Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naša muca…

Naša muca…

Ljubi jezus, ljubi jezus…
Na, to se pa zgodi, ko naša muca zbezlja..na obalo morja…
ne samo, da jo je opeklo sonce, da se kopa med nudlfanti, zdaj je še večji hudič . Ker jo je že ožgalo sonce, se mora na vse kriplje branit, da se pač ubrali navala fantov, ki bi jo radi mazali s kremo proti opeklinam. Si predstavljam, kako je zdaj uboga tam, brez naše pomoči..
Ljubi jezus, sem vedela, da je ne bi smeli spustit iz gmajne…
Kaj naj sedaj naredimo ?
Pa še izgleda, da ji je tam lepo :)))))))))))))))))))

mislim, da bom izklopila mobitel, ker vsega tega ne morem več poslušat.
Zdaj so besede mucine, že bolj konkretne :))))))))))))))))))
moj bog, kaj zajček ne sliši :))))))
še dobro, da mucin zakonski muc je tam po slučaju, da odganja te, ne bom ponovila :)))))))))))))))))))koga…..
skratka, čakite, da premislim kaj je še bilo….saj sploh se ne spomnim, aja…
zdaj še tarna in mijavka, da pogreša dobesedni citat : ježka, mišona. Janija, Bruskota in ostale…
haha, pravi, da se je zažgala na soncu, ker gleda te , ma bom kar napisala me briga tko je rekla” kacote ” joj…:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Na vraga, zdaj je še hujše :)))))))))))))))))))))))))))))))

… zajček, glede na to, da je tvoj prisilni dopust en k****** kdaj te pridem iskat da te peljem k muci?

Sicer pa… naj punca uživa… saj ima razloge za to 🙂 pozdrav v mojem imenu :)))) mojemu ;)))) zajčku pa cmoka!!!

a greva kuj?

Dej, prosim, Jani odpelji zajcka k muci.. Ej, bi ga ti punci zingali tam nekje na Hrvaskem.. Pa, da se jim Marici ( z brinovckom) prikjuci, bi pa tam nastalo tako veselje, da bi imeli najbrz kr en nov meddrzavni incident hehe… Vidi ti ove Slovenke…

Ljubezen je drugo sonce, ježek

ježek.. sej ne da jim ne bi privoščil.. ene orenk žurke tem našim puncam, samo.. se malo bojim, da bomo potem na tem forumu ostali sami 🙂

Jani se za nocoj poslavlja in jo s putkam rajža spat. ‘

Nočko ježek, ‘nočko zajček, ‘nočko Barbi ;), ‘nočko Marija, ‘nočko Brusko, ‘nočko tudi muci…. nočko vsem!!!!

Najboljš :))))))))))))
ker zadeva na morju je ta hip vroča :)))))

:))))))))))))))))))))))))
Oj, Jani , to bi bila žurka stoletja.
Pozdravila sem jo, vrača pozdrave, samo hehe, ni nič resna je težko z njo :)))))) pa še vijoličasto opečena je in samo afne gunca, pa še slovensko več ne zna:))))))))))

zajček bi se peljal z Janijem k muci, bi bilo lepo :)) in mislim, da če se nam pridruži še mariči, dvomim, da se kmalu vrnem nazaj. Morda jeseni, al pa še to ne.

Jani, zajček TLC ! bilijon..

Tko, ja, mora te skrbet Jani . :)) ZTLC!
Ker res nas ne bi doolgo bilo nazaj, in res bi ne bilo še nikoli toliko smeha na hrvaškem, kot takrat ko bi me bile tam. Prelepo, da bi res bilo ! Tko je to !

ja zgodaj si jo odkuril spat ! Zajček bo še malo okrog postopal, pa bo šel malo kasneje….moram še počakat , da se kdo utrudi tuki :)))
Nočko Jani, ostalim pa pol :))))))

….zakaj imam občutek, da se me nekdo hoče znebit ?
Lepo bom tuki, pa pika !

Na, saj sem si mislil.. Hocem zajcku dobro, on pa to prevede, da se ga hocem znebit.. Madonca, saj nisem rekel, moras pri muci ostat za vedno.. Mal pa bi ze morala v Life!

Zdaj grem spat, sem od lakserce zmatran..

Lepo nezno nocko nagajivemu zajcku in vsem, ki se mogoce pokukate tu gor…

Ljubezen je drugo sonce, ježek

pol me pa pelji u life, glej ga fanta !
He, he, namesto, da bi bil zmatran od česa drugega…..ups…zajček gre kar spat…
nočko lepo mehko, ježek !

Zajček jo bo sedaj jadrno ucvrl v posteljo….no še pol ure…
vsem lupčke, pa tačko, pa pesmico za nočko !
pa cmokce*****
drugega zdaj nimam, sem ajana…

sem ravno hotela kompjuter dat ninat, pa sem se spomnila Jani , joj, zakaj si jo odkuril…ker moraš jutri zgodaj vstat. Sorči, ker sem te s putko ozmerjala ):

glede na to, da bi bil jest šofer, šoferji pa ponavadi ubogajo tiste katere vozijo, bi verjetno prišli nazaj šele jeseni ja.. samo, zajček… katero jesen :)))))))))

Jani bi s sabo vzel še Barbi, ker 🙂 boljš 2 dohtarci kot nobena ;))))

Uh.. da me ne zvije pod težo biljonov.. mislim cmokov :)))) Vračam.. zdejle pol ostalo pa čez dan :)))))))))) Dobro jutro in en fantastičen dan zajčku in vsem, ki jih bo zaneslo v našo gmajnico 🙂

ja, moraš razdelit , da ne bi zmanjkalo :))))))))))
ker pol bo zajček mogoče postal tečen :))))))))

Ni blema, bomo druge naredili :)))))))))))))))

a greva na izlet ?

ja zajček.. pejva 🙂 pridem dol okol, ti pa počak kar tam pred špecerijo 🙂 bom kuj dol 🙂

Do takrat pa lep dan vsem skupaj, mojima dohtarcama pa enga špecjal lupčka!

Bemtiš, bemtiš, bemtiš, bemtiš, s’m tko
foušna naši muci, da še pisat ne morem,
res no! Pa ne opeklin, bela cesta, ne opeklin,
teh ji sicer ne privoščim, ampak ….. odpočivanja
učk, to pa to!

Ja, muca vedno znori, ko se ji kaj takega pripeti,
muca vedno znori, če za to priliko dobi,
muca vedno znori, ko ji srce zaigra v znani melodiji,
muca vedno znori, če se ji to dopusti!

Zato, prijateji moji dragi, muco zabremzat’, predno
se domisli, da lahko kam odleti, ker potem………
revica znori, hi, hi, hi, hi!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ja, madonca, tole no, ja….boljše je že res dve kot nobenma, samo midve delujeva kot eno, dr.B in jaz :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Hy, zekec!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close