Naši Lisički za RD
No , je bilo čisto slučajno . Ženske tu okoli mene so nekaj nakladale o teh fantih in pumpale , ajde , gremo , katera bi šla . Pa sem se spomnila , da mi je bil zelo všeč film Full monty . No , in ker je bil ravno moj roj. dan – saj razumeš , ko je ženska v teh letih , ni , da bi zametavala take prilike , pa se ji zdi vsak zapravljen dan smrtni greh :))) Pa sem rekla , ja , pejmo ! Vstopnice za Perlo mi je dala prijateljica z HIT-a , ma je bilo za ženske itak zastojn , tako , da imam zdaj par kart viška , pa se lahko kaj zmenimo za igralnico !
Mimogrede, Perla mi je častila še en žeton za ruleto in sem lepo srečno priigrala še par eurov :)))
Družba sicer ni bila bogve kaj (sodelavke , ki so mi stalno gledale v hrbet in analizirale reakcije , ma to je itak počela vsaj tretjina punc na tisti prireditvi , se ni za sekirat ),
zato sem se odločila , da bo repriza potekala po predhodni selekciji mojih znank in prijateljic! Niso namreč vse za take hece . Ker pa je zabava ostala v dostojnih mejah , naj nobene , ki jo bom povabila , ne skrbi za ugled in dostojanstvo ;))
No , mislim resno , če boš kaj tod okoli , se oglasi , pa poskusimo ponovit en tak ženski večer :))
Nikitka je za ženske žure