Nas zadrte samce so vzgojile naše matere
Nedonošenčki, ki ne razumete, zakaj smo eni radi samski, morate razumeti, da smo eni dobili v svojih materah močan vzor. Mati mi je dala vse, pa ne mislim materialno. materialnega še najmanj. dala mi je filing za kulturo, filme, glasbo, razgledanost, okus za knjige. Spotoma mi je še zabičala, da moram kot dec znati “moška dela”, pa tudi babja. vse me je naučila, preden sem se spakiral od nje – k nobeni babi, ampak v stanovanje, takrat najemniško. če te lastna mati navadi, da moraš zase poskrbeti sam, si je s tako popotnico za lajf težko kr neko babo iskat. Sploh, ker sčasoma ugotavljaš, da kompatibilen itak nisi z nobeno. Meni je mati lepo rekla: veš sine, danes so punce razvajene, bom jaz tebe raje lepo naučila kuhati, pucati, likati. In to je to, učila me je od malega. Že kot mali pokavec sem visel zraven nje ob štedilniku in gledal, kako se kuha špagete, govejo juho, špinačo..Vozila me je v teatre, na koncerte klasične glasbe, ni da ni. Takšnega kot sem, me je naredila moja mati, nobena družba, noben foter, foter je bil itak odsoten.
Vas klasične dedce so vzgajali forti. In vzgojili so vas v kopije sebe. brez babe si niste sposobni srajce zlikati, zato pa rabite vezo. In zato nikoli ne boste razumeli sistema, zakaj nekdo tega noče. Lahko se le tolažite, da je nezrel, da je imel slab vzor in druge običajne neumnosti.
Spider cool napisano. Sam vseeno, kje je pa tvoj fotr v tej sliki ?
Večinoma odsoten od toma, izogibanje družinskim obveznostim..
Hvala bogu, da me ni on vzgajal. danes bi bil isti kot on. Doma familija, jaz bi pa lutal okoli.
to je jasno, brez da posebej poudarjaš.
zato tudi ste moderneži nesposobni, mogoče znate vreč makarone v vodo, bottom line pa odpoveste, ne znate niti žarnice zamenjat brez navodil z youtuba in namesto, da bi se s problemi spoprijeli kot normalni dedci, hodite v tivoli trenirat jogo in jokat k terapevtom, ki bodo (bojda) odpravili črno magijo, ki vas omejuje, da ste neuspešni.
keč je v tem, da ni nobene črne magije in nekih čudnih energij, ki zatirajo vašo sposobnost, keč je v tem, da ste nesposobni. mati vas je “naučila” vse kozlarije mejnih ved, foter, ki je bil edini pri zdravi pameti, pa jo je ucvrl od zmešane babe, kolikor hitro se je dalo (ker je pač bil pri zdravi pameti). ni čudno, da ste zdaj 40-letni “otroci” primerni samo še na zaprti oddelek z dvema izhodoma na leto pod nadzorstvom.
Pa dobro baba prizadeta, kdo misliš, d ami žarnico menja?
Zmeda pr.fukjena, ne razumeš, da v vesolju obstajajo ljudje, ki ne rabijo tečnega kričavega bitja kot si ti poleg sebe? kaj ti sploh lahko nudiš nekomu?
Kakšen otrok, ba.aba fukjena? otrok, ker ne rabim tečne kričave krave zraven sebe gledat?
Je pa zanimivo, kako se moderne babe razburite, ko vam nekdo predoči resnico:)))
Glej, take ko si ti za drugo ko porivat niste. Razumeš zdaj? In nihče pri zdravi pameti ne bo krave kupoval, da pije mleko. Zdaj pa odsviraj.
Fascinantna je ta togota blesavih novodobnih kvazi feministk, kako čist izgubijo kontrolo nad izražanjem, ko naletijo na dedca, ki mu nimajo česa nuditi..Zanimiva je ta odvisnost novodobnih avš od moške pozornosti, klečeplazenja..
Če se ne sliniš za njimi, te koj prepričujejo, da nisi dec.:))))
Ta lepolaska tu gor od nekdaj pljuva po vsem, kar vsaj malo diši po moškem spolu, obenem pa nas želi prepričati, da ONA VE, kaj je dec in kaj dec potrebuje..Sem že stokrat napisal, hvalite boga, da je 90% tipov od peechke odvisnih in ensposobnih si srajco zlikat, drugače ne vem, kje bi ve sploh tipa najdle.
Kaj razen peechke lahko sploh neka lepolaska nudi moškemu? Kaj? Peechko ti ponudi vsaka 20-letnica, če ji par koktejlov plačaš..
