Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu nasvet

nasvet

Ne Ben, nimam ti zakaj ‘peti’ v zaloge za dva dni..:)))))))
Samo povem, da če se ne strinjam z nekim mnenjem,pač to povem..pa sem prec nehala na forumu, a nisi Opazil?? Očitno ne.

Ta,ki sem mu jih napela, je pač t’ko: On Si Misli, da ima Argumente..
..no, nekaj že ima, a to niso argumenti, vsaj ne najvažnejši..
Nekoč, sem želela s tabo veeliko debatirati..a sem opustila..:)))) pa pa

Pa kaj ga zdaj sračkate. V žiriji sem menda jaz, saj me Ondi ni dal na tekmovalno listo. Sam bi bilo res bolje, da bi ocenjevala moške noge, take fajn kosmate, depilirane, auch, aja smo pri moških nogah…….

Ja človek kmalu pokaže svojo realno plat.

No debata je o ženskih nogah:-))))

saj imaš prav… 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

oooooo,Ondi! Debelušne so tudi tako srčkane, resno mislim..
..a za zobe so tudi zdravniki, a ne Ondi? Potem je šele v prednosti..
..ima ene za podneu..pa ene za po noč’…:))))))

Koga to????????

Razumem. Pa vendar…misliš, da si nebi želel slišati tvojih argumentov, tvojega mnenja? Če bi bil človek tako samozadosten, potem se nebi udeleževal debat in diskusij…

Kaj vem, nekako imam tako navado, da stojim za svojimi besedami z nekakšno potrditvijo, argumenti, res da ne nujno vedno najbolj pravilnimi in pravimi za vse, pa vendar. Tak sem, nekateri to spoštujejo, nekaterim gre na živce. Izbira je tvoja, vaša.

ma,ni blema, japki,,nič se ne sekiram!! Tudi jaz nisem ne za na pisto, ne za v žirijo, samo če sem Ondija naprosila, da mi je dal možnost (Maiby!!), za v njegovo Žirijo..pa tudi nekaj šteje..:) seveda, je prijetna debata!!
Japki! Veš, pri meni je ciklično takole: nekaj časa se res sekiram, potem, ko se jaz neham, se pa sekirajo drugi..na tretjo potenco!!

Imejte se lepo, vsi skupaj, in vsak/a posebej! Pa pa

ma,ni blema, japki,,nič se ne sekiram!! Tudi jaz nisem ne za na pisto, ne za v žirijo, samo če sem Ondija naprosila, da mi je dal možnost (Maiby!!), za v njegovo Žirijo..pa tudi nekaj šteje..:) seveda, je prijetna debata!!
Japki! Veš, pri meni je ciklično takole: nekaj časa se res sekiram, potem, ko se jaz neham, se pa sekirajo drugi..na tretjo potenco!!

Imejte se lepo, vsi skupaj, in vsak/a posebej! Pa pa[/quote]

ja vem … diva … ko se meja prestopi… je pač prestopljena … poti nazaj ni.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MUrc in kislo zelje !:-))))) Kedu kega kaku ki zakwa rabi ???? Tu sem za vse, samo za pobijanje ne, za tisto bomo izvolil enga druzga. Če je pa treba koga kje mala “namazat”, me pa kar vključte v ano ino ta drugo žerijo :-))))

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Razumem. Pa vendar…misliš, da si nebi želel slišati tvojih argumentov, tvojega mnenja? Če bi bil človek tako samozadosten, potem se nebi udeleževal debat in diskusij…

Kaj vem, nekako imam tako navado, da stojim za svojimi besedami z nekakšno potrditvijo, argumenti, res da ne nujno vedno najbolj pravilnimi in pravimi za vse, pa vendar. Tak sem, nekateri to spoštujejo, nekaterim gre na živce. Izbira je tvoja, vaša.[/quote]

Ne, nisi me razumel! S tabo sem želela predebatirati res, in to zato, ker Ti imaš argumente..do sedaj sigurno..verjamem tudi v bodoče!! Sigurno!!
Da me pa spominjaš na nekoga, po vseh lepih črtah..to sem mislila..
..Ta ima zelo visoko izobrazbo..ta pa jee Samozadosten..to pa! Da ne bo nesporazuma, ok? Lep dan!!

Kake zelo debele in škrbaste tete.

Pa kje si ti, satelitek naš? bzzzz bz bz zzzzz…. ))))))

No no lunarni modul,ki te muči besedna gravitacija:-)

Še vedno sem ti na voljo, veš? Če se kdaj premisliš in takrat še ne bom senilen… :))))))

Še vedno sem ti na voljo, veš? Če se kdaj premisliš in takrat še ne bom senilen… :))))))[/quote]

Hvala, si bom zapomnila! :)))
Ti ne boš Nikoli Senilen!!! Lep dan!!!

Še vedno sem ti na voljo, veš? Če se kdaj premisliš in takrat še ne bom senilen… :))))))[/quote]

Ti ne boš Nikoli Senilen!!! Lep dan!!![/quote]

A to pomeni, da si me takole med vrticami dala na…nikoli? Upam, da ne?

Lep in še lepši dan tudi tebi, Diva… Že dolgo ti nisem poslal nobenega cmoka, pa ga dobiš danes. Če ga vzameš, seveda?

Ti ne boš Nikoli Senilen!!! Lep dan!!![/quote]

A to pomeni, da si me takole med vrticami dala na…nikoli? Upam, da ne?

Lep in še lepši dan tudi tebi, Diva… Že dolgo ti nisem poslal nobenega cmoka, pa ga dobiš danes. Če ga vzameš, seveda?[/quote]

..ne nisem te dala, med vrsticami, na čakalno dobo..v rubriko nikoli!
Saj nisem, kot naše Zdravstvo..:)))))))

Ja,cmokca sem, cmokca tja..pa še povrhu…kako da ne!!! Fajn se imej!! pa pa

lep popoldan vsem 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=1HD3Sqlcm3o&feature=related

kje pa je to čudi skrito…..

a samo jezik rabim-o pa je že vse oh in sploh…..

leta letijo - iščem stevardeso

pogrešaš koga?

leta letijo - iščem stevardeso

ja, tebe, cel ljubi dan! Pa kje si??

ja, tebe, cel ljubi dan! Pa kje si??

Ja pa Ondiiiiiii zakaj pa nebi me ženske mal ocenjevale dedcev. Bi bilo kar zanimivo veš, bi vas lahko razvrstile v več kategorij.

Imaš kako idejo???

New Report

Close