Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek naš sekret je še hujši kot javni!

naš sekret je še hujši kot javni!

Sploh ne vem kaj naj naredim. jasno mi je, da ga ne bom prepričala, da bi lulal sede, ampak vem, da sekret smrdi izpod roba (doma ni nihče lulal stoje in wc ni nikoli smrdel), kar pa definitivno pride zaradi omenjenega. Vse smo že sprobal; razne račke (Bref….) krtačimo kolikor se da, ampak čist nič ne pomaga. Vsakič, ko stopim v kopalnico me rukne…puf…. kot bi prišla v javni sekret. Neeee, še huje…tisti dišijo….!
Kaj naj naredim? Kako vi čistite svinjarijo pod robom?

Zadnje čase je za čiščenje WCja pri nas zadolžen tati. Tako da ga čisti raje sproti… Sicer pa imamo proti smradu varianto “Še dobro, da ima mami nov trik”.

:)))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Lahko, da smrdi iz greznice. Ne vem kam imate speljane odtoke direktno v greznic in potem naprej v kanalizacijo ali zivite v hiši? Verjetno ni problem v samem WC-ju, ampak nekje naprej,

Enkrat tedensko z brefom vonja po jabolku, dobro našpricam in podrgnem z gobico. Naš WC diši, pa tudi lula v stoje, no, kakor kdaj, včasih ga že uspem prepričati…

LP od Janke

Dobrodošla v družbi žensk, ki moža za živo glavo ne bi prepričale, da bi se vsedli na školjko. Jaz imam doma dva taka mojstra, saj tudi sin oponaša očija in kljub temu, da njemu ponavadi še kakšna kapljica mimo steče, lula vedno stoje. Nimaš kaj, jaz čistim z Brefom ali čim podobnim, pa moram reči, da nikoli ne smrdi. Morda imate res problem kje drugje – včasih smrdi tudi iz odtočnih cevi oziroma iz rešetke, ki je običajno nekje na sredi kopalnice.

Ne, ne definitivno je to izpod roba. Res! Ker ko ga sčistimo (ok, ga čisti predragi v stoje lulajoči!) je kak dan ok. potem pa spet. Živiva v bloku, tko da greznica odpade. Ej, a z gobico pod robom ali kaj?
Sori, ker to sprašujem, ampak ravno sem prišla iz tega smradu – mi je kar nerodno, če kakšni obiski pridejo.

Moja pa lulata sede, vsaj večinoma. Nekoč sem nekje prebrala da je za moške priporočljivo lulanje sede, zaradi manjših možnosti povečanja prostate. Je pa tudi pri nas nekaj časa zelo smrdelo, dokler nisem ugotovila, da sin, ko neha lulat stoje, spusti še kapljico, dve na tla…

Če ne gre drugače, pa tudi z gobico pod robom. Ali pa si tako krtačo nabavi, da lahko z njo tudi pod robom očistiš. Z navadno ne prideš zraven, vem.

Imajo krtače, ki imajo zraven nastavek za čiščenje pod robom. Dobiš v vsaki malo boljše založeni trgovini.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Moj pa sedi:))). Obiskovalci – no, ti so pa drug problem. Premišljujem, da bi bi sprintala kakšno nalepko – prepovedano lulanje stoje:)))).

Glede smradu… Dobra ideja je ta, da daj možičku krpo v roke. Jaz ponavadi vzemem gobico in počistim s kakšnim čistilom, ki ima trde delce (vim). Smradu ponavadi ni. Je pa res, da imam vrata kopalnice vedno odprta, da se zrači.

Sem pa slišala nekje, kam špricajo kapljice, ki se odbijejo od straniščne školjke, ko moški lulajo!!! Po celi kopalnici. Pazite na zobne ščetke:))))!

Radi se imejte,

Keni.

Ja spucej vsak dan, pa ne bo problema.

Ve, ki trdite, da ne morete mož prepričat, da bi lulali sede – poskusite še enkrat, če reče ne, mu dajte v roko gumijaste rokavice, čistilo in krpo.

Naprej poskušajte enkrat tedensko, potem na tri dni, dokler ne pridete na vsak dan.

Tisti, ki je rekel, da pametnejši odneha, bi moral še danes živeti v jami in jesti surovo hrano. 🙂

Meni je, hvalabogu, uspelo s tem, da sem samo dvakrat rekla in pokazala zasušene kapljice okrog školjke. BLJAK! No, enkrat je pa res on spucal WC in to prostovoljno.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

sicer še živim doma in je ednin moški pri hiši moj brat. Ja zadevo sm rešila tako da sem ga večkrat opozorila naj lula sede drugače bo on pucal (reakcija je bila zavijanje z očni in smeh) no pa kakšen teden nisem pucala jaz ampak sem pustila da bo že smrdelo in da se bo brat pritožil da naj vendar počistim in ko je prišlo do tega sem mu pakazal čistilo pa metlico in rekla sam naredi ker lulaš stoje. S težko muko je potem res sam pospravil. Enkrat in edinkrat ker od takrat vedno lula sede.

