Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu nasvet

nasvet

hja, eni so gledali ‘devet tednov in pol’ :))))

a žaluzije, pa svetloba je bila tudi prava, ben? :))))[/quote]

Porka! A tam je bio tako…?!?

Ne nisem gledal jaz tega filma…ga je pa očitno da ona…?!?

No, pa…nič zato…bilo je…hmm…neverjetno.

a nisi gledal tega filma? skoraj ne verjamem: poglej si ga. še vedno je dober.

dragi, mišek, srce moje zlato … boljše?

Bi ponovil…oz. bom ponovil… )))))[/quote]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Njih je zelo širok pojem…od tri naprej… Upam, da te to ni preveč zavedlo… 😉 Razumem, me pa malo bega, da ta podatek naslavljaš točno name…tako, da…ali ti je nekaj ušlo ali pa…to počneš z namenom?

No, potem veš, kam spada tisti podatek. Med…ah, saj veš.

No, če pa veš…potem pa…zakaj navidezna skromnost? ;-))))

Ben te hoče malo “za nos vlečt”,če se ne motim.

ma narobe mi lepi odgovore …

torej ben, skoraj ne verjamem, da nisi gledal tega filma. a si tko mlad al kaj? je pa še vedno vreden ogleda!!

jeznorita? :))))))) dragi, mišek, sonce moje zalto … boljše? kakšna rita je pa zdaj? :)))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ufaaaaaa! Jea! To je bilo pa skoraj boljše kot orgazem… :))))))

Še!

Saj Japkica ni na žetone Ben!

ondi ne boš verjel, ampak meni niti na misel ne pride, da bi koga vprašala koliko žensk/moških je imel. torej me v tem smislu beni ne more vlečt za nos.

Ja, no če pa nisem. In nisem ga. Pa tudi nisem ga! Verjameš zaj?

Nnja, sedaj mi ga tudi ni treba. Si mi izdala skrivnost! Packa!

No, sedaj si pa pre-sladka rita! ;)))))

Še![/quote]

eh … kaj ko berem samo tisti ‘skoraj’.

sicer sva pa oba v letih, ko je kljub temu potrebno malo več. pa to tudi veva. :))))

jst to čist resno. poglej si ga.

Še![/quote]

eh … kaj ko berem samo tisti ‘skoraj’.

sicer sva pa oba v letih, ko je kljub temu potrebno malo več. pa to tudi veva. :))))[/quote]

Ja, noooo, za brez “skoraj” pa itak veš, da bo potrebno se malo več čutiti…

Nisi zadovoljna s skoraj? Tako, za začetek?

‘skoraj’ ne more biti začetek :))) to je vedno bliže koncu … in ne, takrat pač nisem zdovoljna s ‘skoraj’. zahtevna? sploh ne. :)))))))

‘skoraj’ ne more biti začetek :))) to je vedno bliže koncu … in ne, takrat pač nisem zdovoljna s ‘skoraj’. zahtevna? sploh ne. :)))))))[/quote]

Vedno bližje koncu?!?!

To je pa nekaj novega zame… ali pa ti namerno zaviraš v jarek? :)))))

Zakaj?

‘skoraj’ ne more biti začetek :))) to je vedno bliže koncu … in ne, takrat pač nisem zdovoljna s ‘skoraj’. zahtevna? sploh ne. :)))))))[/quote]

Vedno bližje koncu?!?!

To je pa nekaj novega zame… ali pa ti namerno zaviraš v jarek? :)))))

Zakaj?[/quote]

hi hi hi …. jaz sem imela v mislih krajša in ljuba časovna obdobja in ne tisto, kot imaš ti v mislih!! :)))))))))))))

Aja, ti si že toliko naprej? Pa saj še nisva nič pokonkretizirala… ))))

