Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Naše ženske so ta najbolj!

Naše ženske so ta najbolj!

Malo sem razmišljal o dogajanjih z učiteljco, idrijčanko, tisto iz gimnazije, pa tisto malo nazaj, pa tisti iz Celja itd. za katere res vemo, da so Slovenke. In sem ugotovil, da brez vsakih težav konkurirajo puncam v tujini! Rečte kar hočte ampak DOBRE SO! Kažejo se v porničih in običajnih pozah in niso neke rahitične, malomarne ali defektne bejbe. Mislim, da celo spadajo v sam svetski vrh!

Mi pa medtem bedasto nasedamo medijem, gledamo in poslušamo, da so kao to neke tragedije. Čigave pa? Tragedija šefa Dela, Dnevnika, RTV, POPtvja, SLO novic in ostalih noric? Ali ste tudi vi dobili občutek, da nam mediji (še vedno) perejo glave? Ženske, ki smo jih videli so pravzaprav dobre ženske in zaslužijo si pohvalo ne pa neke graje… Le koga moti dejstvo, da imamo tudi mi dobre ženske, ki si želijo igrati pred kamero, se slikati in razkazovati javnosti? Kdo so ti kvazi moralniki, ki se šopirijo, repenčijo in gobezdajo, da je svinjarija kar te ženske počnejo???

Bravo plemeniti, se podpiše pod tvoj post.

Jezi me pa to, da spet berem v novicah kako smo slabi, kakšne travme doživljamo, tragedije, pišejo nam dobesedno kako nam je vsem skupaj za umret… In vse to mi razlagajo medtem, ki jih jaz gledam z užitkom in si mislim, da so te pa res dobre, pa še slovenke so! Pa še bi jih rad videl!!!

Bi se pa vprašal nekako takole:

Ali je z našimi novinarji res nekaj hudo narobe ali se samo meni tako zdi?

Pa jasno, vedno odkar pomnim v časopisih pišejo, da smo ubožčki, revčki, pa da naj taki tudi ostanemo.
Vse naše dogajanje, življenje (uf, bl na kratk, backa), samouresničevanje in bla bla kar je še takega…….temelji na podrejenosti sistemu.
Začne se že v vrtcu, nadaljuje pa v šoli. Večina naših zgodb ostaja na nivoju podrejenosti, nezaznavnosti, meketanju v čredi… Že od nekdaj…….

Seveda je lepo, ko vidiš nekaj lepega! ŠE!!
In to si želimo vsi, bi rekla, skoraj brez izjem.
Sprejeti dejstvo, da smo lahko lepi, nekaj posebnega, izjemnega, samozadostnega, zgled…. pa je izjema. Očitno.

A v takem ozkem, na nizek nivo ugovarjanja zreduciranem svetu, pač živimo. In gledano od vrha navzdol…..ne kaže na izboljšanje.
Na srečo so tu redki posamezniki, ki si upajo. Pa četudi po nesreči, ha ha.

New Report

Close