Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naš Jani…..

Naš Jani…..

seksat :))))))))))))))

Ne lučke žmrkajo po tempu..hihihihi

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

go on baby !

HA, HA, HA, HA, HA, HA, !
Pod najbližjo smrekco pri hiši,
ha, ha!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

uh, zajček, globoke mmisli za branje na vsezgodaj zjutraj 🙂 Hvala za hvala in hvala za grajo ko jo bom potreben… upamm da bo to čim manjkrat :)))

Dobro jutro zajček in lepo je imeti prijatelje kot si ti 🙂

Muca :)))) ja … maš prov :)))) sicer še ne vem rezutlata, tko da.. se bom pustu presenetit, vendar, se ne obremenjujem :)))) Saj, če človek mora kaj znati, mora znati orenk, al pa je boljš n’č znati :)))

Hvala za desetko :))) cmoka in lep dan!

:)))))))))))))))))))))))))))

ma Jani je moral it spat.. je bil uničen.. čist.. brez energije :)))) zdej jo spet filjamo :))))

JE naredil-tko:))

ker more met sej mal gorenjske krvi v sebi – jest pol pravim da je 100 posto
naredil, saj ja ne bo 2x hodil na isti izpit;-)

in ker je po mojem drugje velikodušen (ta prav se ve rnjak, ne da) pol bo pa vsaj tuki škrt – taka je moja logika butalska -jaap

en lep petek – šejkn, šejkn
pacmakam – itaq
C.I.C.

se ve rnjakina :)))))) ma ja.. no sej maš prov.. ampak, dokler ne vidim tiste 6, … nisem naredil :))))) ne da :)))

biče onda 7 ili 8 – TAKO JE:)))

ke ti pravm ne se z nepopravljivim optimistom bost;-)
… doniš gor je prov vroč ratal, si videl…

jest kmal ne bom upala več nbenga pacmakat(((::)))))

nism vidu kje :)) nimam cajta brat :))) No, a veš kaj, mene pa komot lahk pocmokaš :))))) spet čebelica?

New Report

Close