Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nas zadrte samce so vzgojile naše matere

Nas zadrte samce so vzgojile naše matere

Aja, nas? Dobri moški nismo samski, oprosti, ker si že oblizuješ ustnice in nas po sili razmer, kakor nas želiš videti, pretvarjaš v samske. 😀
Potemtakem sta zate 2 opciji sta, ne izbrati nobenega tipa ali pa tipe, ki ti ne ustrezajo. 🙂 Potem noben moški ni pravšnji zate. Tako razmišljajo ranjene ženske, ki gojijo globoko nezaupanje do nasprotnega spola.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

??? A zdej si pa premagal očeta tako, da si isti, lutaš okoli, porivaš se brez poljubljanja/lizanja. Edina razlika zgleda, da je on imel doma tebe pa mamo, kar se skoraj ni poznalo, saj ga ni bilo veliko doma praviš. No, ti pa si še nadgradil, pa raje nimaš nobenga doma, lutaš pa tako kot on zgleda.[/quote]

jaz sem samski, lahko delam s svojim lajfom, kar hočem. če imaš familijo, je pa to malo drugače, ni?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Robi pa še ni vzel tega, da ženske tudi uživamo v seksu.

Poanta je opravičevanju lastne samskosti.
Le-tega ne bi bilo potrebno, če bi človek bil s svojim stanjem zadovoljen.

Egoistično je zlorabljanje neke osebe, ki je sploh ne poznamo, v lastno korist ustvarjanja neke navidezne sreče in svobode.

To je pa možno le, če človek predela vzorce, ki ga omejujejo ter se tako osvobodi karme.
Večina ostane le na nivoju reakcije. Kdor je imel slabe izkušnje, občutil veliko žalosti, bil nsrečen, se čutil zapuščenega…Takšna oseba reagira na način, da se upre vsemu temu in noče otrok, ker ne želi tega vsega podoživljati.
In na tem nivoju tudi večina ostane. Le redki gredo naprej, se soočijo s sabo, ker se zavedajo, da je soočanje edina pot do odrešitve in svobode.
Ta občutek svobode in zavedanja pa doživiš takrat, ko osrečiš svojega otroka ter mu poklanjaš ljubezen. S tem zdraviš tudi svojega notranjega otroka ter se znebiš sovraštva in obsojanja do tistih, ki imajo otroke.[/quote]

Ti si dobil podobne vzorce, kot jaz, mogoče še slabše. Si sam povedal.

V resnici je tebe to še huje zaznamovalo, kot mene. Pred družinskim vsakdanom bežiš na forum in samskim pridigaš, podobno kot On_.

Mislim, če bi ti šel res level višje, te en bi bilo tukaj. čer bi ti bila družina dovolj in te debate s Spiderji sploh ne bi zanimale.

Aja, nas? Dobri moški nismo samski, oprosti, ker si že oblizuješ ustnice in nas po sili razmer, kakor nas želiš videti, pretvarjaš v samske. 😀
Potemtakem sta zate 2 opciji sta, ne izbrati nobenega tipa ali pa tipe, ki ti ne ustrezajo. 🙂 Potem noben moški ni pravšnji zate. Tako razmišljajo ranjene ženske, ki gojijo globoko nezaupanje do nasprotnega spola.[/quote]

Ne boš verjel. Ampak poznam kar nekaj samskih moških, ki so ok, uživajo lajf, se imajo fajn. So v dobri družbi.
Poznam tudi veliko vezanih moških, ki imajo ženske zato, da jim perejo gate. Oni pa pecajo samske ženske in jih nagovarjajo k seksu.

So pa tudi taki samski, ki so vsej prej kot kvaliteta moških. Ti se pa ubadajo s samskimi ženskami in jim dopovedujejo, da si morajo dobiti moža, otroke. Koliko let že to počneš?

Mislim, da te je NS čisto ok pogruntal.

Zdravljenje svojih travm na otrocih, se temu reče.

Pred časom. Recimo kake tri leta nazaj. Ne vem točno. Sem se prijavila na forum na MON za samske, kjer moraš biti registriran pa mislim,d a te moderator preveri preden začneš pisat tja.
Glej ga zlomka. Par tipov mi je pisalo. Sami vezani. Pa naj bi bil to tak resen portal za samske, kjer moderator poizve podatke o sodelujočih. Navalijo pa vezani z lažnimi podatki.

Razmisli, če bi bil ti v srečni, zadovoljujoči vezi, bi se hodil prepirat s samci in samkami na MON?
Verjetno, da ne.[/quote]
Pred leti sem bil v nesrečni zvezi in ravno takrat, ko mi je zveza bila še najbolj v pi*di, sem si ustvaril račun na MONu. Tko da ja, zna bit neki na tem :)[/quote]
Zgleda, da si še vedno na istem. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je del, ki tebi manjka za lep osčeujoč odnos. ;)[/quote]

Pa čuj, tak bova rekla. Jaz s eza razliko od mojega fotra zavedam, da bi mi družina bila v breme. Zato niti ne poskušam.[/quote]
No, to se mi zdi prav. Ampak, a si govoril z njim, zakaj si je ustvaril družino? Si jo je želel ali se je zgodilo “samo od sebe”? Ker neke želje ravno ni kazal. Tebi se tudi lahko zgodi, vsakemu se lahko, ki ima spolne odnose

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Grem na sprehod proti Ranci, da vidim, če Matjažko še vedno bejbe tam okrog peca.

