Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naslednji teden

Naslednji teden

Rabim, da navijaste zame…. močno, močno….

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Perke?

Veš kako se voščava za rojstne dneve….. Vse kar si sama želiš….. Evo, za neki takega….

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

lahko navijam že danes? :))

Ma danes ne bo imelo smisla….. 🙂

pa danes bi že začela! :))

Ma ne težit, dej…. :))))))

da naslednji teden….hehehe….če si kaj na cajtu…še posebej dopoldan…lahk prideš do mene na obisk….bomo itak same s tamičkeno… Pikica je zdaj še na bolniški…ma do naslednjega tedna bi moralo bit boljše…upam no….

The best in life is free

a od pondeljka naprej? bomo, bomo :):)

… da greš z bičikleto po Parencani …. :)))

Bomo držali pesti – itak

Kaku si ?

p.s. sm ti neki poslal u kaslc zdej “na frišno” – poglej

pa ja no!.:)))))))))))))))))

Ma hvala za povabilo……. ma sej veš, da jst dopoldne nisem dosegljiva…. naslednji teden me pa tudi popoldne ne bo…. :))

New Report

Close