Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nasvet glede pudra

Nasvet glede pudra

Punce, potrebujem vaš nasvet. Namreč do sedaj sem bolj malo uporabljala puder, ker imam dokaj lepo kožo. Imela sem tekoči puder od Jade, vendar pa mi kar nekako ne ustreza več-ne obdrži se dolgo gor pa tudi kar obriše se z oblačili. Sama imam mešano kožo in potrebujem puder za T predel, se pravi posebej za nosek, malo bradico in čelo, ki se mi neestetsko svetijo. Mi lahko predlagate katero znamko, mogoče točno ime pudra, ker zame je vse to skupaj španska vas. Potrebujem torej en lahek puder, ki mi po prikril kaksen mazoljcek ter predvsem prekril to neprijetno svetenje. Vsak nasvet je dobrodošel!!

Jaz uporabljam puder Max factor colour adapt. Ko pa me napadejo mazolji pa poleg pudra nanesem na mazolje še korektor ki obstaja v obliki svinčnika oz. šminke. Z omenjenim pudrom sem zelo zadovoljna, sploh zato ker se po nanosu nič ne sveti in nasploh prekrije svetlikajočo se kožo. Svetujem pa ti, da pudra ne uporabljaš vsak dan. Uporabi ga le takrat, ko to res potrebuješ in ne preveč. Toliko, da prekriješ mazolje in rdečkasto kožo. Seveda moraš puder skrbno izbrati, glede na ten tvoje kože.

revlon colorstay oil free

Lancome fotogenic

Avon ima en puder, ki je pravzaprav brezbarven in je namenjen prav temu T predelu da se ne svetiš.

REVLON COLORSTAY LITE, ne razmasti in dolgo časa stoji na koži, priporočam

da se ne blescis, uporabi puder v prahu ali kamnu, prekrije tudi manjse nepravilnosti, meni se je se cisto vsak tekoc puder razmazal, sploh v T predelu

Če rabiš kakršne koli informacije mi piši na mail in ti bom vse lepo povedala in svetovala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close