Pred leti sem bil v nesrečni zvezi in ravno takrat, ko mi je zveza bila še najbolj v pi*di, sem si ustvaril račun na MONu. Tko da ja, zna bit neki na tem :)[/quote]
Zgleda, da si še vedno na istem. :))[/quote]
Sanjaj spaček. :))

Ja kaj pa oni vejo, kaj ti iščeš. 🙂

Zgleda, da si še vedno na istem. :))[/quote]
Sanjaj spaček. :))[/quote]
Ja glej, očitno še vedno potrebuješ “našo” pomoč, če si tukaj. Sam si to povedal. Saj se ti ni treba sramovat. 🙂

Koliko jih imaš ti, da si prepričan/a v svoj prav?
Sploh pa kako vezo imaš, če sploh, ko pišeš take posestniške ugotovitve o tem kako ne bi smel nekdo, ki ima otroka/e in partnerja, sam zase niti dihat?[/quote]

Nihče ne pravi, da nekdo, ki ima družino ne sme niti dihat. Res pa je skrajno čudno, da nekdo, ki ima inventarno številko tu gor predava drugim o urejenih odnosih in da nekomu predava, da ni normalen, ker je samski.
To je pa resnično smešno.
Že samo to, da nekdo ne dojame, da so samski tudi normalni in da ni nič narobe s človekom, ki je samski in namerava tudi ostati samski, kaže na dejstvo, da ima ta oseba težave.
Ja, samskost je čisto ok in čisto nič nenormalnega.
Samo kaj češ, eni so sveto prepričani, da je bolj biti v bedni vezi, samo, da nisi samski.
Saj tudi, če si v bedni vezi, ti še vedno ostane mon in se lahko hodiš pričkat s samskimi.[/quote]

Torej mon je samo za samske?
Ko si enkrat poročen/v zvezi pa nedajbože, da se greš pogovarjat s samskimi….po tvoji posestniški logiki se tvoj partner ne bo smel družit z nekom brez tvojega izrecnega dovoljenja in še nas, ki ne ustrezamo temu okvirju, bi najraje učila manir. Res te žuli nekaj… 😛
Mislim, kakšna logika…..

S samskimi ni nič narobe, narobe je, če nekdo nasprotni spol izkorišča zgolj za potešitev spolnega nagona ne vidi pa v njem osebe, ker ni zmožen drugačne bližine z njim kot le telesne. Velja za obe strani.

Podobno kot ti ne vidiš druga v našem pisanju kot, fovšijo in nedovoljeno početje ljudi, ki so v vezi.

Nismo narejeni za samskost zato je logično in normalno, da se nekoč poparčkamo, zato je vse ostalo “nenormalno” in kaže na neke človekove zavore in blokade v njegovem razmišljanju.
Tudi, če vidiš čoln na suhem ti je neobičajno, ker normalno je, da bi moral bit v vodi.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

O tem ne morem soditi, kdo je dobil boljše/slabše vzorce.
Pomembno je, v kolikšni meri je kdo ozavestil in predelal te vzorce.

Ti jih (še) nisi, ker vse preveč vpletaš in sklepaš po svojih vzrocih. Nismo vsi takšni, kot je bil tvoj oče, ki je bežal od družinskega življenja.
Nisem cele dneve tu gor in niso tu gor samo nesrečni ljudje, ki od nečesa bežijo. Otroci pa niso več tako majhni, da bi jim moral ves čas stati za hrbtom.
Drugi gledajo TV, zapravlajo čas po oštarijah…Jaz pa tu občasno pogledam kaj je novega.
Imeti družino ne pomeni, da si v zaporu in nimaš več nobenih hobijev.

In kako to nate vpliva, kaj imaš ti s tem, verjetno ti gate prinesejo za prat, kar pa ti ne odgovarja najbolj? 🙂
Tudi ne vem kako vpliva kategorija “samskost” ali “nesamskost” na to, kako je nekdo “v redu”.
In spet nisem vedel, da “pecajo ženske” le poročeni moški, da ima to veze s samskim stanom moškega, kako je zagret za ženske. In spet, kaj ima to veze s tabo, kaj drugi počnejo, noben fleten, a poročen moški, se ni zmenil zate in se počutiš užaljeno, ker ne vidim drugega razloga, da bi se zanimala za to, razen če si brez moškega in te zanimajo življenja drugih, ker nimaš svojega, ki bi ti zapolnjeval “izvidniške dneve” in opazovanja, če je slučajno kak poročen Tonči “poštrckal” Marjetko, ker bi lahko tudi tebe… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Glej, nismo vsi tako asocialni, da bi bili brez prijateljev in brez stikov z ženskami in bi nam veza bila edino možno zatočišče za stik s človeškimi dušami.

Pa vendar bežite. Tole tu je šank. Sicer tako bolj virtualni, a še vedno šank..

A je naslov TYPO ? A bi morali posati

” Nas samce so vzgojile naše zadrte matere”

Babe te nadzorujejo tako dolgo, dokler si prepričan, da so boljše od tebe. Večina moških celo življenje preživi v prepričanju, da morajo babam nekaj dokazovat.

Hahaha, ne pozabi, da pišeš v Spiderjevo temo (ki še zdaleč ni prva na isto vižo).

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Spet ta dosadna senza, o fak. Prov tist, na čelu ji piše, živjo, z mano boš umrl od dolgčasa. Pa pol še kak beden smeško zraven, da vsaj sama sebi izpade zabavna.

Jep, tako zelo sem dosadna, da si moral oddati svoj komentar. Žal pa vtisa nisi popravil. No, več sreče prihodnjič.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Za ene družina pomeni točno to. Zato ne razumejo in si stvari razlagajo tako, kot si jih Spider.

Saj ti jim tudi ves čas dokazuješ in ravno ti še najbolj. In to je, da ti nikakor ne morejo ustrečt oziroma pasat v tvojo družbo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close