Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu nasvet

nasvet

ne vem, če me razumeš. ne želim si cene, ker nimam potrebe po filanju ega.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ne vem, če me razumeš. ne želim si cene, ker nimam potrebe po filanju ega.[/quote]

Pa kdo govori o filanju ega, Japki?

spet in zadnjič, ne govorim o direktni ceni…

ne vem, če me razumeš. ne želim si cene, ker nimam potrebe po filanju ega.[/quote]

Pa kdo govori o filanju ega, Japki?

spet in zadnjič, ne govorim o direktni ceni…[/quote]

potem sem pa blond. pa direkt povej! :)))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A da si blond? Če pa ne vem?!???

pa vprašaj!! :)))))))))

če pa ni pogoj!!!! :)))))))

če pa ni pogoj!!!! :)))))))[/quote]

torej temnolasa, dolgolasa … :))))))))))))9

če pa ni pogoj!!!! :)))))))[/quote]

torej temnolasa, dolgolasa … :))))))))))))9[/quote]

A to originalno? Sicer pa blond?

naravna.
kolk sm pa ‘tko blond’ si si pa itak že ustvaril ene okvirje :)))))))

Misliš? Ne vem, mi nekaj meša sliko… še nisem čisto prepričan… ))))))))

Misliš? Ne vem, mi nekaj meša sliko… še nisem čisto prepričan… ))))))))[/quote]

kaj češ … moderna umetnost. vidiš kar hočeš videt! :)))))))

Misliš? Ne vem, mi nekaj meša sliko… še nisem čisto prepričan… ))))))))[/quote]

kaj češ … moderna umetnost. vidiš kar hočeš videt! :)))))))[/quote]

Ne, glih obratno je…porka…ne morem videt tiste, ki bi jo rad!

Tak, da veš! 😉

kaj češ … moderna umetnost. vidiš kar hočeš videt! :)))))))[/quote]

Ne, glih obratno je…porka…ne morem videt tiste, ki bi jo rad!

Tak, da veš! ;)[/quote]

eh ben. to je pa potem preprosto. no… če je kaj domišljije. drugače bi znal bit pa problem. ja.
sej bo, sej bo. 🙂

Mhm…bo, ja… jutri je petek! Pravzaprav…zelo pogrešam…sit mrzlih tušev…

ah lupček no. pa povej, pa te mami lahk mal pocarta 🙂
o ti revež.

New Report

Close