naslov božične risanke
Skoraj bi že pozabila nanjo, gledala sem jo pred leti na nacionalki in ne vem naslova. Upam, da bo bral kdo, ki jo pozna in mi lahko tudi pove, kje bi se dalo to kupit (čeprav smo zdaj že malo iz praznikov).
Gre se pa o enem novoletnem okrasku (bunkici) z imenom Srečko, ki iz drevesca opazuje dogajanje leto za letom. In vsakega nagovori nekako tako: “Živjo! Ime mi je Srečko in prinašam srečo.”
😉 Prosiiiiim!!!
Iskala sem slovensko verzijo ( naslov je Srečko, se mi zdi ), pa je nisem našla, zato sem ti za tolažbo pripopala originalno verzijo te prelepe risanke. Če ne boš nikjer našla, vprašaj na nacionalki. Včasih se je dalo pri njih kupiti videokasete. Kako je dandanes, ne vem, avtorske pravice ipd.,……. ma nič te ne stane, če jim pošlješ mail. Lp.
Aljaž, zelo bi ti bila hvaležna, če bi se lahko dogovorila za kopijo dvd- ja, ali imaš sinhronizirano?
prosim, piši mi na [email protected].
Ja!!! Jaz bi jo prosila!!! To je bila moja najljubša risanka v otroštvu in sedaj bi želela, da bi tudi moja 2 sinka uživala v njej! a je sinhronizirana v slo?
prosim če me lahko kontaktirate na mail: [email protected]
Pozdravljeni,
tudi jaz bi bila zelo vesela te risanke, saj je nisem na tv zasledila že vrsto let. Prosim, če lahko tudi mene kontaktirate na mail: [email protected]
Hvala
Lp, mavrica235
Ja , jaz bi imela, ker jo že zeeelllooo dolgo neuspešno iščem. Prosim, da me kontaktirate na email [email protected].
Hvala in lep pozdrav
Pozdravljeni!
Tudi jaz bi lepo prosila to risanko.
Ali me lahko kontaktirate na [email protected].
Hvala in lepo pozdrav!
Pozdravljeni!
Tudi jaz bi lepo prosila to risanko, ker jo že predolgo iščem….
Ali me lahko kontaktirate na [email protected]
Hvala vam!
Tudi jaz jo že dolgo iščem. =) Ali me lahko kontaktirate na [email protected]? Hvala =)
A še imaš to risanko vem da je stara tema javi na [email protected]
Me prav zanima, zakaj nekaterih najlepših božičnih risank, ki smo jih gledali nekoč na nacionalki v današnjih časih oz. nikoli ni bilo za dobit v prodaji 🙁 So določene knjige, filmi… za katere mi ni težko dati denar, da kupim original in tale risanka je ena redkih, ki bi jo z veseljem kupila. Pa mislim, da še kdo…
Se popolnoma strinjam.Pei nas smo jo imeli posneto na kaseti in po moje je še nekje…Z otroki sem jo večkrat gledala in starejši sin je letos kupil vlak za pod smrekico, da bo tako, kot v tej risanki…
Hči pa se v takih prazničnih dneh vedno spomni na pesem o Noelu…Tudi meni je zelo všeč.
[/quote]