Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek naši suck!

naši suck!

gledam fuzbal in se razburjam.
ven s Pokornom!

Jupi,še ena ki gleda nogomet.In se strinjam s tabo.
Upam da bo drug polčas ugoden za nas.

itaaq

Tud pri nas gledamo nogomet in ………..jao…..jao……….prilike so bile,žoga pa ne v gol.
No upajmo,da bo zdej v drugem polčasu boljše!!!

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Jaz sicer ne gledam, sem se pa “prisiljena” razburjati iz solidarnosti, ko poslušam robantenje mojega moža…….. ;o))

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Povejte mi rezultat. Zivimo v tujini, pa ne moremo gledati… :((((

LP,
Meli

2:0 za Norvežane

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

škoda,da nismo vsaj dali častnega gola.

;-)))))))))))

Enako!

Končni izzid 3 : 0 za Norvežane :(((

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Meli, kaj res ne gledate SLO. Čeprav res malo gledam TV, pa kar ne vem, kako bi brez slovenske televizije. Smo si sami zato postavili satelitsko anteno…
In pozdravček na sever s toplega juga :o)

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Ne mi nimamo satelita…. Imamo samo kabelsko… :-(((

Ah, skoda za nase. Ceprav moj moz seveda navija za Angleze v prvi vrsti, ampak tudi on pravi “Slovenija, gremo naprej!!!” in pravi, da bomo sigurno drugi v nasi skupini…

Upajmo,
Meli

Ja, kabelsko imamo tudi mi, seveda jo otroci pridno uporabljajo (Disney, BBC Prime…), ko pa gredo spat, jaz preklopim, pogledam Dnevnik…

Seveda bomo spomladi navijali dalje :o)

Lahko noč!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

New Report

Close