Nastja gabor in luka basi
Kaj je s temi tipcki. Zgledajo ko geji ali pa 15letni mulcki in potem dobijo eno debelusko ki jim zgleda kot mati ali 2x starejsa sestra. Kako to gre v postelji ne vem. Grsega primera ni. Presuh tipson in debela bejba. In ful mata grdo celjust in zobe oba naprej,npr rihanna ima tudi tako. Ta celjust naprej ewwww
Sem namenoma vtipkala, da pogledam, saj je ne poznam… No, stvar je zgolj in samo v tem, da slike z dekliscine niso retusirane, marvec realno stanje. Tudi njenih kolegic seveda.
Spodaj pa seveda “popolne” fotke…
Meni je to splosno odbijajoce, res (nisem stara mama ali nazadnjaska). Ne pocnem tega, nimam sploh te aplikacije aktivirane na telefonu npr. Pa saj se hodite kopat ali samo v zivo srecate kakega “influencerja”, pevca ipd. Realnost v zivo je reeeees drugacna, vcasih groteskno smesna. Vedno znova me “sezuje” Spela Groselj, ki ima v zivo 10-15kg vec kot na “svojih” slikicah. Lepo vidno je bilo v oddaji pri Jozetu in Bernardi na RTVSlo par mesecev nazaj. Me ne bi motilo res nic – si, kakrsen si. Moti me, ker objavljajo zelo ponarejeno. Speli ne sledim, sem in tja vidim na internetu kaj mimogrede vidim. Ali na naslovnici revij, ko cakam v vrsti v trgovini, da placam.
Videza obeh ne bom komentiral, ker nihče ni zares popoln, ljudi pa po zunanjosti ne sodim. Pomembna mi je samo urejenost in čistoča, kar se zunanjosti tiče.
Večji problem pri Luki je drugje. Nisem ksenofob, ampak že tako je veliko preveč hrvaških pevcev in pevk, ki tu nastopajo, potem pa še nekateri kvazi naši pevci pojejo v hrvaščini. Da na vsakem vogalu slišiš samo hrvaške pesmi, je že res višek.
To, da fura imidž nekega Hrvata, Dalmatinca, mu zelo zamerim. Če si Slovenec, v Sloveniji poj pretežno slovensko. Ne trdim, da je narobe, če je kakšna pesem izjemoma v tujem jeziku. Nič ni s tem narobe, a da to postane že pravilo, pa je zelo močno narobe.
Kaj s tem sporoča mladim Slovencem? Da ni dobro biti Slovenec, da ga je sram svojega porekla, da je naš jezik premalo lep za ustvarjanje glasbe? Ne, to ni več šala. En komad, dva, v hrvaščini, okej, ne pa cela paleta samo hrvaških. Pa Nina Donelli isti problem, pa Erbusova… To je sramota. Mene bi bilo sram na njihovem mestu. Boste rekli, da za denar to počnejo. Ja, ampak naj pojejo na Hrvaškem v hrvaščini, tu pa pretežno vseeno v slovenščini.
Že tako je bila naša glasba v bivši jugi zasmehovana, necenjena, slovenski jezik manj vreden, sedaj pa mi, ko imamo svojo državo, dovolimo, da ti pevci, ki bi naj bili slovenski, tako ponižujejo naš jezik in narodni ponos. Na Hrvaškem in v Srbiji bi bil škandal, da bi se kateri od njihovih pevcev odločil tam pri njih peti samo v slovenščini. Zakaj ni enako pri nas? Ker smo brezhrbteničarski prodan narod, brez nacionalnega ponosa. Zato.
Pa tako mlad je še tale Luka, ko ni imel pojma o Jugoslaviji, ker se je rodil, ko te sploh več ni bilo, pa se vede, kot da je Hrvat. Res škoda, da ne zna imeti rad svojega porekla.
Tudi jaz ne rzumem tega oz. bolje receno, ne doumem. Glasbeno zanr ni meni zanimiv, tako sem za oba (Luko in Nino) zgolj slisala, da sta glasbenika in to popularna. Do ne prav dolgo nazaj nisem vedela, da gre za Slovenca. Priznam, zelo negativno presenecena sem bila – plus da sta si v ta namen spremenila imeni, da se to zveni hrvasko. Ce kdo ve: Ali nastopata sicer pretezno v Sloveniji?
Nina Donelli se tudi s popravki vse bolj “spreminja” v juzno estradnico. Kako je ona izgledala, ko je zacela…ali npr. se pri 18-ih. Zdaj je 25, jaz bi ji dala 10vec.
Mimogrede, za Senidah me ne pogreje Ko jo zgolj pogledas, je “od dole”
Ime ima lastno.
Je pa končno izdal pesem v slovenščini, 14.06.2023 ob 00:21
Videza obeh ne bom komentiral, ker nihče ni zares popoln, ljudi pa po zunanjosti ne sodim. Pomembna mi je samo urejenost in čistoča, kar se zunanjosti tiče.