Aja, ti si že toliko naprej? Pa saj še nisva nič pokonkretizirala… ))))[/quote]

ma ja no … vsaj nasmejat me znaš :))))))))))))))))

in seveda … kar naprej … ti, ti si mi …

http://www.youtube.com/watch?v=omTO-dU1bm4

Aja, ti si že toliko naprej? Pa saj še nisva nič pokonkretizirala… ))))[/quote]

ma ja no … vsaj nasmejat me znaš :))))))))))))))))

in seveda … kar naprej … ti, ti si mi …

http://www.youtube.com/watch?v=omTO-dU1bm4%5B/quote%5D

Sem opazil, da te znam tudi ujezit, pa da ti znam nagajat, pa…še nekaj…

Sicer pa, Japki…ti držiš varno razdaljo, ne jaz… )))))

ja a ni to fajn, da me znaš zadovoljit na vse več področjih! tole kaže zelo perspektivno … samo malo leder zica ti še manjka :))))))))

pred tistimi ‘zverinicami’ ki veliko lajajo, je treba imet malo razdalije :))) veš, imam take luštne drobne gležnje, pa bi bilo škoda, da bi imela obgrižene. kakšna pa bom v little black dress?!
aja še to … ne verjamem v pregovor, da tisti pes, ki veliko laja malo grize.

Leder zica, praviš… prava, si…prava! To ti priznam.

Pa ti prišepnem…vse ima svojo ceno…tudi spomeniki. 🙂

Pa veš, do kje jo smeš dvigniti, da ne postaneš zgolj nedostopen glamour?
Bomo videli… )))))

Tisto o kužkih pa…si se zapletla, ker…ne vem več ali lajam ali grizem ali oboje, pa a bi rada bila obgrižena… Torej…daj konkretno povej…”hočem, da bi me, pa me je strah”, ali kako?

se strinjam. vse ima svojo ceno. spomeniki pa samo izključno, če imajo zgodovinsko vrednost. se motim?

o to pa vem. in če govorim o ‘little black dress’ je itak že dvignjena … in to ravno toliko, da ni ceneno in je hkrati nadvse privlačno.

he he he … ne razumeš. meni se ni treba ponujat! a je to kaj čudnega?

Če bi se ponujala…bi bila nezanimiva. Brez izziva. Brez iskrice.

Vse ima svojo ceno, ja… hotel sem povedat nekaj drugega…da ima tudi vse svojo najvišjo ceno in če jo presežejo, postanejo…ah, saj veš…

…pa imaš privilegij soditi o svoji ceni? V nekih mejah, seveda, jo moraš postaviti…kako pa veš, če je še sprejemljiva za nekoga drugega?

Da ne bo plačal preveč in dobil premalo? Ali pa gre kupit drugam?

aaaaa … tud jst nisem govorila ravno o zgodovini, vsaj ne tisti iz učbenikov) :)))

jaz nikoli ne govorim o svoji ceni, ker nisem nekdo, ki je na razpolago na ‘ocenjevanju’ (če pustimo faks, pa službo …). lahko pa govorim o svoji vrednosti. vendar ne rada. tako se tudi tokrat ne bom ovrednotila, kar pa ne pomeni, da se ne zavedam svoje vrednosti. sem pa daleč od samohvale. pa saj mi kar naprej očitaš, da sem preveč skromna! :))) torej ne, hvalim se ne rada. rajše pustim, da me vsak človek ovrednoti po svojih kriterijih, na katere pač jaz ne vplivam.
je pa vse odvisno iz katere perspektive človek gleda name 🙂

Ne govoriva o direktni ceni in o samohvali…ne.

Govoriva o tisti meji, ki jo postaviš nekomu, da te prepriča, osvoji. In to je ta cena, ki jo mora plačati/prestati, da mu uspe…

Meja, kjer zapreš oči in se prepustiš…

pa je spet nimam … na forumu se pač ne prepuščam, ne zapiram oči … tule moja realnost udari na plan. :)))

pa je spet nimam … na forumu se pač ne prepuščam, ne zapiram oči … tule moja realnost udari na plan. :)))[/quote]

Potem ti tukaj nimaš cene, meje in točke predanosti?

Pa si prepričana? Pošteno?

New Report

Close