To je to, kar ve vlagate v vezo? peechko? To je vse? Pol pa ni čudno, da imate doma tipe, ki jih imate…
Ja saj to ravno, hudo jim je, ko vidijo da so pogorele na celi črti, da ni zanimanja za klečeplazenje za njimi kot od copatarjev ki so nezanimivi….
heh, sorči, ampak nesposobni brezk.určneži, ki si na znate niti riti obrisat, tudi slučajno ne “dišite po moškemu”, niti če bi imela gripo in prehlad hkrati.
dišite po nesposobnih, neodraslih maminih sinčkih, riti vam brišejo drugi, nimate nobenih ciljev v življenju razen da razmišljte, kako se boste spet zadrogirali, študij vam je španska vas, hkrati pa pričakujete, da bo za vas poskrbela država, mati, delodajalec ali nekdo tretji. k dobrobiti družbe ne prispevate NIČ, ker vaše delo nima dodane vrednosti, ampak ste vedno nekomu samo v breme, prej tastarim, zdaj pa delodajalcu, ki razmišlja, kako bi se vas losal brez komplikacij.
po Moških nisem pljuvala nikoli. 🙂
Pazi, imajo se za pametne, zraven pa trdijo, da naj gre dec v vezo …zaradi seksa????
Pa to se poščiješ od smeha, seks ti lahko nudi vsaka brucka, ki jo nekaj naserješ, te kao moderne pametne babe so na istem nivoju kot brucke očitno, ene same druge stvari ne znajo povedati, zakaj naj bi dec šel v vezo..
heh, sorči, ampak nesposobni brezk.určneži, ki si na znate niti riti obrisat, tudi slučajno ne “dišite po moškemu”, niti če bi imela gripo in prehlad hkrati.
dišite po nesposobnih, neodraslih maminih sinčkih, riti vam brišejo drugi, nimate nobenih ciljev v življenju razen da razmišljte, kako se boste spet zadrogirali, študij vam je španska vas, hkrati pa pričakujete, da bo za vas poskrbela država, mati, delodajalec ali nekdo tretji. k dobrobiti družbe ne prispevate NIČ, ker vaše delo nima dodane vrednosti, ampak ste vedno nekomu samo v breme, prej tastarim, zdaj pa delodajalcu, ki razmišlja, kako bi se vas losal brez komplikacij.
po Moških nisem pljuvala nikoli. :)[/quote]
Če ti tako praviš.:))))
Samo kaj ti tolk pišeš tu meni, sinčku brez ambicij, kje maš svojega kvalitetneža zdaj?
Brezposelna luzerka, na socialni podpori, brez dedca, mogoče klenarjenje preko študentske napotnice…res pa je, da internet vse prenese…:))))
Ja saj, ene mislijo da je z njo v seksu čist drugače da je vredna zveze, lol….. za seks ne rabiš zveze, to rabijo copatarčki
Zanimivo je koliko časa taka sposobna ženska (kao) porabi za odpisovanju dvema, oz parim maminim sinčkom, ki še baje moški nismo……… res zlo napredno, in kvalitetno izkoriščen čas 🙂
Ali morda samo čaka na novo stranko?
jaz osebno moškim odsvetujem, da gredo v vezo zaradi seksa.
kljub temu to še vedno počnejo AMPAK šele okoli 40-ega leta, ko tastaro že preveč boli hrbet, da bi 40-letnemu smrkavcu likala maijce, gajstne brucke pa se začnejo z gnusom obračat stran od vas. 🙂 no, in potem si izberete eno obupano, ki ji tiktaka biološka urica, ji naštepate mulca in preostanek življenja jamrate po gostilnah, kako noče baba seksat 🙂 vsi padete :))))
Ko je moj foter razpisal delovno mesto za administratorko, je dobil vlog..kolk…ene 700? To je to, to so te babe, za 600 eurov so pripravljene mojemu staremu kavo kuhat in tiča dr.kat in one bodo nekomu, kdo je luzer? same uspešnice na socialni podpori, nesposobne za življenje, jezne na svet, zato pa visijo tu gor in nas produkte močnih mater nekaj prepričujejo..In to sredi noči, ko bi po logiki stvari morale spati zarven dedca, za katerega trdijo, da ga imajo…
verjetneje pa je, da kje na ljubljanskem kolodvoru stranko čaka in spotoma malo na pametnem telefonu visi…hahahahah
Pa dobro, sej bi bil čist krotek, če me ne bi razne lepolaske na eni strani in Markoti na drugi stalno pod.jebavali. Tu pa tam človeku malo dvigne pisker, ko 1000-ič bere ista podbacivanja istih glupih uporabnikov. Lahko 100-krat razložiš isto stvar, eni ne bodo razumeli, ker so pač enostavno glupi, ali pa kaj jaz vem kaj.
Vidiš, če bi imel babnco, bi te danes vlekla na izlet, pa nebi depresivil tukaj!
Kako pa veš, da imaš ti prav, da velja tvoja?
Kaj še ne veš in če ne veš, poglej palico koliko ima koncev.
