Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nasmeh na usta in gremo;))!Dobro jutro…nežno…

Nasmeh na usta in gremo;))!Dobro jutro…nežno…

Mal heca mora bit…zato zacnimo dan z nasmehom…je potem svet takoj lepši…lepo …nežno jutro draga moja Gmajnica…evo…vam že pojem…tko;))!

MI GA SPET ŽINGAMO u naši Gmajnici;))!
Avsenik

Mi ga spet žingamo,
Domov še ne gremo,
Druzine se kregajo,
Zastonj nas čakajo. Saj pridemo…kot vedno;)).

Nam pa to nič ni mar,no mal že;))
Le enkrat se živi;
Beseda naj naša
Izbriše vse skrbi.

Prvi, drugi, tretji, četrti, peti in ta šesti dan,
Prav noben od naše Gmajnice ni še prav čist’ nič zaspan;
Hojla drija drom
Kako je to lepo.

Zato pa zapojmo vsi,
Tralala, tralala.
Veselja še konec ni,
Domov se ne mudi. ;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hehehehe, ja domov se pa res še ne mudi… tja do 14. ure :))))

dobro jutro SonceK!!!! cmoka!

Jani…saj to sem mislila ja…cmoko na cmoko…pri nas je vse turobno…nč ne bo sončija danes…ampak meni je tko kar okej…ta hlad…;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

he zanimivo…jutro vsem…….
Da ga žingamo……no ja recimo…..aha v gmajnici to…aha ja tukaj ga pa žingate ja!
Prav je tako,le žingajte ga naprej sem itak ven padla že davno.

Še en nov dan,še eno novo jutro……moja želja ,preživimo ga vsi lepo…..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

ma kaj ne bo sonca… sonce bo!!!! Če pogledaš v oblake… pa se zamisliš kaj je zgorej… sonceeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

jutro lepo želim!!!

hehehehe muca.. če si ven padla, pober se… prim za mojo rokco da te potegnem nazaj in ga gremo sr’t naprej :))))

muca muca.. ti pa ven padla.. ma neeeeeeeeeee :))) cmoka!!

Cmoka tebi…….:))) Oja sem…a se mal spomniš kako JE BILO VČASIH? No…………..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

če gledaš tko.. potem smo vsi ven padli :)))))

ajde da se uhvatimo za rukice in… se vržemo nazaj na vlak…. pa šibamo dalje :)))

ne …jaz ga danes ne maram..je tko lepo…hladno;))

Muca…nenenenenen…nihce ne pade iz Gmajnice…sam mal se odahnemo…pa pridemo nazaj;)).

ja…jaz bom kmalu ven padla…ke u morje spet..smrk…jani…me bos vlekel iz njega,hihihihihi

Heheheheh ti dušica ti…..**********:))))))))) Pomoje ne bo šlo tako lahko…ve človek postaja starejši,pa bolj pameten..pa bolj obremenjen…..:)))

A ni to lepo…seveda so obdobja ko je veliko casa za net…pa zopet skoraj nic…pa sam malo…ampak to je življenje in tako je prav…Je treba že vedeti kaj je pomebnejše…mi tule pa itak razumemo…da se imamo radi…pa ceprav ne ticimo nenehno tu;))…cmoka muca

pr nas pa že tkooooooooooooooooooooooooooooooooo lepo toplo sije… aj jej 🙂

gremo na sonce…

Ma ja.. mi pridema pa .. potegnema pa dama dihanje če ja treba :))))))

eh ja.. kje je pamet hodila da me je čist zgrešila… muca.. pr teh letih mam še kar 16 let, pameti pa tolko kot.. ena povožena kokoš :)))))))))))

ne se sekiraj… vse se zgliha… vse poštima, vse… zrihta!!!

heheheh noro…..:)))))))) heheheheh

Aha!!!

jade…jade…to ni res..te berem in vem, da nisi en mulc;))

Jutranja megla je kot bejba,ki pride na nudistično plažo!
Točno veš,da se bo prej kot slej slekla in se pokazala.
In tako je tudi s soncem!No pri nas je “nudistična plaža” že odprta in sveti sonček,sveti!
Yepie!

tud pr nam… so bejbe že.. zgorej brez :))))

živjo SP!!

sem ti ze neki dan nazaj napisala v cem se razlikuje megla od unga…no od kur.a…ni razlike..ko se dvigne…je lepo…pri obeh…hihihi

kaj pa spodaj;))

spodej majo pa….. mene heheheheheh …

ne, tolk jepa še megle, da so samo zgorej brez :))

Lump…ampak ko se megla dvigne…se pa dvigne se kaj…in potem bo lepo…aneda;))

New Report

Close