Drugače pa je možnost da vam smrdi iz odtokov. Odvisno kako mate narejeno.

hm, ne vem, pri nas oba moška predstavnika familije to delata stoje, nisem niti pomislila, da bi jim predlagala drugače. WC čistim dvakrat tedensko, ni krize.

V službi smo enkrat načele to temo in so moški (bilo jih je več) rekli, da je to nefer, da zahtevamo od njih naj lulajo v sede-pravijo da tisti, ki temu uklonijo niso nobeni “desci”, da zakaj pa so izumili “pisoarje”.
En je rekel, da je to moška stvar. In pravi, da je prav žaljivo, da jih ves čas opozarjamo kako je zaradi njih vse umazano in smrdi in bi raje kar za njim z gobico stale. In dodal, kako bi se me počutile, če bi nam vsak mesec trobil, da smrdimo zaradi “tardeče” in da se jim obrača vse v vezi s tem ali žalili s čim drugim (ženskim).

No, to so moška mišljenja in moram reči, da se kar malo strinjam.
Ženske ne moremo celotni moški karakter in navade spreobrnit v nam željeno, saj so vendar moški in to mi konec koncev pričakujemo od njih.
Če pa pač sam od sebe tako lula, pa toliko bolje.

Drugače pa moj tudi lula stoje, pa čistim (rokavice+gobica+bref pena) enkrat tedensko, sproti dnevno pa krtača Harpic+po potrebi (če vidim kapljice) obrišem z Domestos krpico.
Pa res nikoli še nisem ob vstopu v kopalnico (vrata so zaprta) zavohala urina.
Res pa je da je pokrov vedno zaprt (saj veste Feng sui-da ne odteka denar ven iz stanovanja), ampak tudi ko jo odprem ne zasmrdi.

LP

Hana

Zagotovo je kaj narobe s kanalizacijo. Pri vsem natančnem čiščenju v WC-ju zaradi par kapljic ne more smrdeti. Sicer pa – WC je treba čistiti vsak dan!
Idealno bi bilo, da bi imelo vsaka hiša dve stranišči – eno za moške in eno za ženske in naj vsak sam čisti za seboj. To v blokih seveda ni mogoče.
Pri nas imamo en WC, obenem z umivalnikom seveda, takoj pri vhodu za goste in posebej WC v nadstropju za domače.

mi mamo pa kar pisoar

Napačno prepričanje, moški ” mora ” lulati stoje ravno zaradi prostate, taka so priporočila vsakega urologa. Kako to vem, sem iz zdravstva in tudi oče je imel velike probleme s uretro in prostato, nakar ga je zdravnik opozoril, naj lula stoje, ker s tem preprečuješ zaostajanje urina.

lp

Pa kako lulajo ti vaši moški.
Moj tudi lula stoje, WC čistimo z WC račko enkrat tedensko, pa nikoli, ampak res nikoli ne smrdi.
A moj bolš zadane, al kaj?
Po mojem je vzrok smradu drugje.

Jaz nimam nobenih posebnih čistil oz. račk, imam rokavice in gobico samo za wc, rokavice dam gor, in z gobico sčistim pod robom (vedno imam neko “splošno” čistilo, ki ga uporabljam za vse ) in zadeva preverjeno deluje, ker lahko res temeljito zdrgneš.
LP
K.

Enkrat sem videla dobro karikaturo:
Na prvi slikici je mozakar, ki pride v kopalnico, kjer visi en velik plakat (verjetno zenskica napisala): “Prosim, vsedi se, ko lulas…”… Naslednja slikica je pa taka…heheh… dedec sedi na tleh, pa poskusa zaciljat skoljko… :)))

hehehe :)), svea tole je pa smešno (si kar predstavljam mojega)

Imam enega vedno “stoječega” in enega občasno “stoječega” – odkar si je po atijevi zaslugi polulal roke, bolj redko poskuša posnemat. Čistim(o) 2 x tedensko z nekim xy čistilom izza meje, pa nič ne smrdi. Imamo neko “obešanko” v školjki in to je edina dišava, ki binglja v kopalnici. Čistim s ščetko pod robom (vogali straniščne školjke pa to…), po deski običajno kar z WC papirjem in čistilom, pod njo pa z gobico, ki je samo v te namene. Kot rečeno, smradu ni!

(PS – kadar je, so za to krive sinove nočne plenice, ki čakajo na pranje, Ko jih deložiram na balkon, smrad izgine)

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

haha

Sem prepričana, da je “leglo smradu” kje drugje in ne v školjki.

Poskusi s tabletko preko noči (tista, ki jo vržeš v školjko) – morda zaudarja iz kanalizacije.

Glede ciljanja pa tole: že zdavnaj sem nekje prebrala, da so japonci (ali kitajci) odkrili čudežno zdravilo za čistost pisoarjev. V sredino školjke so narisali majhno muho in seveda je vsak mođki tak frajer, da to muho med uriniranjem cilja. :)))) Pisoarji in wc školjke so bili po tej pogruntavščini veliko bolj čisti.

Nataša

New Report

Close