Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nas zadrte samce so vzgojile naše matere

Nas zadrte samce so vzgojile naše matere

Uau.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Za ene družina pomeni točno to. Zato ne razumejo in si stvari razlagajo tako, kot si jih Spider.[/quote]

In katere hobije to imata vidva?

Za ene družina pomeni točno to. Zato ne razumejo in si stvari razlagajo tako, kot si jih Spider.[/quote]

In katere hobije to imata vidva?[/quote]
Kaj je zdaj pomembno katere hobije imava? Kot, da si jih ne morem izmislit enih par, če bi mi bil cilj se dokazovat tukaj. Imam pa jih, ampak jih ne bom našteval.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lahko pa dodam še en članek/pogled[/url], na katerega sem slučajno naletel in paše ravno v to temo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Napiši kaj svojega. Članke lahko lepi vsak.

Nisem vedel, da me tako rad bereš. Pa mislim, da sem tud že dost napisal. Zdaj samo še članek nalepim, ko bi rad kaj povedal. Zakaj bi se ponavljal, raje ta čas namenim drugim hobijem. 🙂

Glej, nismo vsi tako asocialni, da bi bili brez prijateljev in brez stikov z ženskami in bi nam veza bila edino možno zatočišče za stik s človeškimi dušami.[/quote]
A se to dvoje izključuje?
Sveta preproščina po ronki…. če si v vezi nimaš prijateljev..

Če bi bili v samski res tako srečni, v svoji samskosti se ne bi hodili družit z ljudmi na forum, še najmanj na forum. Ravno tako se tvoja zagovornica ne bi pogovarjala s poparčkanimi, če bi jo to res tako motilo, tako pa vsake tolko prihaja sem in se vpikuje ravno v take, ki so v vezah. Kot bi se hodila nalašč nastavljat…. 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Samskost ne pomeni, da živiš kot puščavnik. Ampak komu jaz to razlagam..

Mi se vpikujemo v vas, tolk kot vi v nas. nehaj bluzit, da je samskost nenaravna in te bomo pustili pri miru. Drugače pa pač dobiš povratne porcije nazaj..

Samskost v skrajni obliki je lahko tudi puščavništvo, zakaj ne? In potem tako navzgor do partnerstva 😉
Sedaj, ti se našel nekje na pol poti oz si zašel na neko stranpot za katero verjameš, da je prava.
Ampak komu jaz to razlagam..

Spet raje za virtualnim šanjkom pametuješ, kot da bi opravljal družinsko poslanstvo.

In ti puščavnik se zgražaš nad mano, ker nimaš kaj drugega za počet?
Pa tako srečen, ker je samski…. 😛

Kaj pa Jezus ?

In ti puščavnik se zgražaš nad mano, ker nimaš kaj drugega za počet?
Pa tako srečen, ker je samski…. :P[/quote]
On lahko, nima veze, če je srečen ali ne. Ti pa ne smeš, ker si v zvezi in moraš bit ves čas tam prisoten, da bodo otroci čimbolj “samostojni”, čeprav so že veliki. :))

Si predstavljam jaz zadeve takole:
Na eni strani recimo On pa še kak njemu podoben. Ima ženo, otroke. On visi na netu, se prepira s samskimi, jim dopoveduje kako to ni naravno, da so samski in tako naprej. Žena naveličana tipa, ki nima časa za njo, ker mora na netu razlagat, da bi dal ženo na čevlj, če mu ne bi likala. Zato si umisli prijetno popestritev. Tu vleti SPider. Poteši ženo. Ona ni sitna, zato z veseljem svojemu možu zlika srajco. Spider je tudi zadovoljen, ker potešen je, nobena pa mu ne jemlje svobode. On je pa tudi vesel, ker ima čas za samske MONovke in MONvce. Ni se mu treba ubadat s tem, da bi zadovoljil ženo, ker je to postoril že Spider. Potem pa še Matjažko, ki sanja kako bi imel žensko. Tako, da bi mu prala, likala in lepo doma ostajala. Sanja kako bi ji nareidl nekaj otrok, da sigurno ne bi pobegnila stran od njega. Vsaki ženski pa naj bo na MONu ali pa tam na Ranci razlaga kako je prava ženska le tista, ki ima kup otrok in z veselejm ostaja doma za štedilnikom. Nekoč se mu mogoče sanje celo uresničijo. In bo tak kot On.

Eni si predstavljajo, drugi pa raje vprašajo. Med temi je velika razlika. Ampak seveda vprašat ti ne smeš, ker se ti lahko zlaže ali pa ti sploh ne pove, ker tvoj pristop je že v osnovi zgrešen. Ampak tvoja domišljija, ta pa je nezmotljiva, na njo se vedno lahko zaneseš. Potrdi vse tvoje domneve in dvome. Nima veze, če je res ali ne. :))

Marko, ne bodi jezen, ker te nisem vključila v svoj scenarij.