Večji problem pri Luki je drugje. Nisem ksenofob, ampak že tako je veliko preveč hrvaških pevcev in pevk, ki tu nastopajo, potem pa še nekateri kvazi naši pevci pojejo v hrvaščini. Da na vsakem vogalu slišiš samo hrvaške pesmi, je že res višek.
To, da fura imidž nekega Hrvata, Dalmatinca, mu zelo zamerim. Če si Slovenec, v Sloveniji poj pretežno slovensko. Ne trdim, da je narobe, če je kakšna pesem izjemoma v tujem jeziku. Nič ni s tem narobe, a da to postane že pravilo, pa je zelo močno narobe.
Kaj s tem sporoča mladim Slovencem? Da ni dobro biti Slovenec, da ga je sram svojega porekla, da je naš jezik premalo lep za ustvarjanje glasbe? Ne, to ni več šala. En komad, dva, v hrvaščini, okej, ne pa cela paleta samo hrvaških. Pa Nina Donelli isti problem, pa Erbusova… To je sramota. Mene bi bilo sram na njihovem mestu. Boste rekli, da za denar to počnejo. Ja, ampak naj pojejo na Hrvaškem v hrvaščini, tu pa pretežno vseeno v slovenščini.
Že tako je bila naša glasba v bivši jugi zasmehovana, necenjena, slovenski jezik manj vreden, sedaj pa mi, ko imamo svojo državo, dovolimo, da ti pevci, ki bi naj bili slovenski, tako ponižujejo naš jezik in narodni ponos. Na Hrvaškem in v Srbiji bi bil škandal, da bi se kateri od njihovih pevcev odločil tam pri njih peti samo v slovenščini. Zakaj ni enako pri nas? Ker smo brezhrbteničarski prodan narod, brez nacionalnega ponosa. Zato.
Pa tako mlad je še tale Luka, ko ni imel pojma o Jugoslaviji, ker se je rodil, ko te sploh več ni bilo, pa se vede, kot da je Hrvat. Res škoda, da ne zna imeti rad svojega porekla.
- Nino Robič je pel v Jugi v slovenščini.Prav tako Ljupka Dimitrovska( Ljubljanski zvon), Ivica Šerfezi( Venček slovenskih, Žena naj bo doma…Očitno ima Luka glas, primeren za dalmatinske pesmi.Pa jih fura naprej.To je taka služba.Kot naši potniki, ki grejo tudi na hrvaško.
Ahhh pa jade, 14.06.2023 ob 03:25
- Nino Robič je pel v Jugi v slovenščini.Prav tako Ljupka Dimitrovska( Ljubljanski zvon), Ivica Šerfezi( Venček slovenskih, Žena naj bo doma…Očitno ima Luka glas, primeren za dalmatinske pesmi.Pa jih fura naprej.To je taka služba.Kot naši potniki, ki grejo tudi na hrvaško.
Takrat je bila še juga. To je velika razlika. Glas primeren za dalmatinski melos? Temu se pa lahko samo nasmehnem. A za slovenščino pa nima primernega glasu? Da ga ima, je dokazal zdaj v novi pesmi Skrita v raju. Vse ostalo so izgovori brez podlage.
Glasba sicer res ne pozna meja, a zakaj se Slovenci obračamo samo na Balkan? Samo koncertno ponudbo pri nas pogledaš in se lahko razjočeš. Ravno naši sosedje Hrvati gostijo največje svetovne glasbene zvezde, medtem ko je Slovencu “vrh”, če sliši Graša, Borna ali Škugorja. Nekoč ni bilo tako. Kdaj se je Slovencem tako pokvaril glasbeni okus, pa je znano. Ko so mediji začeli predvajati in promovirati pretežno samo Balkan glasbo.
Kamiođa, 14.06.2023 ob 09:02
ne vem več, kam sploh pelje ta svet. Ona da je debela? Ne vem kaj je lepega na suhih preklah brez oblin, same kosti…. Nastja ima ravno pravo postavo, samo joške bi zmanjšala, ker ima res ogromne in posledično tudi povešene in še bolj se bojo povesile…. Vse ostalo štima.
Obline so joske in rit,ne debele noge rit roke trebuh vrat faca
Dalec je ona od oblin
Obline ima jlo ko trenira je cela suha samo rit ma vecjo.
Ne tolazi se bajsa
Zenska je lepa ce je lepa v petkah in zenske z debelimi nogami meci to definitivno Niso ,so ene sunke v petkah. Da je zenska privlacna v petkah mora imeti res lepp postavo in vitke noge to pa zal ni lepo na “oblinastih” zenskah.
Pa se moski se vam smejejo no,kasne obline,nehajte ze lagat ssme sebi in mesati obline z odvecno mascobo.
Kasna prava postava neki.