Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nasvet

nasvet

Ola
Pozdrav vsem skupaj.

Kar nekaj vode je preteklo od mojega zadnjega obiska na tem forumu.

En nasvet rabim (pa me oberite)!

Imam dobro službo. Denar ni slab, ni pa tudi najboljši. Z sodelavci se zelo dobro razumemo, kot bi bili prijatelji, tudi delo je v redu. Do tu vse v redu.
So me pa včeraj klicali iz neke mednarodne agencije za iskanje kadrov in mi ponudili službo z kar nekaj boljšo plačo, službenim avtom in telefonom, je pa služba kjer bi na začetku bil sam in vzpostavil v bodočnosti firmo v Ljubljani. Zadolžen bi bil tudi za BiH, Yu, CRO, in Bolgarijo (verjetno veliko od doma).

Kaj naj naredim?

Obdrži to delo, ki ga imaš. Še posebej sedaj, kot sveže pečeni očka, te bo tvoja družinica veliko potrebovala doma … kar pa ne boš mogel biti, če sprejmeš to novo službo.

Veš … veliko jih poznam, ki so zaradi višje plače naredili to, kar bi rad naredil sedaj ti in njihovo življenje se je drastično spremenilo … … … Že že, da imajo luksuz bajte in BMW-ja pred hišo … samo kar se tiče družinskega življenja, prijateljevanja in teh zadev, ki jih mora bit življenje polno … to so potlačili totalno v nulo. In sedaj je tako, da vidijo samo še denar … … …

Ostani tam kjer si … To je moj nasvet … dan iz srca!!!

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Vedno bom postavil odlične odnose s sodelavci pred kakršenkoli denar in negotovo prihodnost,ki jo lahko ima taka služba,kot naštevaš.
Ne,da bi te podcenjeval….sam,kaj pa če ti slučajno v novi službi ne bi uspelo?Ta novi delodajalec se te bo znebil kot prdca,ta stari pa bo tvoje mesto tudi že zapolnil najbrž.
Ostani,kjer si!Nenazadnje tudi zaradi tistega,kar je Bugi napisala.Razen,če si se že naveličal mlade družine in bi rad kaj drugega…;-)

SE STRINJAM S PREDHODNIKOMA.

SREČNO!

Hvala Tudi moje mnenje je do neke mere enako, pa vendarle:

Plača je 750.000,00 SIT na mesec + avto?

A to kaj spremeni vaša razmišljanja?

Samo en nasvet ti lahko dam …

NAJ DENAR NE PREMAMI!!! SO DRUGE STVARI V ŽIVLJENJU POMEMBNEJŠE!

In bolj kot z nami, se moraš to na dolgo in široko pomeniti s tvojo ženo. Mislim, da je ona tista, ki bi pri tej tvoji novi službi najbolj nastradala.

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hojla Alti!

Res, da bo plača 750.000,00 ampak vprašanje koliko časa. Če se strvari ne posrečijo lahko padeš na plačo 0 SIT. Premisli, kaj je dolgoročno bolje.
Pa še očka si postal in te bo družina potrebovala. Denar je res denar, ampak očka je pa očka. In vedi, da otroku v zgodnjem obdobju veliko pomeni, če ima oba straša ob sebi. Moj je kar veliko delal in se je godilo, da ga mali sploh ni upošteval več, ko je prišel domov. Potem se je malo zamislil in se posvetil več otroku. Ti povem, da je razlika očitna.
Ne mislim ti prat glave, samo moje mnenje, odloči se pa sam!!

Pozdravček
S.

New Report

Close