Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Nastop Madonne na Euroviziji

Nastop Madonne na Euroviziji

Vse je fikcija.
[/quote]
Passe ideja.

Passe ideja.
[/quote]

Zanimivo razmišljate.

Zanimivo, razmišljate.

Nekdo je omenil nas film temni angeli usode, odlično. Prasci. Astrologinja in in in…

Bravo Madonna, odlično izpeljan nastop!
Da (precej bližnja) prihodnost ne prinaša nič dobrega, je pač dejstvo. Se lahko na glavo postavite, spremenilo ne bo ničesar.

Mah, akj odličnega si pa ti gledal?! Če odmislim spektakel, ki je bil mimo, če odmislim sporočilnost, ki je bila še bolj mimo, lahko iz glasbene perspektive komot rečem, da tako fušali niso v vseh letih Eurosonga, kot je ona v desetih minutah. Ušesa so naravnost trpel! Odpis je to, totalni odpis!

Opažam, da je naš svet dekadenten. Propada. Ni več nekih moralnih vrednot, vrednot nasploh. Ja, edina vrednota je denar.
Poznavalci zgodovine pa vemo, da vsaka dekadenca, pomeni propad družbe in nekaj novega. Verjetno se bliža konec nae družbe, neke velike spremembe. Kaj in kako, pa se ne ve. Že Evrovizija je dekadentna. Se vprašaš, čemu sploh je namenjena.
[/quote]

Pravi poznavalci zgodovine sigurno ne. Samo tisti, ki poznajo zgodovino v drobcih iz otroštva. Nobena družba ni propadla zaradi dekadence. Lahko je oboje samo sovpadlo.

Meni pa se je zdelo, da je namerno fušala, da bojkotira Izrael.

https://www.youtube.com/watch?v=pilqnFC3rQE

verjamejo v zlo, v keš

Kar brišite, brištie, brišite, brišite, sej so nacisti tudi točno tako brisali…. potem so pa vse ostali izbrisali. Kar posnemajte jih, ko vidiš zlo, pa o njem ne smeš govoriti – je samo vprašanje časa, kdaj boste VI žrtve. In ko boste ne k meni hodit.

Torej ja marksisti, Sionisti, masoni, vsi posredno častijo neko čudno stvar. Njej se prodaš in da ti materialno bogastvo na tej Zemlji.

Ta kabala dobesedno kontrolira denar, nastavlja politike… Samo Trumpa pogledaš in veš da so kabala geniji, jaz sem bil popolnoma prevaran od 2015 do 2017, pa poglej kaj Trump dela dandanes, Izraelu pripisuje ozemlje ni pa nardil niti S od Stene doma, imigracija iz čudnih držav se jim je povišala, stopnja deportacij znižala, itd :)) ZDA še vedno sili v Babilon, nad Iran. Religiozni fanatiki Sionisti pač. Kaj pa marksisti pod Obamo, kako pa oni rušijo države in kakšne krize pa oni povzročajo, + terorizem…. Kabala je bolana.

Ne vem kaj bi Madonna mislila z Wake up. Nič posebnega pomojem. Pomojem da je treba bit bolj strpen do trans operacij. Heh

Če mrzite kabalo, ne volite SDS in marksističnih levih, ampak takšne ki pragmatično delajo. Dobra Država je bila verjetno okej, mi pa imamo tudi župana ko ni ideološki in samo dela in dela, tako da lahko uspe tudi vam 🙂

admin konstantno briše, ko sem napisal, da je spremenil naslove teme in izbrisal “satanski” ven 😀

Zanimivo pa je, da ni zbrisal odgovora, kjer se avtorica veseli ideje, da bi Vatikan propadel in da bo končno zadihala.
Res zanimivo.
Ja, Vatikan nima nekih povračilnih ukrepov.

Pravi poznavalci zgodovine sigurno ne. Samo tisti, ki poznajo zgodovino v drobcih iz otroštva. Nobena družba ni propadla zaradi dekadence. Lahko je oboje samo sovpadlo.
[/quote]
Ja, samo dobro nas čaka, kajne…

Ja, Adolf je tudi mrzil Vatikan…

New Report

Close