Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naši mediji so pluvali po Melaniji, sedaj bi pomoč

Naši mediji so pluvali po Melaniji, sedaj bi pomoč

Včeraj sem slišal tisto, mislim da na POP, kako bo Melanija lahko pomagala Sloveniji kot prva dama.

Prvo ste pljuvali po njej, sedaj ko se pa zavedate da smo res total v kurzu bi pa pričakovali pomoč od nje, še sedaj glejte v Moskvo, morda od tam kaj prileti po zraku.

Spomnim se tistega časa, tiste gonje proti njej

..https://forum.over.net/forum/tema/slovenski-casopisi-obrekujejo-melanijo-trump-5614705/

Melaniji je uspelo to, o čemer večina žensk sanja od malega. Ujagat bogatega dedca.

Pri njej me samo ena stvar moti. Angleško govori približno tako dobro, kot kakšna ilegalna mehiška priseljenka v ZDA.

Melaniji je uspelo to, o čemer večina žensk sanja od malega. Ujagat bogatega dedca.

Ženske sanjajo o mladem, bogatem in lepem, s starim, grdim in bogatim se samo sprijaznijo.

Melani ima neverjetno srečo v življenju. Lepa, a nič posebno nadarjena ženska, ki je bila vedno ob pravem času na pravem mestu. Sama sploh ne naredi nič za to, ampak samo JE. Samo od sebbe se ji VRHUNSKO poklopijo neverjetna naključja, sevda njej v prid, iz katerih potegne  največ.

Meni je to najbolj fascinantno.

Naj bi pomagala Sloveniji? Ne spomnim se, koliko je pomagala v prvem manatu.

Odgovor na objavo uporabnika
bo pomagala, 07.11.2024 ob 07:35

Le zakaj, namesto da bi bili ponosni nanjo, ste jo pljuvali že takrat. Slovenska foušija ne prenese takih, ki izstopajo.

Melanija ni hotela s slovensko novinarko Jane govoriti v slovenščini. Stalno jo je sram, da je Slovenka in ti pričakuješ od nje pomoč?!

Volil bi trampa če bi lahko, ampak tip je prasec, ampak ima jajca reči norostim NE.

Melanija je pa zame osebno kurbetina in na konec pameti mi ne pade, da bi bral “njeno” knjigo. Res verjamete, da jo je sama napisala? Saj še govorit ne zna, kaj šele pisat?

Če pogledamo z druge plati. 99% žensk tega sveta, bi takoj zamenjalo z njo.

Da povzamem, Tramp je dobrodošel za spremembe k malo zdrave pameti. Melanije pa res ni treba gledati navzgor. Res pa je tudi, da je bolje, da smo glede nje tiho in jo ne osiramo javno.

In zakaj bi sploh morala pomagati Sloveniji? Zakaj samo gledate, kdo vam bo kaj dal? Niste nic drugacni kot ilegalci, ki hodijo v Evropo po socialko. Samo gledate, kdo vam bo kaj zastonj dal. Delat se spravte in pazite, koga volite, pa si boste sami pomagali. Pa se vsi ste jo spljuvali. Nora bi bila, ce bi po vsem tistem se hotela pomagati.

New Report

Close