Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija naslov filma

naslov filma

rad bi izvedel naslov filma, kjer igra jim carey. Videl sem reklamo na mtv. gre se za to, da ima neko mo; v svojih prstih (skratka komedija)

Morda film – Bruce Almighty……..by

hvala, to je to…

V bistvu se lahko boga spila…. 😉

Poleg Jima Carreya v filmu igra Morgan Freeman kot bog, ter Jennifer Aniston kot njegova punca.
Film govori o novinarju, ki ima stik z bogom in je multi potenciran, ob sebi pa ima punco, ki ima drugačen pogled…

Film je trenutno na tretjem mestu po zaslužku v ZDA…in zgledam da bo dobra komedija…
Je pa verjetno Jennifer Aniston padla sekira v med, kar se filma tiče, ker do sedaj je nisem mogla gledat nikjer drugje kot v Prijateljih…Sem gledala samo en njen film in bila je grozna, za razliko od nadaljevanke, kjer jo rada gledam….byyy

Zanimivo, meni se je pa Jennifer Aniston vedno zdela edina izmed Prijateljev, ki je še kaj drugega opaznega snemala. Ene par povprečno uspešnih romantičnih komedij, pa en malo manj romantičen film The Good Girl, to je vse, česar se trenutno spomnim, sem jo pa gledala v kar nekaj filmih (ne v primerjavi s kakšnim De Nirom, seveda, ampak glede na ostale igralce pri Friends). Mi pač ne dobimo vsega v kino, na žalost.

Jenifer Aniston sem gledala samo v filmu – The good girl in mi je bil film totalno nezanimiv.
Na drugi strani pa mi je v filmih najbolj všeč Lisa Kudrow. Sploh za komedije izven Prijateljev je idealna.
Prvič sem jo gledala v filmu Romy and Michele’s High School Reunion ( se je že vrtel na pop tv) in mi je bila všeč.
Sploh pa kasneje v komediji z Diane Keaton in Meg Ryan – Hanging up..
Nazadnje pa v komediji Analyze That……..( Billy Crystal in Robert De Niro)..

Je pa res, da sta nasploh obe nadarjeni za komedije in bi v drami sploh Jenifer pogorela. Vsaj zaenkrat.
Pustimo se presenetiti…..:)))

LP

Ne vem, meni pa Lisa Kudrow deluje, kot da vedno igra isto vlogo.
The Good Girl sicer nisem še gledala, imam na divx, ampak sem pa slišala, da baje ni tako slab preskok za komedijantko na dramo.

New Report

Close