri nas noben uporabnik ni le številka in iz nikogar se ne delam(o) norca. Popolnoma vsako stvar, ki se pokvari BREZPLAČNO prevzamemo pri Vas doma, popravimo in brezplačno pošljemo nazaj. Popolnoma enaka zgodba je z odstopom od pogodbe, kurir pride po izdelek in ga brezplačno pripelje nazaj, mi pa Vam vrnemo polno kupnino. Naj še dodam, da brezplačno ponujamo podaljšano, 3-letno garancijo in podaljšano 30-dnevno možnost odstopa od nakupa.
Proti Music Max-u nimam res nič, vsi so korektni ter profesionalni in v dosedanjem sodelovanju z njimi tako osebno kot poslovno moram res pohvaliti vse, s komer sem bil v kontaktu.
Vsakemu kupcu, ki želi navodila sem osebno ponudil prevod iz Angleščine ali neke osnovne inštrukcije, v skrajnem primeru odstop od nakupa s polnim vračilom kupnine.
Glede ponudbe – imamo največjo.
Če imate še kakšen problem z mano osebno ali s podjetjem Muziker, Vas vljudno vabim na 080 84 88, da zadeve razčistimo, dosegljiv pa sem tudi na slovenija@muziker.com
Lep pozdrav