Spider super, ampak mama te je malo okrog prinesla, vsaj glede tega, da so vse ženske razvajene. Samo moje skromno mnenje.
Spider, kaj bi sploh rad dosegel s takim topicom? Našel somišljenike, s katerimi boš udrihal, da smo babe itak razvajene smrklje, ki jim nikdar ni prav? Res rabiš še en tak topic?
Si kdaj pomislil na to, da moški dejansko lahko uživa življenje z žensko in njeno ženstvenostjo? Da ženska ni objekt, ampak marsikateremu moškemu tudi najboljša prijateljica, zaupnica in enakovredni član ekipe, ki se ji reče družina?
Ne vem, če ti je mama naredila ravno kakšno uslugo. Bi prej rekla ravno nasprotno. Ampak mamice ne morejo biti (pri teh letih) več krive za vse …
In preden spet pade plaz obtožb – jaz nič ne pravim, da bi vsak moral živeti v partnerstvu, ker čisto razumem, da je samsko življenje lahko krasno. Ampak ne morem pa se strinjati, da se z žensko ne more imeti čudovitega in umirjenega partnerstva in da vsakega, ki si želi veze in/ali družine, označiš za copatarja.
Dobro te je mamica kastrirala.
V bistvu je to, da svojemu sinu onemogočiš zdrave odnose z ženskami, tipično za mame, ki takih odnosov niso imele z moškimi. Zato, da ne ostanejo same in imajo vsaj sina, ki jim bo za tolažbo. Ampak, dokler to oba osrečuje, je to lahk čist super.
Verjamem, da ga je mama res želela obvarovati pred določenimi “pastmi” življenja (kot vsaka mama), ampak če želiš, da otrok poleti, ga ne moreš celo življenje svariti pred nevarnostmi zunaj gnezda. Ker res obstajajo tudi dobre stvari. Ampak, če jih sam (kot mama) nisi doživel, v to toliko težje verjameš. Meni se v bistvu tako razmišljanje, kot ga ima Spider, zdi nesamostojno, saj še vedno verjame le to, kar ga je mama naučila. Sam kaj drugega sploh ni spoznal. Že to, da sam pravi, da bi, če bi bil oče prisoten, sam bil isti, z razbito družino, kaže, da se sam zaveda, da s tem nekaj ni v redu. Torej neke posledice to je pustilo. Naivno pa je misliti, da le pozitivne. Saj bi za to, da bi oče bil res prisoten, moral to bit nek drug človek, kar bi celo zgodbo lahko povsem spremenilo. To bi pomenilo, da bi tudi mama morala biti drugačna, da bi takega človeka izbrala (obdržala ob sebi) in s tem bi seveda bil tak tudi sin, drugačen, z drugačnimi pogledi in drugačnimi izkušnjami.
A si ziher, da je večinski motiv moških, da si poiščejo gospodinjo v ženski? To so takšni, ki si pač ne znajo zavezati šnur na čevljih in rabijo mamo… Če jim je kakšna pripravljena igrati mamo, super, sta potem oba zadovoljna. 🙂 Podoben odnos lahko ima nekdo z očetom ,pa je mati oz. ženska tista, ki nič ne zna in (po)stori….
to je jasno, brez da posebej poudarjaš.
zato tudi ste moderneži nesposobni, mogoče znate vreč makarone v vodo, bottom line pa odpoveste, ne znate niti žarnice zamenjat brez navodil z youtuba in namesto, da bi se s problemi spoprijeli kot normalni dedci, hodite v tivoli trenirat jogo in jokat k terapevtom, ki bodo (bojda) odpravili črno magijo, ki vas omejuje, da ste neuspešni.
keč je v tem, da ni nobene črne magije in nekih čudnih energij, ki zatirajo vašo sposobnost, keč je v tem, da ste nesposobni. mati vas je “naučila” vse kozlarije mejnih ved, foter, ki je bil edini pri zdravi pameti, pa jo je ucvrl od zmešane babe, kolikor hitro se je dalo (ker je pač bil pri zdravi pameti). ni čudno, da ste zdaj 40-letni “otroci” primerni samo še na zaprti oddelek z dvema izhodoma na leto pod nadzorstvom.[/quote]
Ja, posebej kulture, gledališča, prebiranje knjig, ki jih omenja Spider, pred tem si ti uspešno zbežala in sedaj nisi 40-letni otrok, ampak visoka 40-letna kulturnica za leposlovje in umetniški presežek, ki lepi vagine na forume. ;))
??? A zdej si pa premagal očeta tako, da si isti, lutaš okoli, porivaš se brez poljubljanja/lizanja. Edina razlika zgleda, da je on imel doma tebe pa mamo, kar se skoraj ni poznalo, saj ga ni bilo veliko doma praviš. No, ti pa si še nadgradil, pa raje nimaš nobenga doma, lutaš pa tako kot on zgleda.
Forum je zaprt za komentiranje.