Jah glej, malo pa se počutim prikrajšanega. Meni bi lahko recimo napovedala prihodnost. 🙂

Jah glej, malo pa se počutim prikrajšanega. Meni bi lahko recimo napovedala prihodnost. :)[/quote]

Hja, kaj čem. Če pa nisem zasledila, da bi pisal, da bi načevljal partnerko, če ti ne bi likala. Pa nikjer nisem zasledila, da bi namigoval , da ženskam seks ni fajn (v stilu, da je ženska samo za praznjenje). Pa nikjer nisem zasledila, da ženska ni prava ženska, če ni privezana za štedilnik… tako, da ne pašeš v zgornjo zgodbo.

Jah glej, malo pa se počutim prikrajšanega. Meni bi lahko recimo napovedala prihodnost. :)[/quote]

Hja, kaj čem. Če pa nisem zasledila, da bi pisal, da bi načevljal partnerko, če ti ne bi likala. Pa nikjer nisem zasledila, da bi namigoval , da ženskam seks ni fajn (v stilu, da je ženska samo za praznjenje). Pa nikjer nisem zasledila, da ženska ni prava ženska, če ni privezana za štedilnik… tako, da ne pašeš v zgornjo zgodbo.[/quote]
Se pravi, imam dobre obete. No, hvala. 🙂

Spet poveličevanje ene in edine prave poti, kot verniki v Jezusa Kristusa,

Blagor neumnim kajti njihovo po božje kraljestvo al kak so že temu rekli 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Hja, kaj čem. Če pa nisem zasledila, da bi pisal, da bi načevljal partnerko, če ti ne bi likala. Pa nikjer nisem zasledila, da bi namigoval , da ženskam seks ni fajn (v stilu, da je ženska samo za praznjenje). Pa nikjer nisem zasledila, da ženska ni prava ženska, če ni privezana za štedilnik… tako, da ne pašeš v zgornjo zgodbo.[/quote]
Se pravi, imam dobre obete. No, hvala. :)[/quote]

Saj ne vem ali si v vezi ali si samski. Samo zdi se mi pa, da ljubezni ne meriš s številom opranih gat in ženske ne bi privezal za štedilnik. Tisti, ki so v vezi, ker si to želijo in ne ker nujno rabijo, dobro obetajo. Tudi samski, ki si želijo veze, ker si želijo nekoga ob sebi in ne ker nekoga rabijo, imajo dobre obete.

Kakšna melodramatičnost in zaprtost s to smrtno resnobnostjo in užaljenostjo za vsako malenkost, ki jo potem vlačiš s sabo iz replike v repliko, sploh če ne premoreš malo ohlapnosti in humorja, ki bi razbil ali pa vsaj omehčal to togost dojemanja drugih ljudi, ker pri tebi gre povsod za ekstreme, za “življenje in smrt”. Onemu je verjetno to sprostitev, tako kot če gre nekdo drugi na sprehod ali vzameš kak časopis v roke. Ti si odnos predstavljaš kot stalno “visenje na partnerju” ali “zapor” z otroki, ravno zato ker imaš verjetno bore malo partnerskih izkušenj, kako je živeti iz dvoje, kaj šele imeti družino – za razliko od Onega, ki govori iz prakse.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Daj matjazko, vse te lajne si že 1000x napisal sem. Vsaki ženski tu gor težiš. Vsaka pove, da si nadležen bolj kot muha pa še vedno se vsaki visljuješ. Pojdi raje na sprehod tam okrog Ptujskega morja. Ali tudi v reali težiš ženskam in jim vsiljuješ svoje psihoanalize? Glede na starokopiten način razmišljanja, moraš biti krepko krepko starejši od mene. Laziš pa bojda za mladimi muslimankami, ker so neizkušene.

Ne vem zakaj me to ne čudi.

Spider: te popolnoma razumem in podpiram. Raje kvalitetno samski kot v nekvalitetni zvezi. Jaz imam takega kot si ti doma. Sem pa tudi sama taka ženska, ki je odraščala tako kot ti. Gospodinjskih opravil sicer ne maram preveč, ampak ker imam rada čisto, pospravljeno in zlikano, se jih pač moram lotiti. Oz. se jih oba z možem, nič ne ločujeva na moška / ženska dela. Kuhanje pa obožujeva oba. Obvladam tudi moška dela, ki jih večina moških (mogoče?) ne: znam zamenjati vtičnico, stikalo, popraviti računalnik (študentska leta sem preživela v računalniškem servisu), narediti homepage – ok, to zadnje delam kot ‘popoldansko obrt.’ Tudi študij je bil moški – univerzitetna elektrotehnika. Od fotra ni bilo skorajda ničesar (z izjemo celice), tako da naju je z bratom vsega naučila mami.
Se pa strinjam s tabo glede klasično vzgojenih dedcev, večkrat sem rekla, da raje nobenega kot takega! O ženskah pa tudi ne bi izgubljala besed: večinoma iščejo nekoga, ki bi za njih skrbel predvsem v materialnem smislu. One pa bi mu v zameno MOGOČE malo pogospodinjile, če bi se jim seveda dalo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close