Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nasodren – a ga kdo uporablja?

Nasodren – a ga kdo uporablja?

Me zanima kakšno reakcijo imate ob uporabi?

Jaz sem imela en kup nekih učinkov, ki jih v navodilih ni. Zdaj pa sem malo skeptična a nadaljujem z uporabo še 4 dni ali naj predhodno preneham.

Živjo
Jaz sem uporabljala Nasodren pred nekaj meseci. Ob aplikaciji zadržiš dih in izdihneš pa je ok. Drugače zna bit malo pekoče saj tako se je zgodilo meni ko sem ga prvič uporabila. Je pa normalno da kihaš pa da se nos čisti. Obvezno moraš uporabiti do konca saj se ti bo le tako stanje vzpostavilo na normalno.
Je pa najbolj učinkovita stvar za sinuzitis kar sem jih sprobala in pozdravila sinuse brez antibitotikov.

Tale video si poglej:) http://www.youtube.com/watch?v=o_jmi3WkCZs

Sem res zelo vesela, da si se oglasila.

No, jaz prvič nisem nič čihala. Grozno me je bolela glava, ulilo se mi je iz oči in nosa. Pa pokalo mi je v celi glavi. Okoli oči sem bila res ful rdeča in zatečena.

Ta drugi dan je bilo podobno, le da sem ene parkrat čihnila.

Včeraj pa me je še celo noč bolel nos in glava (res zelo), cel obraz sem imela zatečen (okoli oči še zjutraj) in danes mi je bilo cel dan slabo in vrtelo se mi je. Pa cel dan imam tak čuden pritisk v glavi.

Zato sprašujem, ker se mi zdi vse skupaj res čudno, sploh to, da sem vsa zatečena po uporabi.

Enako sem se jaz spraševala ob prvi uporabi. Res ne smeš vdihnit ob aplikaciji pa je ok.
Glede na moje slabe in ponavljajoče izkušnje z sinusi pa je to najboljša rešitev pa še naravno je.

Všeč mi je ker ti vzpostavi te migetalke al karkoli so že nazaj na normalno delovanje saj vse druga kar obstaja samo prikriva simptome.

A s fiziološko si tudi kaj spiraš nos?

Upam, da boš čimprej k rožca:)

Uf no, si me mal skorajžila, da bom še enkrat poskusila. Zdaj pa ne vem, najbrž sem res vdihnila?!?

Bom poskusla danes drugače.

S fiziološko si ne spiram, ker mi prav nič ne pomaga (sem vse poskusla). Me pa čaka (res upam, da še letos) operacija. Potem pa upam, da se znebim te nadloge in glavobolov, ki so res ubijalski.

Hvala za lepe želje! 🙂
Tudi jaz tebi želim enako za vse čas!

Prepričana sem da si vdihnila:) Tukaj imaš navodila za uporabo http://www.toptrade.si/index.php?cat=46

7. Glavo držite v pokončnem položaju, brez nagibanja naprej ali nazaj. Vstavite nastavek pršila v desno nosnico. Zelo pomembno je, da med samo uporabo pršila ne vdihnemo in da apliciramo samo en odmerek. Globoko izdihnemo skozi usta, nato pa
dihamo normalno.
Izogibajte se vdihavanju izdelka.

Tudi jaz, sem se pogovarjala z zdravnico o operaciji in smo prestavili za nedoločen čas

Nasodren sem uporabila samo 1x in je bila tako grozljiva izkušnja, da tega nisem ponovila nikdar več. Tako da…glede na vse stranske učinke, ki jih navajaš, morda ni najboljše, da ga uporabljaš še naprej – morda si pa alergična na kakšno sestavino zdravila.

Če si zatekla potem ga ne uporabljaj več. Če si alergična se težave stopnjujejo in so lahko tudi življensko nevarne.
Meni nasodren pomaga. Sicer je res zoprna reakcija ampak ščisti pa res fajn. Nikakor pa ne smeš zatekat po uporabi.

Edina možnost je da si alergična na ciklamo drugače pa si ga verjetno vdihnila ob aplikaciji kot je omenila predhodnica.
Zadeva je meni super.
K.

New Report

Close