Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naša muca…

Naša muca…

hej, Mariči cmoka!

Uh 🙂 seveda ja, pozabu :))))))))))))

bova poskrbeli, da ne pozabiš nikoli več :))))))))))))))))))))))))
dr.b in dr.z.

Vuau 🙂 zajček…. JTLC!!!! in lepo nočko :))))))))

ZTLC, pa lepo nočko nazaj :)))))))))))))))))))))))

Jaz samo pozvizgam,nezno poklicem :”meš,meš,meš” , pa
takoj pritece .
Viidte,tega je niste od malga naucil,sedaj vam je pa usla,
in jo boste moral cakat. Muce se vrnejo glih,ko njim pase.Vem,imam
prakso.

Dobri ste!
Jaz pa kar uidem,ker bi rada Alamut-a cimprej prebrala.
Uzivckajte

mislim, da je sedaj šla domov…
samo niti slovensko več ne govori :))))))))))))))
oh, ja….

Menda se bomo se razumeli.Mogoce pa nas se kaksnega jezika nauci.
Komaj cakam,da spoznam vaso opevano muco.

Zajcek,pa cebelica,pa muca pa verjetno je se kaksna lustkana
zivalca,ki je se nisem srecala tu…
kaj poznate tisto zgodbo :”Nekoc je sel zajcek po gozdu in je srecal
mucka in muc vprasa zajcka,ce lahko gre z njim po gozdu in je rekel,da lahko.In sta sla skupaj zajcek in muc skupaj po gozdu in sta srecala cebelico.In cebelica vprasa zajcka in muco,ce lahko gre z njima po gozdu.In zajcek in muc sta rekla,da lahko.In so sli zajcek in muc in cebelica skupaj po gozdu in so srecali……dolga zgodba ,se nadaljuje…

Lep dan !

Nioba lahko res znaš z mucam.Ali znaš z zajčki?Nova si in ne veš.Naš zajček je nedostopen,nezaupljiv,prit do njegovega srca je težje kot prit do Clintona.Tukaj na tem forumu pa je zaščiten od vseh prebivalcev gmajne,nobeden ga ne da ščitijo ga kot polarnega medveda..Meni do njega ne uspe.

spet žalosten Levček …. veš .. tkole je … mi smo zajčkovi .. zajček je naš :))))) .. sej ni težko prit do njega .. samo malo se je treba potrudit :))

papa … B.

muca je zdaj že bogato obarvana in nič več zapečena :))) .. pa še vreme ima krasno … da bi le izkoristila počitnice do maximuma in se srečno vrnila domov 🙂

B.

Trudim se,pa ni nič.Verjetno nimam pravega pristopa.Vem da je zajček vaš,saj kar skočite ko se ga kdo dotakne.Barbara lep večer!

Levcek levckasti srckan !
A,tu tici zajec ! Se mi je ze veckrat zdelo ,da ima vcasih poseben status
tule. Ves kaj ,jaz bom poskusila tiste neskoncno dolge hiroglife od
pikic pa zaklepajev postudirat. Tam not se skriva zajcek! Zicher !
Jaz bi rekla,da se skrije ravno med tiste oklepaje !
Nic ne recem kaj bo,vendar ….poskusiva.

Nekoc ga pa zagotovo srecava nekje:”Nekoc je sel zajcek po gozdu in je srecal zajcka zajckastega in zajcek zajckasti vprasa zajcka,ce lahko gre z njim po gozdu in zajcek je rekel ,da lahko. In sta sla zajcek in zajcek zajckasti skupaj po gozdu in sta srecala zajcka se bolj zajckastega.In zajcek se bolj zajckasti vprasa zajcka in zajcka zajckastega,ce lahko gre z njima po gozdu.In zajcek in zajcek zajckasti in zajcek se bolj zajckasti so sli skupaj po gozdu in so srecali zajcka najbolj zajckastega…..Se nadaljuje

Naša mala muca je spet doma. Lepo nas pozdravlja, posebno mišončka, nato vse ostale. Mislim Barbi, da je zrela za najino ordinacijo, čeprav ne vem, kako se je bova lotili . Oh, toliko dela imava, Barbika moja ****

Corti, joj….
Barbi danes velja prav lep cmok zate !

New Report

Close