Našli zdravilo
Italijanski zdravniki potrdili, da je tocilizumab, ki ga sicer uporabljajo proti revmatoidnemu artritisu, uspešen pri zdravljenju kritičnih bolnikov okuženih s coronavirusom. BRAVO!
Pa še enkrat BRAVO tudi za naše policiste!
Bravo za njih, za civilno zaščito in za zdravsteno osebje, ki bo v naslednjih tednih najbolj na udaru.
Šamar pa za vse parazite v politiki, leve in desne. Srčno upam, da bodo tisti, ki bodo preživeli ta virus, zastavili vse drugače. In odstranili tudi vse unisex skrete in skretarje.
Zdravilo je trenutno uspešno pri 5 od 10 bolnikov. Vseeno boljše kot nič. Poleg tega je tudi prosto na voljo, ker je že staro. Upajmo, da vsaj slovenski zdravniki berejo tuje novice, če jih že slovenski politiki in NIJZ babnce niso.
Vsem ostalim pa vso srečo, potrebovali jo bomo.
Bravo za njih, za civilno zaščito in za zdravsteno osebje, ki bo v naslednjih tednih najbolj na udaru.
Šamar pa za vse parazite v politiki, leve in desne. Srčno upam, da bodo tisti, ki bodo preživeli ta virus, zastavili vse drugače. In odstranili tudi vse unisex skrete in skretarje.
Zdravilo je trenutno uspešno pri 5 od 10 bolnikov. Vseeno boljše kot nič. Poleg tega je tudi prosto na voljo, ker je že staro. Upajmo, da vsaj slovenski zdravniki berejo tuje novice, če jih že slovenski politiki in NIJZ babnce niso.
Vsem ostalim pa vso srečo, potrebovali jo bomo.
[/quote]
Torej je uspešnost 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ni slabo. Če drugo polovico pokrije zdravilo za ebolo, smo zmagali dokler ne pride cepivo. V ZDA napovedali že prve teste cepiva na ljudeh. Spodbudno!
Zadnjič je na RTV nas farmacevt govoril o članku, kjer piše, da so dognali, da je učinkovita tudi učinkovina, ki se uporablja v zdravili za malarijo. To je tudi že dobro raziskano in preizkušeno in naj bi ga imeli mi dovolj.
[/quote]
No, evo, še ena dobra novica. Dobro pri vsem tem je, da teh zdravil ne primanjkuje in imajo zdravniki več možnosti za uspešno zdravljenje.
To zdravilo pomaga na začetku, dolgoročno pa dela škodo. Ljudje umirajo od infarkta srca.
Zdravilo v kombinaciji z virusom lahko poškoduje srce. Pošljejo te domov, kao si prebolel, čez pet dni srčna kap.
Folk, kakor hočete, jaz samo informacije dajem.
Dobro za tvojo sestro, ampak lažeš. 😀
Torej je uspešnost 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ni slabo. Če drugo polovico pokrije zdravilo za ebolo, smo zmagali dokler ne pride cepivo. V ZDA napovedali že prve teste cepiva na ljudeh. Spodbudno!
[/quote]
In vi se mislite cepiti naslednjo leto proti koroni? Zato pa vsa ta norija, da bodo farmacevtske firme obogatele.
zdaj si pa že tak kot tisti, ki lapajo o ponovnih okužbah in aidsu in eboli in ne vem še čem…
Imaš uradne dokaze, si zdravnik, strokovnjak, imaš kakšno študijo? Drugače nehaj in pusti,da se kaj pozitivnega tudi zgodi, taki negativci mi greste tudi na jetra, da z non stop negativnostjo, ki nima nobene niti strokovne osnove spodkopavate pozitivne stvari.
Umirite se.
Misli kar hočeš, mi je popolno vseeno.
Sam vem kar vem, ti pa meketej naprej..
Ovca je vedno. Ovca.