naš sekret je še hujši kot javni!
Kako to misliš, da ga ne boš prepričala, da bi lulal sede? Kaj je kralj?
Moj dragi je velik frajer, pa lula sede, odkar sva poročena. Saj je vendar sam videl, da špricanje naokrog ne spada v domače gnezdo, kjer hodimo tudi bosi, in ki ga čistim jaz, mene pa ima rad, torej…
Če njegovo veličanstvo (tvoj mož) noče sesti, naj pa če čisti samo. Smrdi pa najbrž tisto, kar pošprica naokrog, ne v školjko.
Razkuri se!
Jaz sem mojega tud prepričala, da je to bolj higiensko, pa da je še fajn, saj rita lepo počiva tistih par minut na školjki. Mogoče mu daj kak časnik al pa križanke v wc, pa se bo hotel pol usest, ker bo tko lahko kaj prebral :)))
Glede čiščenja pa tko, jaz najprej z Wc netom našpricam pod robom, pustim pol ure in pol z zobno ščetko fajn podrgnem pod robom, gre ven prof fajn umazanija, seveda vse to počnem z rokavicami in kar gre. Potem lepo diši in vem, da je res lepo vse čisto. Poskusi.
Lp, pa lep, čist in dišeč wc :)))
Avtorica, daj vseeno preverite še stanje sifona (talnega odtoka). Mi smo imeli identično situacijo in sem bila tudi sveto prepričana, da je problem v WC školjki (ker pač zveni edino logično), ampak ni bil.
Sicer pa čistim pod robom školjke s tisto krtačo za WC školjke, ki ima še dodaten nastavek za čiščenje pod robom.
Ob zelo izdelani tehniki lulanja lahko zelo velik moški lula stoje in nikoli nobena kapljica ne odleti drugam. No moj je sicer tudi pri drugih stvareh pedantnež, ki mu ni para.
Vsake stvari se loti premišljeno, da čim manj umaže in vedno sproti pazi na čistočo. Sama še zdaleč ne dosegam njegovih standardov,
A so vasi moski brez rok? A samo na WC pridejo k vam? A jih doma ni nihce naucil, da morajo pocistiti za sabo? Kje se zdaj skrivate mame sonckov?
Moza poslji nazaj domov na lekcijo, kako se cisti stranisce. Za rojstni dan naj dobi WC krtaco in cistilo, namesto masne pa plinsko masko. Ti pojdi pa na svez zrak.