Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Naslov knjige

Naslov knjige

Ker več glav več ve se obračam na vas. Se kdo spomni oddaj ob petkih zvečer (bo kar nekaj časa nazaj – zagotovo približno tri leta) – gost je bil en pater – nikakor se ne morem spomniti imena (pa ga imam nekako na koncu jezika), kar drobne postave z brado in očali – teme so bile družinske (o vzogji otrok, o medsebojnih odnosih …) oddaja je potekala v živo in je odgovarjal na tel. klice ali pa debatiral o tem – izdal je tudi knjige na to temo …

Se morda kdo spomni vsaj priimka tega patra, če pa še naslov knjige pa jupi … Ko bom imela priimek bom lažje zbrskala kaj več v knjižnici.

Medvedek Pu

Malo imam nekako v spominu Gostenčnik ali tako nekako … nisem sigurna …

MP

Dragi Medvedek Pu, če te prav razumem je bil to najbrž p. Christian Gostečnik.
V Družini ima redno, zanimivo rubriko”Srečal sem svojo družino”.
(Ne grenite svojih otrok, Človek v začaranem krogu, Srečal sem svojo družino, Psihoanaliza in religija, Poskusiva znova, Sodobna psihoanaliza, naslove našla s pomočjo Googla; vpiši samo ime, informacij je veliko)
LP

Kot vem, ima pater Christian ob sredah zvečer ful zanimiv verouk za študente z zelo življenjskimi temami. vsaj pred leti je bilo tako, ampak verjetno je še. res dobra izkušnja.

Ej Mitka, ja to je to, sedaj ko si napisala njegovo ime sem se v trenutku spomnila. Vem da sem tedaj te oddaje v katerih je bil gost poslušala kar dvakrat – ko je bila na sporedu in ko je bila ponovitev. Res je bil meni enkraten v tistih oddajah … že sam način govora in razlage … ima en krasen pomirjajoč glas … ful je dober … hvala ti Militka in Hrošč za “razsvetljenje” …

Ej Hrošč napisal si “res dobra izkušnja”. Si bil na kakšnem takšnem njegovem srečanju. Ta pater izžareva eno tako posebno prijazno energijo … če uspem grem kar danes v knjižnico …

Hvala obema.

Medi

Ja, sem hodilA včasih redno tja. res fajn. pozanimaj se, če še obstaja, pa enkrat pojdi. v frančiškanskem samostanu na prešercu.

New Report

Close